Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkrisz
tag
sziasztok!
először is Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
most kaptam tegnap a "drágaságom"
a teló rohadt jó!!! köszönöm Jézuska!!problem: az a helyzet, hogy nem tudok vele az internetre kapcsolódni... ez kiderült abból, hogy próbálgattam is, és ki is irogatta, hogy parája van, meg a GPS-nél se tudtod kapcsolódni a netre, hogy letöltse a valós adatokat...
hogyan tudnám ezt a problémát megoldani??
-
szkrisz
tag
jah és amikor bemegyek a vezeték nélküli LAN-ba és indítanám a böngészést, ezt írja:
"Előre megosztott kulcs WLAN-hoz:"ide most akkor mi kell??
-
szkrisz
tag
problem: az a helyzet, hogy nem tudok vele az internetre kapcsolódni... ez kiderült abból, hogy próbálgattam is, és ki is irogatta, hogy parája van, meg a GPS-nél se tudtod kapcsolódni a netre, hogy letöltse a valós adatokat...
ezt írja:
"A csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre"hogyan tudnám ezt a problémát megoldani??
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
Vodafone-os vagyok
a 2 db a következő:1.: Vodafone Live! alatta "Prioritás:1" van írva
2.: Vodafone Live! VtaMAX alatta "Prioritás:2" van írvanálam a "Hozzáférési Pont"-nak nem értéke hanem neve van... pl az 1.-nél: wap.vodafone.net
beállításainál van még:
adatátvitel módja: csomagkapcsolt
felhasználónév:vodawap
jelszókérés:nem
jelszó:****
hitelesítés:normál
kezdőlap:http://live.vodafone.com
h.férési pont használata: megerősítés után -
szkrisz
tag
erre a kérdésemre még sajnos nem érkezett semmilyen válasz:
problem: az a helyzet, hogy nem tudok vele az internetre kapcsolódni... ez kiderült abból, hogy próbálgattam is, és ki is irogatta, hogy parája van, meg a GPS-nél se tudtod kapcsolódni a netre, hogy letöltse a valós adatokat...
ezt írja:
"A csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre"
hogyan tudnám ezt a problémát megoldani??
előre is köszi -
szkrisz
tag
hol tudok venni ilyen védőfóliát 5800-ra?? mer ez engem is érdekelne
-
szkrisz
tag
üdv mindenki!
délután megrendeltem a MobilWebet a 1270-es számon az "ADAT" szöveggel (voda feltöltőkártyás vagyok). Pár perc elteltével jött is az üzenet, hogy aktiválták a kártyámon az 1MB-os ingyenes adatforgalmat (micsoda adatmennyiség...).
Ki akartam próbálni, úgyhogy be léptem a Web alkalmazásba és csak hiba üzeneteket dobált ki, hogy nem tud felmenni a netre... :S
Nem tudja valaki megmondani milyen beállításokkal tudnék felmenni legalább a live!-ra?? (végülis az már a net...) (hozzáférési pont meg egyéb beállítási opciók, meg hogy alapjában mit állítsak be)
fontos lenne, mert a GPS-nek kell a net, hogy le tudja tölteni a valós adatokat, meg az autós-gyalogos navigációs licenszet... plusz még akarok majd teló fw-t leszedni, meg még 1-2 alkalmazást, ha lesz netem WiFi-n kivül, mer ugye az nem mindenhol van... -
szkrisz
tag
válasz Terentius #10859 üzenetére
szia!
nem tudod leírni a netes beállításaidat, mert nekem nem akar fel menni még a live!-ra se... :S fw-t akarok én is nézni
vodás vagyok, azért gondoltam, hogy ha te leírod a beállításaid azzal én is tudok netezni, ded ha lehetne minden apró részletet le tudnál írni, hogy nekem is jó legyen -
szkrisz
tag
engem is érdekelne ez a "Brando" fólia
honnan lehet beszerezni?? ha netről rendeltétek tudtok linket adni?? -
szkrisz
tag
na feltettem a Sygic 7.71 v7044 -es verziót.
mikor elindítanám a progit, ezt írja "Disk error!"
ezt hogyan tudnám orvosolni?? nem tudja valaki??
vagy lehet, hogy rossz helyre másoltam be a memkarin?? bele kell rakni valamelyik memkari könyvtárba??valaki ha tud segítsen, nagyon szeretnék egy normális GPS-t, mert használnám is...
FRENK1988:
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
válasz Quasi_modo #10943 üzenetére
igen... rádugtam gépre, menyitotta a memkari gyökerét (Attachments, CITIES data ... stb) és oda bemásoltam ezeket: Symbian_touch, Maps, Res, SetupSymbian.sis
levettem gépről, megkerestem a SetupSymbian.sis-t telepítettem a memkarira, alkalmazásokban megkeresem a progit, indítom és Disk error! :S
már 2-szer megcsináltam és semmi változásmi lehet a hiba??
-
szkrisz
tag
válasz Quasi_modo #10946 üzenetére
végre elindult és sikerült is aktiválni
még a "2577" nevű mappát is bemásoltam és így most jó!!!köszönöm szépen!!!
-
szkrisz
tag
üdv mindenkinek!
a múltkor segítettetek a Sygic telepítésben, ezt most is köszönöm mindenkinek
a lényeg: rámentem a Sygic oldalára és olvasgattam az oldalon, míg egyszer csak találtam valami érdekeset... ki volt rakva az oldalra 4 EU-s ország térképe, mert többen szóltak a fejeseknek, hogy nincs benne a teljes EU-s térképbe ez a 4 ország.
Gondoltam egy próbát megér és leszedtem mind a 4-et és feltettem a telóra... és MŰKÖDIK!!!!
úgyhogy aki még nem találta meg még az oldalon a Mapokat, annak itt a [link] nyugodtan szedje le és tegye felmár csak a többi 39 EU-s térkép kellene ingyen
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
én is csatlakozom az 5800-át ajánlók közé
én most telepítettem a telón az Ovi Letöltés!-t.
szeretném kérdezni (így utólag), hogy érdemes volt??a másik kérdés, hogy az Ovi-s (haha ) letöltést elindítom, akkor használja a netet (GPRS-re van beállítva), én azt szeretném, ha a wifi-t használná, vagy azt nem lehet, mert a GPRS drága... :S wifi meg ingyen van
valaki ha tud segítsen
köszönömbocsi a dupla kommentért, véletlen volt :$
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
köszönöm a segítséget!
lenne egy másik kérdésem is...
szeretnék a telómnak venni egy tokot, mégse a zsebembe karcolódjon
cp-373, cp-305 (ez az,amit kivettek az eredeti csomagból), cp-373
melyiket válasszam??ha esetleg a cp-305-öst venném az nem szoros egy picit?? mármint nem karcolja össze a telót a sok ki-be rakosgatástól??
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
na megvettem a cp-305-ös tokot, tényleg nagyon szorul...
ez nem baj, hogy enyire szorul?? nem "nyomja" össze a telót?? ugye ez majd azért lazább lesz ha kitágul??
-
szkrisz
tag
érdemes fw-t frissíteni??
karácsonyra kaptam a telót, vodás, és most v21 van rajta
és még 3+1 kérdés
az hogy lehet, hogy 369MHz-ből 434MHz lett?? melyik fw-vel?? és csak így húzogatják a procit?? nem fog szétrobbani?? (na jó ez vicc volt )[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
válasz sirarcheer #11392 üzenetére
nemkem nincs hackelve a teló és sygicet használok, pont amitt, hogy garmin fagy :S
nekem is előtte garmin volt, de általában kifagyott, úgymeg nem az igazi, úgyhogy most jelenleg sygic van fenn, ami nem fagy!!! szép és okos a kezelőfelület[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
frissítés előtt egyébként kötelező hard resetelni??
-
szkrisz
tag
szoftver frissítés előtt kell hard resetelni??
-
szkrisz
tag
én most próbáltam frissíteni (most v21-em van) pc suite-tal és csak a 31.0.101-et adja... most akk mivan??
függő vodás vagyok -
szkrisz
tag
-
szkrisz
tag
elmegyek vizsgázni... és mire jövök haza?? hát persze, hogy ingyen használható a teljes verziós ovi maps
na akkor most elmondaná valaki, hogyan lehet nekem is ilyenem, mert már itt annyi mindent van össze-vissza írogatva, hogy nem bírok rajta kiigazodni
valaki segítene és elmondaná érthetően mit és hogyan kell??
köszi előre is!!!
eyébként ma jött meg a Brando fóliám csak az a baj, hogy alá ment egy kis szösz :S na mind1
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
válasz asadasad22 #12104 üzenetére
de a letöltésnél nem dob fel kérdést, hogy hova mentse az adatokat??
bocsi a dupla HSZ-ért
[ Szerkesztve ]
-
szkrisz
tag
üdv mindenkinek!
szeretnék csinálni a telómon egy hard resetet, de kér valami biztonsági kódot, azt honnan todhatom meg??
köszi előre is!!
-
szkrisz
tag
válasz tariattila #13797 üzenetére
és hol kell beállítani?? de megpróbálom az 12345-öt és ha megvan a HR, akk csak újra indul és kész?? SIM kártya ugye nem törlődik??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest