Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
hello!
engem csak az érdekelne, hogy az új softtal mennyit bír a telefon akkuja egy töltéssel 3G hálózat nélkül, kis wifi, 1-2 óra telefonálás, 2-3 óra zene mellett?
jó lenne, ha legalább két napot bírna, mert már elegem van abból, hogy naponta töltöm a N95öt (ellenben N73 3 napig is bírta) -
zsolidodd
senior tag
akinél kéznél van a telefon megnézné, hogy van-e benne másoló, mint a többi symbianos telefonban? (ezzel lehet egyik symbianos telefonról a kontaktokat stb bt-n átmásolni a másikra)
-
zsolidodd
senior tag
Megvettem én is Vodafonenál. Eddig nagyon tetszik, wifi, sebesség sokkal jobb az N95höz képest, kamera gyengébb, de nekem elég. Anyaghasználat szintén jó, nem recseg. Ami nagyon gáz az a füles. Nem vagyok magas (kb 180cm) de nem ér fel a nyakamig normálisan, ráadásul a füles rész az szörnyen szól. Aminek nagyon örülök, az a tok, nagyon bejön
Ami érdekelne: ki milyen kijelzővédőfóliát használ? Én egyszer vettem még az N73hoz brandot, nem rossz, de harmadáron kapok darabolható fóliát, amit 5 perc alatt feltettem pl N95re is. -
zsolidodd
senior tag
válasz Viktor0610 #1803 üzenetére
Sejtettem Valaki ismer valami normális video lejátszót? (ami visz avit stb)
Állvány: nem volt mellé csomagolva....
-
zsolidodd
senior tag
Garminnal kapcsolatban kérdsezném, hogy nektek megy a házszám beírás? Minden mást enged begépelni, csak ezt nem. (próbáltam, hogy valami más alkalmazással akad-e, de nem találtam ilyet)
[ Szerkesztve ]
-
zsolidodd
senior tag
itt az opera nem próbáltam, de elvileg megy... amúgy én teljesen elégedett vagyok a gyári böngészővel, már N95nél is jó volt
-
zsolidodd
senior tag
hasznája valaki a telefont teljes invisible shilddel? mik a tapasztalatok?
-
zsolidodd
senior tag
én sem tudom beállítani, hogy pl csak utolsó 50 levelet töltse le. hol lehet beállítani, hogy bizonyos dátumtól töltse le a bejövő mappát?
-
zsolidodd
senior tag
válasz wyctor0328 #2096 üzenetére
kockázat nincs sok... és olyan szinten részletezett a leírás, hogy nem lesz nagy matek feltenni.
amúgy én ma próbáltam ki a garmint vezetés közben: nem rossz, el lehet lenni házszámszintű navi nélkül, mondjuk én könnyen mondom, mert ismerem a várost, nyilván jobb lesz, ha működni fog ez a funkció is. Jelet kb 10 perc alatt talált, mentségére szóljon, hogy egy szűkebb belvárosi utcában voltam, és fehős volt az ég is.azt hiszem egy hét használat után már van értelme leírni a tapasztalataimat is:
- GPS vevő a fentiek szerint működik, nekem elég, mert csak akkor használom, ha valami teljesen ismeretlen helyre megyek, de akkor jól szokott jönni
-maga a UI nekem nagyon tetszik, sokban hasonlít a régebbi Symbian oprendszerekhez, számomra logikus
-érintőkijelző nekem nagyon tetszik, praktikus, valóban könnyen kezelhető
-egyszer sikerült megfagyasztanom, ami részben a garmin hibája, de ezt nem mondanám hibának, lévén a garmin olyan amilyen ;)
-akkuban nagyon pozitívan csalódtam, mivel 2,5 napot bírt, 2 óra wifivel, 4 óra telefonálással, és 5 óra zenehallgatással, meg 10 perc GPS-szel (természetesen volt még telepítgetés, másolás, nyomkodás stb...)
-anyaghasználat nem rossz, engem nem zavar a műanyag, az már inkább, hogy állandóan ujjlenyomatos; az illesztések egész jók, bár láttam már jobbat is (pl W880i, azt akárhogy nyomkodtam, nem recsegett egy kicsit sem)
-kamera olyan amilye, nekem elég, amire használom, nyilván lehetne jobb képeket csinálni, ha vacakolnék a beállításokkal, de annyira nem érdekel a dolog
-zenelejátszás hibátlan, gyorsan vált számot, jól szól, bár a füles/távirányító aránya nekem nem az igazi
összességében elégedett vagyok a készülékkel, amennyiért vettem annyit megér, remélem hamarosan több program is lesz hozzá. -
zsolidodd
senior tag
nekem azt mondta, péntek délelőtt érkezik meg, vagy akkor vehetem át személyesen pesten, mondtam, hogy személyes átvétel nem játszik, mert dolgozom, küldje a címemre, tehát maradt minden úgy, ahogy leadtam a rendelést, ergo pénteken kapnom kellett volna egy értesítőt a postától. szombat reggel értesítő sehol, mondom nem gáz, úgyis hétfőn akartam feltenni a fóliát. ma sincs értesítő, ezért hívtam, hogy mi a helyzet: "visszahív 1-2 körül, de valószínűleg már postára adták". Ha nem érkezik meg szerdáig, akkor megrendelem innen. kb 6000 Ft, de legalább megkapom, amit rendeltem.
-
zsolidodd
senior tag
megérkezett az invisible shieldem, 10 perce hozta fel a postás. benne van minden, edzés után felrakom rá, bár nem lesz könnyű menet, ahogy elnéztem, főleg az én kézügyességemmel. azt nem tudja valaki, hogy mivel érdemes megtisztítani előtte a telefont? én a TVhez adott mikroszálas kendőre gondoltam...
-
zsolidodd
senior tag
nah, invisible shield a készüléken. kemény meló volt, már értem miért kell kikapcsolni a telefont közben: nem voltam túl beszédes kedvemben . a lényeg, hogy elég nedves legyen a fólia meg a kezünk, és akkor lehet mozgatni, mondjuk így sem volt könnyű, egyes részek kimaradnak (pár sarok stb). ami még fontos az a törölgetés! én letöröltem az elején az egészet, majd minden egyes rész előtt azt a részt, ahova ráteszem a fóliát, de így is maradt itt-ott szösz, hétvégére kiderül milyen lett a dolog.
-
zsolidodd
senior tag
1. 9.1es cuccok már 9.3ra sem voltak jók, többnyire, de van pár 9.3as progi, ami fut 5800án, listát találsz nokiaprogramok.hu-n
2. Miután a 4.01es smartmovie megy rajta, szinte mindent, realplayer mp4-et, wmv-t stb lejátsza.
3. rögtön reagál, gyors a szoft, visszajelzés van: rezeg a telefon.
4. háttér teljes kijelzős (sőt a hívóképek is), szerintem nagyon jó a telefon, egyedül az összeszerelés lehetne kicsit jobb, meg a kamera, de az talán szoftveresen javítható. -
zsolidodd
senior tag
Bandus99: hiába próbálkozol azzal a fájllal, amit én szignóztam, mert az csak az én imeimmel működik.
ALI_G: uninstall, reinstall, mint win alatt, esetleg formázás, bár szerintem teljesen okés a gyári böngésző....
kp78: igen, akár biztonsági mentésnek is nevezheted, de PC suittal is lehet direkt csinálni, ott beállíthatsz mindent. egyébként van külön bizt mentése a telefonnak is, de most nem találom, hogy hol, ami hasonlít a PC suithoz, és a mem. kártyára menti a tartalmat, de nem találom.
-
zsolidodd
senior tag
válasz bazsika89 #2463 üzenetére
IVS tökéletes, semmi karc, jobb fogás, ugyanúgy tudom kezelni a kijelzőt, gyakorlatilag nem tűnik fel, hogy fólia van rajta. Egy ideig én is tokban tartottam, meg az övtáskámban, de az kényelmetlen volt. Én zsebben alig hordom, szinte mindig övtáska van rajtam... Amúgy nem is vastag, pláne N95 után
-
zsolidodd
senior tag
vicces: nekem vodafone függő a telefonom, ennek ellenére fennt van a frissítés, és semmi gáz nincs, kivéve a keresés menüpont rendszerhibáját. ezeket a szótár stb dolgokat hol érem el?
-
zsolidodd
senior tag
Másnak is van azzal problémája, hogy nagyon durván gyűjti a telefon a port/szöszt/ujjlenyomatot? Nekem full IVS is van rajta, nem tudom, hogy ettől van-e, de ma napfényben nézte, hogy mennyire porosak az illesztések... sűrített levegővel kifújassam-e?
-
zsolidodd
senior tag
válasz Yushchenko #3081 üzenetére
ha telepítettél garmint, akkor sz is lehet, hogy a háttérben futó processek között a TSRaudio fut, és az bizony eszi rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest