Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz bela85 #20793 üzenetére
Nekem minden ok most már a C6 firmware-rel, sikerült rendesen beállítanom. Picit gyorsabb lett a telefon, vagy annak tűnik, a ramból viszont nekem többet eszik, de cserében a C-n meg több hely lett, pedig ugyanazokat és ugyanoda telepítettem, mint v50-nél. Szabad RAM 46Mb indítás után, korábban 60 körül volt.
Egy dolog viszont belassult nekem, de nagyon. A képgalériát mikor megnyitom másodpercek telnek el, mire megjeleníti a thumbnaileket, ez a sima 50-es szoftnál gyorsabb volt + nem találtam opciót mappákba rendezéshez sem.
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20806 üzenetére
Ne mahinálj ennyit
Vágj bele!
Az akksit nem árt jól feltölteni de igazából a félakksi is elég,mert a firmware lényegi része max 2perc. annyit meg csak kibír
A v51 alig hoz vmi újdonságot(mindenhol gyorsabb 1ms-ummal )Nekem eddig jó az akkis. 3csíkra lemet teganp a rengeteg firmwareeléstől,és utánna a nyomkodástól,de aztán letettem,és ma felkelve még mindig 3csíkon volt,így sztem nem szívja jobban.
De nekem a telkönyv miatt újra kell csinálnom az egészet :S (pedig mindent beállítottam tökéletesen,és minden progit felraktam,belőttem )
De nem baj. így adok még 1 esélyt az extensionnekHodor. Hodor? Hodooor!
-
MODERÁTOR
válasz bela85 #20825 üzenetére
Ebben nincs alap, meg parancsikonsáv, meg hasonlók. Van egy widget-es HS és annyi. Vagy kiraksz widgeteket rá, vagy nem. Az óra az egyetlen, ami mindig kint van. Ha telepakolod a képernyőt, akkor jobbra-balra húzva elrejthetőek(ugyan így vissza), de az óra ekkor is marad.
Egykét moddolt fw-ben van, hogy ekkor az óra is eltűnik, de az alapon nem ilyen.
Így néz ki a főképernyő: [link]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20831 üzenetére
Te aztán szeretsz kérdezni
Ecthe olyan vagy mint én. Amíg vmit nem ismerk(vagy nem merek magam megcsinálni még) akkor állandóan kérdezekTudom ajánlani az SPB-t
baromi jó kezdőképernyőt csinál.és most már gyors is.de én végül visszatértem az egyszerű alapra. túl sok volt nekem.Más: megoldottam a telefonkönyvet.
ha ovi suittal csak szimplán szinkronizálom a telóval,akkor jól kerülnek rá vissza a dolgok[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20848 üzenetére
A telkönyv nekem is jó volt. látszatra. ha vkit hozzáadtam a kedvencekhez akkor az örökre eltűnt. a homescreenen pedig be sem rakta.(ami sztem nagyon hasznos)
És én már át se tudtam másolni a névjegyzékeket ezután,így mindenképp újra kellett raknom. Én inkább az én megoldásomat javaslom,az tuti és nem bonyolultabb,sőt
Próbáld ki a kedvencekhez adást.A nokiamessaginget most nem találom akkor ugyanaz lehet. de a régebbi v51 vhol külön volt a messaging,és külön jelszó meg mittomén mi kellett. de mindegy. nekem 1ftot megér
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20855 üzenetére
remek!
Milyen görgető nem tetszik? (egyébként ez téma-specifikus)
hogy tetszik a rendszer sebessége? én azóta is élvezem,hogy az alkalmazások tele van,de mégsem fagyogat,meg gondolkodik 3-4mpet,hanem pakk,és belépcserélj témát!
attól függ a görgető[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
dobolan
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz bela85 #20892 üzenetére
Ha már mindenáron másik homescreent akarsz, akkor inkább SPB Shell. GDesk sem olyan rossz, csak az ilyen előre elkészített felületek legtöbbször nem váltják be a hozzá fűzött reményeket(legalább is nálam), egy normális sajátot készíteni meg kicsit körülményes, és nem 2 perc.
A widgetes kérdésedre: túl sokat nem használok most. Az egyik, ami plusz, az a beta labs-os értesítések widget. Időjárásossal is próbálkoztam, csak jelenleg nincs netem, így meg nem jó. Mellette ott van még a facebook mondjuk, vagy a szintén béta labs műhelyéből származó chat kliensé. De ez utóbbi nem kicsit bugos, és rohadt lassú jelenleg..
Everybody lies.
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20892 üzenetére
Sztem ne vacakolj ilyenekkle. Főleg ezzel amit linkeltél. Én utálom a samsungokon.
Az SPB shell viszont bugmentes,remek program.Tele featurerrel.
Minden űberel. azonban vhogy én mégis besokalltam tőle,és visszatértem az alap nokiára
Ez a gyári widgetes meg a legjobb(lenne,ha nagyobbak lennének a névjegyek ikonjai)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20902 üzenetére
nem jól értelmezted az írásom. először felraktam a c6ot,majd a közel lemerült akksi kibírta az éjjelt(12óra)
azóta újraraktam ugyanazt a c6-ot és éjjel fullratölöttem,de reggel mér rögtön kevesebb volt,most meg már csak 3on van,pedig nem nyomogatom.
na remélem csak vmi beragadt. nem szívesen váltanék vissza v51re...Hodor. Hodor? Hodooor!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz bela85 #20911 üzenetére
OPDArol kérted?
először lehet kicsit kusza lesz a progi...de nagyon könnyű testreszabni...
én most 3-4 napja tettem fel másodszor...először kusza volt és egyből le is kaptam...aztán nekiestem még1x...pár ora videozgatás, probálgatás után teljesen magamévá tettem
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz bela85 #20919 üzenetére
hát nálam egyébként is max 2 napot bír...de az is ritkaság
telefon, net, játék...több ora napi szinten.
ma ~már neteztem egy jo fél orát, 1 ora telefon. eddig 100%on az akksi...
mára több akksit zabálo proba nincs tervezve
szal maradt a ~2 nap, mint eddig.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
MODERÁTOR
válasz bela85 #20922 üzenetére
Nem fog jobban merülni, legalább is jelentősen, úgyhogy nyugi Akkor fog, ha az újdonsága varázsa miatt egész nap nyomkodod, rendezgeted, de ugyan olyan használattal, mint ahogy eddig használtad a telót, nem lesz számottevő különbség.
A garanciavesztést fentebb már kitárgyaltuk egyszer. Ha hivatalos forrásból frissítetted már v51-re, és utána tetted fel a C6-ot, akkor ha visszateszed az eredeti v51-et, elvileg nincs probléma a garral. Downgrade-elni nem lehet, ebben igazad van, de ez a C6 CFW az 5800 v51-én alapul, tehát a gyári v51-et vissza lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Zolii44
tag
válasz bela85 #20902 üzenetére
bela85
Nekem eddig hogy lekopogjam "kop kop".. nem merül.. tegnap este tettem rá a dolgokat.. nyomkodtam. és ma is teli jelzi.. aksis progiba megnéztem 92 %-on volt.. ma megint nyomkodtam és most 90%-on van..
A battery life-ot raktad ami ennyire pontosan jelzi???
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bela85 #20955 üzenetére
Ion Battery-nek kell pár feltöltési ciklus, mire optimalizálja magát, és akkor is csak becsül nem real time akksifeszültség és fogyasztás alapján határozza meg a hátralévő üzemidőt, mint egy laptopnál pl, hanem az átlagos töltési ciklusok közti időtartamból számítja ki. Ugyan úgy ehhez igazítja a százalékos töltöttséget is.(sok másik hasonló alkalmazás meg a gyári alapján jelzi az adatokat, ami szvsz még ennyit sem ér, mert csak ugye 7 intervallumot jelez) Ami akkor jó, ha folyamatosan nagyjából ugyan úgy használod a telód, de ha mondjuk egyszer hozzá sem nyúlsz napokig, utána meg mondjuk reggeltől estig szól a zene, akkor behibáz, mert nem tud rögtön alkalmazkodni.
Ennek ellenére jó kis cucc, én is használom
Everybody lies.
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20958 üzenetére
Már írtam Pm-ben hogy a telefonnak(és általában az összesnek) használhatatlan a töltöttség jelzése. egyáltalán nem lineáris. ha olyat raksz fel ami a teló adatait olvassa,akkor százalékosan fogja kiírni ugyanazokat a hülyeségeket.
Ebben a korábban tárgyalt elemzősnek inkább van értelme.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz bela85 #20979 üzenetére
ki használ manapság prediktívet?
Én speciel agygörcsöt kapok tőle. sokkal gyorsabban pötyögök.
Valamint 5800-n a qwerty billentyűzet bárminél gyorsabb(sztem még a fizikai qwertynél is )De mondjuk így hollanddal sem az igazi,mert alfanumerikusban nekem még mindig hiányoznak az ékezetes betűk(a megfelelő helyről)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
Prego
senior tag
válasz bela85 #21046 üzenetére
Mindegy, letoltam a shellt, minden megoldódott, zavart picit az is, hogy egy kattintásra lehetett elindítani mindent, ez görgetésnél kicsit zavart, nameg anyám is nekiállt tapicskolni, hogy gyakoroljon okostelefonon, kb egy perc után már megtudta hogy van egy titkos szeretőm ... 4000et nem ér meg
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest