Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz sz_abika #21152 üzenetére
Nekem a feladatok vannak kint
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz sz_abika #21155 üzenetére
Persze, hogy nem.
De szabd olyanra, amilyenre akarod.
Vagy vmit félreértettem?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
club1
veterán
válasz sz_abika #21591 üzenetére
Az egyetlen lehetőséged, ha olyan ip címet tud nekik hazudni a telefonod, ami nem magyar és olyan országbéli, amit a Skyfire nem támogat. Ilyet pl. jó országbéli proxy vagy vpn kiszolgáló használatával lehet elérni. A free ilyen kiszolgálók viszont általában tetű lassúak, így amit nyersz az egyik oldalon, elveszíted a sebességen...
A telefonokon szerintem embedded/butított flash lejátszó fut, amivel direkte nem mobilokra készült flash fájlokkal problémád lesz... -
kp78
addikt
válasz sz_abika #22545 üzenetére
5800-án csak flash lite van, ha jól mondom.
Sajnos ezzel kell együtt élni„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
jety91
őstag
-
ultio
aktív tag
válasz sz_abika #22603 üzenetére
Operával nálam is ugyanez a helyzet. Egyszóval: használhatatlan. Nagyon lassú, be se jönnek az oldalak, ha meg elindul valami, nagyon hamar kikapcsol memóriagondra hivatkozva.
A gyári böngésző viszont flottul megy, nem fagy és szerintem kevesebb memóriát használ. Viszont kicsit körülményesebb a használata, de meg lehet szokni.rasti rusti
-
Danny750
őstag
válasz sz_abika #22609 üzenetére
Aha tudom ,hogy a képen nem jön át! Megtörölve is ilyen sajnos! Majd megnézek még pár 5800-át és ha nekik is ilyen a képük akkor nincsen baj! Nem zavaró csak furcsa, hogy maga a kijelző nagyon szép és a plexi rondít bele!
Nincs net előfizum, és nemtudom miért akar netet amikor az autós navigációra megyek!(sima térképet és a pozicíót mutatja rendesen csak ha beírok egy célt akkor szeretne net-et!)
Lehet ,hogy az a bajj ,hogy 2009.12. havi a soft rajta!
Különben nagyon jó kis teló más problémám nincsen vele!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz sz_abika #22611 üzenetére
Tom androidot is így használtam! Gépről rápakolok mindent ami kell!
Amikor meg kell net akkor ott a wifi! Csak azért írtam ,mert furcsa volt!
Majd most előfizetek egy net csomagra ,csak a t-ben nem éri meg annyira! (voda a legjobb)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
stewe780
őstag
válasz sz_abika #22651 üzenetére
Több alkalmazásból csak látszólag lép ki a teló. Nézd meg a naptárat vagy a névjegyzéket egy újraindulás után mennyi idő alatt nyitja meg, illetve ha már egyszer benne voltál, mennyi idő alatt indítja el újra. A második esetben gyakorlatilag azonnal "indul". Persze csak látszólag indul azonnal, valójában be sem zárta ezeket. Ez a szabad ram fogyás oka. Amúgy nekem még soha nem volt gondom vele. Az, hogy mit mutat a szabad ram csak egy szám, amíg megy a teló gond nélkül addig nem érdemes vele foglalkozni.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
mohotol
aktív tag
válasz sz_abika #24557 üzenetére
Gyerekek, wp7/8. Nem csak az android létezik..
Én Lumia 710 mellé vettem az 5800-át, mint másodtelefon/mp3lejátszó, meghülyültem a rendszertől, kb. 1 hét kellett hogy ne első szándékra akarjam mindig falhoz vágni. Mostanság kezd már normalizálódni a helyzet, de nem összehasonlítható..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest