Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krizmo_

addikt

válasz nem_tom #11 üzenetére

Ezzel csak az a baj, ha leszoktatnak, és ezt nem magadtól teszed, nagy eséllyel újra rászoksz majd.
    Nem határoztad el eléggé....vagy nem is akarsz leszokni....mindenki képes rá, ez nem egy nagy cucc....Nem kell semmi mást tenned, csak nem gyújtasz rá többet, ilyen egyszerű. Legalábbis próbáld meg így felfogni a dolgokat. És nem mástól várd a csodát.

Igen, olykor hiányzik, rágyújtanék. De mivel elég nehéz volt leszoknom, és a leszokást követő időszak sem volt könnyű, ezért biztos nem gyújtanék rá újra többet. Nem hagyom elveszni a belefektetett munkát, és büszke is vagyok magamra, ezt nem szúrnám el.

Szerk:

(#10) V.Stryker
    Apádnak milyen igaza volt. Anno volt egy tanárom az egyetemen, és ő mondta drogprevenció előadáson hogy, aki dohányzott, drogozott, alkoholista volt, az világ életében az marad, csak megállja, nem gyújt rá, nem drogozik, nem iszik. Akkor még nem igazán értettem ezt, és persze hülyeségnek is tartottam, de ma már értem mit akart mondani ezzel....

De! Valaki egyszerűen nem tud leszokni. Pl. apámnak amputálták az egyik lábát érszűkület miatt, cigi miatt, tavalyelőtt megmondta neki az orvos, ha nem teszi le a másik lábát is amputálni kell, amíg kórházban volt megállta, ahogy haza ért ismét láncdohányos lett. És azért haragszom az ilyen emberekre, mert azoknak okoznak ezzel fájdalmat, akik szeretik és féltik őket, és önzőnek gondolom, mert magára gondol.....

[ Szerkesztve ]

• V.Stryker

nagyúr

válasz nem_tom #11 üzenetére

Ilyen nincs. Kicsit mikor olvsom amit írsz, úgy érzem,hogy nem is akarsz leszokni, hanem kibúvókat keresel. Hogy látjátok, ezt is kipróbáltam, meg ezt is, látjátok, mindent megtettem és mégse. Önigazolást keresel ahhoz, hogy úgymondt "legálisan" cigarettázz, hisz ne szóljon érte senki, mikor te igenis mindent megpróbáltál.

Magadért kell leszoknod b+, nem azért mert ciki, mert sokba kerül, mert büdös...ezekért is, de leginkább magadért. Ilyenkor nem jut eszedbe, hogy b+ egy ilyen kis szar lélektelen csík dohány legyőz, stb? Ostorozd magad, tegyél magadnak szemrehányást, hogy márpedig egy ilyen kis szarnak nem leszel a rabja meg egyébként is nincs olyan, hogy nem vagy képes rá.

-

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés