Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geprombolo

    őstag

    válasz bacsis #21824 üzenetére

    Pingvinek indulhatnak a csirke-szépségversenyen? :DDD
    Jaja, én is találkoztam olyannal, hogy "eltűntek könyvtárak", meg "nem indul", aztán kiderült, hogy ügyesen törölte az illető a bootsect.bat-ot, vagy az ntldr-t. :)) Amúgy vannak törlő vírusok is, de azok nem állnak meg egy könyvtárnál, csak a teljes partícióval, rosszabb esetben az összes lemezzel érik csak be. Az mekkora szívás! Nemrég volt hír olyanról, hogy szól, hogy "éppen formázom a C:/ -t, ki ne kapcsolj!" . Mindegy, hogy kikapcsolod, vagy sem, a rendszernek annyi.
    Művnő: a feltört vírusirtó (ami magától frissíti a próbaverziót az feltört, tehát warez (!!!)) olyan biztonságos, mintha nem is lenne. Inkább tedd újra a rendszert és szerezz egy friss Chip magazint, abban mindig van NOD frissítési kód, jogtiszta, meg minden. Meg hát nem mindegy a NOD beállítása sem. Meg a NOD nem szűr ki mindent, jó mellé egy spyware-irtó is. Itt minden infót megkapsz, csak győzd végigböngészni.
    Ja, és szólj, amikor ráérsz, hogy visszanyerjük az mp3-aidat!
    Az egyik legmocskosabb hely pont az MSN! :W Vírusok, miegymás, amit akarsz! Csak jön az üzenet, hogy XY küldött neked egy képet, nézd meg! Rákattintasz és annyi neked. :W

    [ Szerkesztve ]

    cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés