Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Ezer-százegy kiskutya
Hol a mi Művésznőnk?
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
-
gamerkiller
senior tag
Most én maradtam le vagy tényleg nem 14 éves ahogy emlékszem.. ?
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gamerkiller #1106 üzenetére
valószínűleg lemaradtál, min 3 évvel. de lassan inkább 4-el
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
gamerkiller
senior tag
Akkor elnézést.. Valamiért a 14 maradt meg bennem..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
félisten
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
szablya
aktív tag
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
félisten
Nekem mindkét zene bántás, ez olyan amit meg se hallgatok, pedig az ritka. Bocsánat!
-
szablya
aktív tag
Megyek alukálni, csak előtte még egyet csézikézek
Jó szundikálást mindenkinek! puszcsiMadarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
el kell viselnem
Este van, és nem tudok csézni, mert mire valakire ráviszem a célkeresztet, már kilyukasztottak. De lefeküdni még nem akarok...
-
szablya
aktív tag
Ez valamilyen önkielégítő tevékenységet jelölő utalás? Mert ha nem, nem értem
-
szablya
aktív tag
Kérlek, ez Celeron D
Nem szoktunk fát vágni. Tegnap cirkuláztunk (körfűrész), megpakoltuk a fásszínt cándrával (fenyőfa), némi bükkfával, és tiszta mosztos (fűrészpor) lettem. De így már nem kell utólag hasogatni a fát fészivel (balta).
Tetszik?Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
válasz Kolondrum #1123 üzenetére
Falun élek, nincsen gáz, a fa értelemszerűen a legolcsóbb fűtési alternatíva.
Érdekesség, hogy tömbházban lakom, ami szvsz mázli, mert ha nem, talán még állatokat is tartanánk - remélem nem
z0d1AK: A hideget?
És ha egyszer megfagy nálad egy lány?
Amúgy én, 18 és 26 fok között állandóan pólóson vagyok, és mindenki azt kérdezgeti: nem fázol?[ Szerkesztve ]
-
szablya
aktív tag
13 Az még nekem is kevés, ülve.
Öltözzön fel? Miféle szerető vagy te?
[ Szerkesztve ]
-
-
szablya
aktív tag
Nálunk is vannak 26-27 fokok. Nekem 17 és 27 között gyakorlatilag mindegy.
-
félisten
Nálam a gép képes befűteni a szobát 26-ra, akkor van 21 fok ha nem vagyok itthon, amúgy 24, pedig a termosztát 21.5-re van belőve. Kérdezd meg Tulipantit, hogy volt olyan időszak amikor télen a fűtést elzártam, a gép bőven elég volt, a lefekvés előtti szellőztetés meg alap. Ritka ha kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
szablya
aktív tag
Na jó, én most már tényleg veszett fáradt vagyok. Beteszem magam vízszintesbe, jó'szakát!
Helyi idő: 1:24
Hőmérséklet: 24.8Z0d1AK: Hidegvérű
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Öcsém... termeltetek amiota nem voltam PH!-n! Egész koràn eljöttem, mert ma keltem 5-kor. Fuj a szél, mint àllat és esik az esö. Ràadàsul a szolnoki gyorsitottat lekéstem lazàn, igy a kàtai helyin ulök... 7-re beérek a Keletibe, 8-ra meg bnömhöz. Na, aztàn hogy témàhoz is szoljak... mi fàval tuzelunk, kandallobban. Àltalàban 22-18fok van a szobàmban, amikor kint van -20, akkor van reggelre (04:00) olyan 13-14fok.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
gamerkiller
senior tag
Mi gázzal [Konvektorral] fűtünk. Állandó 1-es fokozaton van ami körülbelül 23°C. Én így néha fázom.
-
félisten
Lapos témák, valami pikánsabb kellene!
-
Vakegérke
félisten
válasz Kolondrum #1138 üzenetére
Tavaly nyáron láttam egy legyet. Valamit nyaldosott a dohányzó asztalon, láthatólag jól érezte magát.
Aztán zümmm, zúúú, jött egy másik, leszállt a közelében, majd ráugrott, és emberi mértékkel mérve gyorsan abba is hagyta tevékenységét.Túlléptem kívánalmaidon. Ez már több a pikantériánál. Remélem beéred vele.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
szablya
aktív tag
válasz Tulipanti #1143 üzenetére
Mi lesz itt?
Jelentem, felkeltem!
Helyi idő: 11:58
Szobahőmérséklet: 20.8
Ágy: megvetve!Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest