Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiD
tag
És végre átvettem én is a G-t
A hátlap tényleg jóval csúszósabb mint gondoltam, de vettem hozzá egy Lemon színű Shell-t(bár élőben kevésbé sárgás mint képen) mindjárt meglesem azt is.
Én bátor vagyok, és már jön is az update le ráSzerk: az új hátlap tényleg kevésbé csúszik, gombok viszont valóban "lötyögnek" egy kicsit. Ellenben sokkal kevésbé állnak ki, mint itt 12 hozzászólásból gondoltam (konkrétan sztem egyáltalán nem zavaró)
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, bajban vagyok:
177.44.9-es retail.en.GB-és Moto G-re a magyart nyelvet szerettem volna telepíteni az összefoglaló leírása szerint.
Bootloader, és root megvolt rendben, de mióta a 4442LANG.zip-et installáltam, a pin jód kérésig nem jut el a telefon. Mit tegyek?Nagyon köszi előre is!
-
ZiD
tag
válasz Rudiaszarvas #4228 üzenetére
Erre gondolsz?
Innen letöltöm mondjuk ezt: Android 4.4.2 Blur_Version.172.44.4.falcon_umts.AWSRetail.en.US
Ez jó?Szerk: pedig már izzadok, hogy teljesen ko a teló
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz Rudiaszarvas #4231 üzenetére
Igaz, rosszat másoltam Ez lenne: Android 4.4.2 Blur_Version.174.44.9.falcon_umts.Retail.en.GB
Hát elnézve a leírást ez nem egyszerűSzóval amit írtál Bocs, kicsit kapkodok már...
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz Rudiaszarvas #4233 üzenetére
Hááát
mfastboot letöltésnél hiányolja a AdbWinApi.dll-t, pedig az már le lett töltve az ADB Tools-al...Ui: köszi az eddigi segítséget
-
ZiD
tag
válasz ghiottone #4238 üzenetére
Neked is köszönöm, de egyenlőre nagyon nem megy, és mennem kell...
Az mfastboot egy exe, ezt hova csomagoljam ki? Ha beteszem az adb tools-ba, nincs hibaüzi, csak egy pillanatra felvillan az ablak, és eltűnik.
Nincs olyan lehetőség, hogy a recoverybe a nyelvi csomagot vhogy leveszem, és anélkül indítom újra a telót? -
ZiD
tag
ghiottone, rudiszarvas: Köszönöm mindkettőtöknek
Most meló lesz estig, utána megint megpróbálom, és lehet, hogy kérem a segítségeteket, amit előre is köszönök És valószínű alap kérdésekkel is, mert nem vagyok nagy tech zseni, csak egy mezei user -
ZiD
tag
válasz balazs.b9311 #4323 üzenetére
Hajrá, nekem is ugyan ez volt, le is izzadtam mire visszavarázsoltam
-
ZiD
tag
Százalékos akkus kijelző témához még egy alternatíva: android weather widgets-ben 4x3-mas üzemben mutatja a %-ot. Igaz nem az akku ikonba, hanem a kitett widgeten, ellenben nem kell root, és plusz egy app az amúgyis általánosan használt időjárásos widgeten kívül
-
ZiD
tag
Töltővel kapcsolatban: van aki már kipróbálta 2A-es töltővel? Nekem van egy Asus tablet tölrőm, ami ennyit ad le, de nem szereti a G. Töltés közben a kijelző nem igazán akar menni, de töltőről levéve(vagy sima 1000 mAh-ost használva) nincs ilyen gond.
Persze lehet, hogy csak azt a típust nem komáljaÉs akku: konkrétan nem érdekel ki hány napot tud kihozni, de nekem 2-3 óra óra Ingress mellet(ha mond valakinek ez valamit-folyamatos kijelző, GPS, net, wifi megy) elmegy 1 napot, ami cool
Szóval jó az akku, ez a lényeg[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Nekem is megjelent s Lolli, ki is próbálnám. De... Anno amikor megvettem,próbálkoztam magyarosítással, amivel sikerült téglává varázsolnom a telót. Aztán itteni hathatós segítséggel, és pár liter folyadékveszteséggel sikerült visszatenni rá egy retail.en.de gyári sw-t. Root meg is szűnt, jelenleg csak a bootloader van nyitva. Ezzel nekivághatok az OTA frissítésnek?Köszi, Gábor
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz tom120514 #14331 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy jó, hanem hogy megy
Nekem eddig különösebb problémám nem volt, 1-1 dolog inkább szokatlan. Nyilván nekem is van olyan, ami nem tetszik(pl kikapcs gomb hosszú megnyomása után rezgő/néma állítása) de azé' android, hogy mindenre legyen kis millió alternatívaPár frissítés, és lesz ez jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Sziasztok,
5.0.2 van fent a 1gen-es Moto G-én.(retail.en.DE). Bootloader nyitva, root is megvolt hajdanán, TWRP is fent. Megjött az OTA frissítés, de az nem megy, TWRP-nél elakad:Megpróbáltam a 1click módszert de ott is csak errorokat kapok. Gondolom elnéztem/kihagytam valamit, mert figyelmetlen voltam Mit?
Kösz!
-
ZiD
tag
Hello,
Mit vegyek még májusig ?
Mod van VTC mini, iSolo és Ist 100 úton(lesz) Meg valahol kallódik egy sima mecha mod is
De kazán... Van Subtank, Expromizer, illetve tervezek egy Uwell Crown-t leszűkítve. Milyen nem túl drága ajánlott van még ~ 20-25 dodóig, ami szájból tüdős, lehetőleg ne gravitációs elven működjön(lásd expro)?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest