Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz fillesy #2551 üzenetére
Már nagyon sokan kérdezték, elég lett volna csak rákeresni, de IGEN, magyarra tudod állítani a billentyűzete. És igen, tanítható magyarra is, méghozzá többen egészen jó véleménnyel voltak róla, úgyhogy az az autocomplete is jól használható.
A garancia kérdése mindaddig kérdés marad, ameddig valaki nem viszi be a Cordon-ba, mert többen próbáltak írni Nekik, tojnak rá, hogy válaszoljanak. Ettől függetlenül van itt olyan fórumtárs (ha még csak a kedves feleségének a telefonja miatt is) aki RAZR I-t vitt be a Cordonba, szintén Expansys-os beszerzésű, szintén nem árulják itthon hivatalosan, és javították. A "hogyan", az már másik kérdés.
-
youngboy
senior tag
válasz fillesy #2551 üzenetére
Én azt a választ kaptam Expansys-tól garancia kérdéssel kapcsolatban.
Tisztelt Uram!
Hacsak nem változott, a Uk Motorola is 12 hónapot ad, így én ezt kommunikálom Mo-ra is.
Garancia: 12 hónap
Hol: Hazai vagy nemzetközi Motorola márkaszervizben érvényesíthető. Ha a hazait nem kedveli, kényelmetlen, avagy nem fogadja be az esetét, akkor az EXPANSYS-t is kérheti, hogy intézze, juttassa el más minősített Motorola márkaszervizbe, ez többnyire UK-ben történik. A kijuttatás akkor fizetős, ha amúgy a hazai márkaszerviz is kezelné az ügyet, de Önnek az nem szimpatikus valamilyen okból. Egyébként díjmentes. A hazai márkaszerviz a Cordon:
http://www.cordongroup.hu/hu/partners-repair-process-cordon-electronics.html
-
pete_21
addikt
válasz fillesy #6094 üzenetére
Nekem ma jött meg a teló a Screenshoptól. 60,4k volt a 16 GB-os verzió. 2 év gari van rá, és töltőfejet is adtak, 1 A-set. Nézz rá erre a boltra, hátha ez lesz a befutó.
El vagyok tőle ájulva, hihetetlen gyors a telefon... A Defy+-szal össze sem lehet hasonlítani. Eddig nagyon megnyert.
Hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
1. Az Expansys tutira megbízható, a gari intézése talán velük a legegyszerűbb.
2. Vagy az Expansyshoz küldöd, vagy _elvileg_ a Cordon is szervizeli. (Bár nekem emailben azt írták, hogy nem...). Én a Cordonhoz vittem a Defy-met, de nem voltam velük megelégedve. ((Halvány volt a led, azért vittem be. 10 munkanapba telt, hogy visszaadják miszerint a "hibát nem tapasztalták", ellenben telefonon el sem lehet őket érni. Nem voltam velük megelégedve, de nemsokára újra megpróbálom...))
3. Töltőt mondjuk innen, vagy szerintem ebay-ről is rendelhetsz. Lényeg, hogy valami jobb minőségű, márkás legyen.
Itt is megmérték már, úgy emlékszem 2,1A-sel, és 1A fölé nem igazán ment töltés közben. Szóval elvileg nem lehet baj belőle, ha túl nagy áramerősségűvel töltöd.Más: Nagyon tetszik eddig a telefon, még szoknom kell a gyorsaságot. És 1-2 programot lehet hogy kérdezek majd, CM után kevésbé testreszabható a rendszer.
A telefon romja .de végződésű, és elvileg 2 év gari van rá, illetve kaptam hozzá töltőfejet is (1 A). Lehetséges, hogy MediaMarkt-os beszerzés?
Azt meg tudjátok mondani hogy a Quick settings-ben a csempéket testre lehet-e szabni valahogy? Hiányzik onnan a hangbeállítás, és a mobilnet kapcsolása, illetve a képernyő kikapcs.
Köszönöm a választ! -
2o1i
senior tag
válasz fillesy #6099 üzenetére
Az összes GSM bolt nagy arányban bolti garanciával árusítja a készülékeket.
Tehát a garanciát csakis náluk tudod érvényesíteni.
Kis számban szoktak árulni GYÁRTÓI garanciával is, viszont ezt fel is tüntetik az adott terméknél.
PartNero szerintem csak bolti garanciásat árul.
Egyébként nyugodtam vásárolhatsz ott. A garancia papír amit adnak elég gyatrának tűnik, de ettől még semmi gond nincs vele. -
atomanti19
aktív tag
válasz fillesy #6103 üzenetére
A screenshop.hu ról rendeltem már párszor, gariztatnom még nem kellett. Mikor megjött a vadi új termék, elküldtem a jótállási jegyet és a gari papírt nekik, ők meg a gyártóit vagy az 1 év bolti garit rápecsételik. Nem bontják ki a termékeket a vásárló előtt.Eddig mindent hibátlan gyári csomagolásban kaptam meg.Korrektek szerintem.Megmondják hogy gyárói garancia van e rá és hogy mennyi, illetve az is lehet hogy csak a kötelező 1 év EU-s bolti.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest