Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz LógaGéza #14222 üzenetére
Tégy egy próbát, max. ha nem tetszik vissza tolod a gyári mentést vagy amit használtál előtte, az az 5 perc nem vészes és lehet neked bejön. Nekem lehet nagyok az elvárásaim
(#14223) kliszi
A gyári motorolás lolli nekem nagyon nem jött be. Nincs benne magyar nyelv se, szvsz trágya
Korábbi telóimon mindig cm-et használtam többségben, de moto g-n nekem nagy csalódás
GPe-t sem a gyári állapotban használom, de ez az egyedüli rom amivel meg vagyok elégedve. -
kliszi
senior tag
válasz LógaGéza #14458 üzenetére
Szia ! Az összefoglalóban lévő linkben lévő legutobbi 4.4.4-et és a magyarositás is az összefoglaóban van azt flaseltem be . Ez a Bliss Pop milyen sebességű ? Bizok benne egyépként hogy a hivatalos cm12 is jó lessz majd de szerintem elöbb ki kel hogy jöjjön a hivatalos hogy sok apro és nem is annyira apró hibákat megoldják . Pl a kamera sdre való mentését és egyáltalán az sd kártya használatát . Én még a slimet is kiprobáltam de gyenge az még a cm-nél is rosszabb . Kiváncsi leszek rá hogy a hivatalos loli milyen lessz xt1039-re , erre a hónapra igéri a motorola .
-
kliszi
senior tag
válasz LógaGéza #14739 üzenetére
Feltettem a BlissPop-v3.0-Peregrine-Official-20150412-0122 roomot vegyes az érzésem . Ugy tünik mint ha sima cm12-nál gyorsabb lenne , a better cam az nagyon gyenge benne azonnal felraktam a snap camerat amivel sd-re is lehet menteni . Jó ötlet hogy gyárilag tartalmazza a supersu-t . A forditás magyarra nem mindnhol sikerült és a gyári beállításokat is átszapták egy kicsit de meg van mindennek a helye . Most még csak ismerkedek a rendszerrel de nem roszz és ami pozitivum hogy fissitési lehetöség is van benne ami kérdés milyen gyakori .
-
kliszi
senior tag
-
-
Upo
addikt
válasz LógaGéza #15195 üzenetére
Ha USA-ba költözik és előfizet Verizon-ra akkor tud vele telefonálni. Egyébként meg tök jó wifis mp3-mp4 lejátszó.
Még a bootloadert se lehet unlockolni, mondjuk túl sok értelme nekünk nem lenne, mert úgy le van korlátozva hogy csak verizon hálózaton működik, más hálózatra nem lép fel, és sim foglalata sincs. A verizonos amerikaiak is csak azért nyafognak a bootloader unlock miatt hogy akkor lehetne rootolni, mert egy csomó jó appot anélkül nem lehet használni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kakukkmarci
senior tag
válasz LógaGéza #15273 üzenetére
Igen, ez a gond: "Elindítod a kameraappot, és kiírja, hogy nem tud csatlakozni a kamerához, vagy nincs előkép (fekete a kép)". Azaz, előbb fekete előkép, aztán a hibaüzenet: "A kameraalkalmazás sajnos leállt."
A szokásos dolgok megvoltak, persze. Sőt egy régebbi mentést is visszaraktam, amikor még minden oké volt, de azzal sem megy.
Bár most, hogy visszagondolok, egy ideje voltak apróbb gondok; néha nem reagált az érintő, főleg, ha 10- 15 % körül járt az akkutöltöttség, vagy töltőre volt dugva.
Emiatt raktam fel többször frissítést, de nem változott javára.
A logcatot lefuttatom ,csak nem tudom, hogy kell. Play-ről az ingyenes aLogcat-tal pl. jó ? s hogyan ?Köszi, Ronin, neked is ! AOSP-ről mit lehet tudni ?
noob... rooter... geek
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Asztalos klub
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest