Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz Skillet #15433 üzenetére
Nekem teljesen működik az xprit mod... a LED nem megy tőle, de várható hozzá a javítás. (igen, hogyha 2 játékot megnyitok és a háttérben közben megy a messenger és kapok még egy SMS-t, akkor újratölt a launcher, de ezzel együtt tudok élni, minden más esetben amiben 4.4.4-en is működött pöccre megy minden)
-
HUNgaroczel
tag
Xpirit light mod fix : [link]
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Most GPE 5.1 van a telefonomon, hogy tudnám feltenni a legfrissebb gyári verziót? Egy alaplap cserém volt már mert hardbrickeltem, tehát most biztosra akarok menni.
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Látom szállingóznak be az 5.1es frissítések OTA-n. Jelenleg GPE 5.1-en vagyok, hogy lehet visszatérni "gyári" nem GPE vonalra? Egy Moto G-t már téglásítottam, nem szeretném megint eljátszani, de már nagyon fagyogat a GPE, adnék egy esélyt a gyárinak!
(már 3x kérdezem, sajnos még nem kaptam rá választ ) -
HUNgaroczel
tag
válasz mobilizmo #15903 üzenetére
Április óta ez van a mobilomon, Xposed-al megtámogatva, és lefagyasztva minden ami felesleges, de sajnos eleve benne van a memory leak, és a tweak amit használtam hozzá sem segít most már rajta :/ Tehát, most újra akarom rakni teljesen és adnék egy esélyt a gyári rendszernek, hátha finomabban bánik a memóriával Csak sajnos nem tudom hogy kezdjek neki... 4.4.4re nem mehetek vissza mert akkor hardbrick, onnan fölfelé meg nincs sajnos telepítőm :/ Valaki?
(#15904) Obyboy Úgy értettem hogy XT1032-re szállingóznak be
[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
válasz vilmos.nagy #16010 üzenetére
Úgy látom ma adták ki az elsőt De nekem már repül is fel
-
HUNgaroczel
tag
válasz vilmos.nagy #16012 üzenetére
Az összefoglalóban majdnem minden szerepel
Recovery-t innen:[link] tudsz letölteni, Stock- NOTHEME-t (téma mentes) ajánlom.
Biztonsági mentést a recovery backupjában tudsz csinálni, bár nem tudom hogy gyári rendszerre, főleg hogy főverzió váltást csinálsz, zökkenőmentesen vissza tudnál állni. Meg ugye még érdemes az "sdcard" mappáról is egy teljes mentést csinálni (TWRP/Advenced/File Manager és itt OTG-n átmásolni egy pendrivera).[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
válasz vilmos.nagy #16014 üzenetére
Nem vagyok benne teljesen biztos ezért nem merek 100%osra állítani.
A CM13 próba meg eddig tartott Nagyon bugos egyenlőre, vagyis nem a CM, hanem még a GAPPS- folyton bezárja magát. Tehát még egy hetet legalább várok hogy kiforrja magát!
A funkciói, már amennyit láttam belőle az alatt a 20 perc alatt, nagyon tetszetősek -
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Asztalos klub
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest