Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
Moto G tulajok, mennyire karcolódik a kijelző? Tudom hogy gg3 de volt már gg-s telefonom, és mikro karcok elég hamar megjelentek rajta :/ Ha kell, milyen fóliát ajánlotok hozzá?
-
HUNgaroczel
tag
Melyik éri meg jobban? SP vagy Moto G? Az NFC taggek nagyon bejönnek, de a képernyő meg támogatáshiány...
-
HUNgaroczel
tag
Az a baj hogy Magyarországon sehol sincs kirakva hogy: nesze tapizd :/ Múltkor fogtam életembe először Nexus 4-et a kezembe, az is rettentő más volt a képekhez képest. Félek hogy a Moto se olyan mint képzelem :/
Aki SP-ről váltott mér tette? Egy kis szubjektív összehasonlítást írna nekem pár sorban? -
HUNgaroczel
tag
Ha amazonról rendelem akkor hogy tudok garit érvényesíteni? Vagy pénzért magyarországon leadhatom valahova? Hogy megy ez?
-
HUNgaroczel
tag
Hello
Amazonról szeretnék rendelni egy 16GB-os telót plusz tokot,és amikor végigviszem a vásárlást, kiírja hogy 183 Font és azt 73k forintra váltja, mért csal 5k Forintot?
Más: ha valami gebasz van a telefonnal, hogy és nagyjából mennyiért tudom visszajuttatni az amazonhoz? -
HUNgaroczel
tag
válasz architect26 #5009 üzenetére
Szerintem meg úgy ripityára tört mint annak rendje és módja Már eldöntötted milyen telefonra váltasz?
-
HUNgaroczel
tag
Be tudod linkelni az USPS Tracking-jét? Mert én kettőt rendeltem (később kiderült hogy még kéne pár és leadtam még egy rendelést...), és az egyik csomag elment Smithfieldből New Yorkba, majd vissza Smithfieldbe. A másik meg utoljára két napja adott életjelet magáról New Yorkban
-
HUNgaroczel
tag
Az OTG root nélkül is működik? Holnap jön meg a készülék, de utána utazok el, szóval előre leszedtem pár filmet penre, csak root nélkül is meg tudom nyitni?
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Egy hete van meg a telefon és imádom! De érzem a root hiányát, előtte viszont a német romot ki szeretném cserélni angol romra (uk/us), melyiket ajánljátok, melyik verziót abból? Aztán, ha megvan a root akkor utána ha jön egy frissítés, az OTA nem fog működni?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
válasz architect26 #8328 üzenetére
Melyik verzió (cm11) ?
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy az Iphone-hoz hasonlóan, miután beírtam a pint, ne kelljen entert nyomni hanem automatikusan feloldjon? Rootolt moto g-vel.
-
HUNgaroczel
tag
Üdv!
Frissen újratelepített windows 8.1es gépre szerettem volna rácsatlakoztatni a mobilt, elindul a driver telepítés, majd a telefon leválasztódik. Mi lehet a probléma? Így nem tudok fájlokat fel-le másolni rá
-
HUNgaroczel
tag
Ma én is csatlakoztam a GPE romot használók táborához!
Mintha újjászületett volna a ketyere! Eddig se volt lomha, de most megtáltosodott. Ennyit számítana hogy nem fut a motorola pár dolga a háttérben?
A telepítés viszont nem ment simán, a bootloader unlock már régen megvolt, de eddig német mm-es rendszer helyett US romal használtam. A letölthető rar-ban, mfastboot.exe fájl van, viszont az eredeti .bat fileban fastboot.exe-re van hivatkozás, tehát először nem akart lefutni a parancs. Aztán amikor kijavítottam ez, 3x is le kellett futtatnom hogy végül bebootol-jon és ne csak fastboot-ba dobjon vissza.
Azt nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni, hogy amikor lezárom a képernyőt, ne úgy sötétüljön el mint egy régi képcsöves monitor?(#11632) ronin79
A Gravitybox-ban van olyan opció, amivel ha érzékeli a közelség érzékelő, hogy van valami előtte, nem engedi bekapcsolni a képernyőt. Az Energia beállítások alatt van majdnem legalul.[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Csak a tisztán látás végett, most éppen Unofficial CM12-es rom-ot használok. Ha most felteszem a gpe 5.0.1 rom-ot, akkor vissza tudom tenni a CM-et? Rootolni lehet már? Downgradelni TWRP-ből se lehet? -
HUNgaroczel
tag
-
HUNgaroczel
tag
Na, úgy néz ki sikerült megcsinálni. Vissza kellett térnem 4.4.4re ahhoz hogy megszűnjön a logó beakadás és most már megy a frissítés. Ez alapján csináltam
Ezek szerint mégse lehetetlen a downgrade?[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
válasz workin #12583 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám volt (#12494), ott le is írtam hogy mivel oldottam meg.
Amúgy amikor sideloadolni akarja az ember, miután belép recoverybe hosszan kell nyomni a hangerő felt és utána kb 5-7 sec után megnyomni a bekapcs gombot, és akkor hozza be azt a lehetőséget hogy sideloadold adbvel. Csak ez alig van leírva valahova, és eddig én se tudtam magamtól hogy így kell.[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Sikerült téglát csinálnom a telefonból...
GPE 5.0.1 volt rajta, és ugye ma kijött a hivatalos CM12 és én fel akartam tenni rá. Amikor flasheltm fel, hibával kilépett a recovery és utána nem akart bebootolni a GPE sem, meg próbáltam mindent hogy akkor már rátegyem a CM-et de nem sikerült sehogy sem. Eután visszaraktam rá a 4.4.2es GPE-t hogy akkor újra felfrissítem 5.0.1-re, de a sideloadot nem engedte, gondoltam majd OTA-n lefrissíti magát 4.4.4-re és onnan sideload. Frissítés közben viszont megadta magát, és azóta semmire nem reagál.Ugyan itt jó állapotú karcmentes Moto G formájú tégla eladó!
-
HUNgaroczel
tag
Folyamatosan figyelem a fórumot! Azért csináltam így, mert múltkor amikor kijött a GPE frissítés, OTA-n frissítettem, nem sideloadolva és akkor is behalt. Vagyis lefutott, de indításkor beragadt a bootlogónál. S akkor is így csináltam, nem 4.4.4re raktam hanem 4.4.2re downgradeltem és OTA-->4.4.4 és sideload, akkor is már ez a bootloader volt... Azt hittem most is menni fog :/
(#13059) Andrew Pippo
Nekem nem volt nagy pánik, nem függök annyira tőle. Meg azt tervezgetem hogy veszek egy Nexus 5-öt és ezt amikor megjavul anyumnak adom -
HUNgaroczel
tag
Egy hete használom a motot xpirt modPack-el és nagyon bejövős!
Csak úgy hasít tőle a telefon, és nagyonjó kis beállításokat adott hozzá, közben meg nem kell félni hogy elrontottak valamit a cyanogenmodos srácok és bughalmaz lesz a kütyüből. Ajánlom mindenkinek! -
HUNgaroczel
tag
Mostanra sikerült feltelepítenem mindent GPE 5.1+ Xpirt memory leak mod+ Xposed+ Gravity box+ Greenify, de sehogy se sikerül a Notif LED-et életre bírnom. Mindent próbáltam de nem tudom mikortól nem megy, lehet hogy teljesen elromlott?
Amúgy nagyon bejövős így a rendszer, minden hasít, minden testre szabott és egyszer nem szakadt még össze :3 -
HUNgaroczel
tag
válasz ronin79 #15355 üzenetére
Visszatettem az xposed nélküli teljes xprites mentést, abban működik a led. Aztán arra ráengedtem a xposed-et, abban is működik csak össze akad a rendszerUI benne. Majd próbáltam a light xpirit+xposed re ráengedtem a teljes xprit-et és sajnos attól meg nem javult meg
Szerintem ha írunk neki xda-n akkor megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Suzuki topik
- Energiaital topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest