Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Elvileg csütörtökön fog érkezni a 16Gbs moto g-m az amazontol, és azt terveztem, hogy egyből rootolom (persze miután ellenőriztem, hogy nem hibás a készülék), és az lenne a kérdésem, hogy kijött már GPE rom a sima moto g-re? Mert már hozzá szoktam az n7-es stock androidot, és nem kellenek nekem a motoappok. Köszi szépen a válaszokat
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz htctopaz #3457 üzenetére
Jó ez a slimkat, pláne ez a dark version. Nekem csak egy lecsupaszított, szűz android rom kéne mindenféle csili-vili appok nélkül és máris boldogabb lennék. Jöhetne egy normális GPE rom
köszi kelly hogy nem vettem észre, végig itt volt az off topic mellett.
Egyébként urban legend, vagy valós az,hogy a fekete képernyő (háttérkép) kevesebbet eszik?Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Ez a tok jól néz ki Frosted matte ebay
meg ez is incipio impact ebay
A kettő között valamelyiket megrendelem amíg nem jön a grip shell
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
Aaaa nem hiszem el, hogy sehol sem kapható grip shell, amazon.de-n meg folyamatosan OOS, pedig az nekem a legmegfelelőbb tok lenne, a többi tokok meg nem tetszenek ha tud valaki gyorsan szerezni grip shellt vagy linket, ahol készleten van, pü-ben segítsen nekem, megköszönném holnap fog megjönni a moto g-m ^^
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
na megérkezett az én moto g-m is, minden rendben van vele, holnap megyek T-be microsimre cserélni a meglévőt(ingyenes azt hiszem), felfrissítettem 4.4.2UK-ra, minden pöpec egyébként amazon hány év garit ad? ugyan úgy 1 év?
tudtok ajánlani egy jó mobilnet csomagot? nem nagy extrára gondoltam, nem akarok online filmeket nézni rajta vagy spotifyzni, csak tudjam fogadni a folyamatosan beérkező emaileket, meg Fb és chrome. 1Gb elég?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz lord.lakli #3779 üzenetére
..és shagy
az volt eddig nekem, de túl szokta lépni, amikor nem nagyon figyelek rá, ráadásul tabletre is tetheringezem, ami ugye többet vesz. Olyan kéne, ami hogy ha túllépem, akkor automatikusan letiltson a hálózatrólPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
ez a tok jól néz ki sárgában, mondjuk a moto g royal blue shellhez illene.....csak sajna ez moto x-es tok
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Miért villog a Chrome browser tab váltás képernyője?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
köszi a választ azóta Chrome betara váltottam és minden pöpec Gravity screen nevű app hasonló a Moto X touchless screenjéhez (javítsatok ki ha tévedek) egy baja van, hogy nagyon meríti az akkut. Moto X romot kerestem moto g-re, de úgy néz ki nincs (XDA-n)
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Egy gyors kérdés. Ugye van egy 3Gb-s T-internetcsomagom és a Settignsben az APNnél a T-Mobile NETét(internet) vagy a Web(wnw)-t pipáljam ki??? Eddig Web-re volt állítva, most átraktam T-Mobile NET-re, remélem ez lesz az. Köszi!
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
mi a különbség a Boost US meg a Retail US rom között? Illetve melyik US romot szedjem le? Köszi!
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sikerült ráflashelni a Retail US romot, ezután egy custom romot akartam flashelni, de a fastbootban a recovery után egy felnyitódott robot van felkiáltó jellel.... valamit elszúrtam??
egébként ezt a romot akartam felfrissíteni :Google+ ROMPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Ajajjaj úgy néz ki megint elrontottam valamit. CWMrecovery nem tudja betölteni az adatokat "Ean't mount /cache/recovery/command. Nem tudja valaki erre a megoldást?Köszi
Más: Csak nálam nem működik a play store? Nem tudok letölteni, és folyton error 403-as kóddal figyelmeztet. Us romon még nem volt, de mikor átmentem Nexus G+ rom ra, majd GPE romra, előjött ez a dolog. Tanácstalan vagyok, segítsetekPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
mivel azt mondták hogy a grip shell hátlapja egy az egyben a sima shell hátlapja, ezért kigondoltam azt hogy monjuk annak az orzlys toknak az átlátszó plexijét mérnöki pontossággal eltávolítom, és a megmaradt gumis keretet rárakom a meglevő royal blue hátlapos készülékemre .... vagy veszek egy ilyet ebayen
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Ezt sasoljátok milyen védőfóliát találtam Exoskin fa minta is van
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz ghiottone #4362 üzenetére
Nagyon merül az akksim, szó szerint 10 percenként merül 1%-t!!! Progi miatt? Xposed Framework van rajta, Greenify, GravityBox, Location kikapcsolva, vagy device only, Widgetlocker. Ezek a progik gyanúsak nekem. :S
Wifi meg egésznap megy, csak este van kikapcsolva de az látszik is a Battery staton. Érdemes más kernel felrakni hozzá?Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz mrbig25 #4393 üzenetére
értem köszi a választ. Most látom, hogy ez a faux kernel nem megy GPE romon...még
Ha visszarakom a US romra. DE! megakarom tartani a GPE boot animációját, akkor melyik fájlt kell meghagynom, illetve használnom a fastboot flash cmd-ben? Azt tudom, hogy a logo logo.bin az a logo cseréje, de nem találtam meg, hogy melyik a boot animációé? Köszi a választ
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
válasz ghiottone #4406 üzenetére
Megtaláltam a mumust. Gravity on of screen folyton ébren tartotta a proxi. szenzoromat... törölve
Te nem próbálod ki a GPE-t? Vagy nem nagyon érdekel? Én lehet visszaállok US stock romra, felpakolok hozzá egy jó kis fauxkernelt, és megnézem hogy megy. Ugye overclocked kernel eszi az akksit? Más.: CMWrecoveryben hogy tudom backupolni a backuppolt fájlokat, mert ha megint ráteszek egy másik romot, akkor cmw-t meg superusert újra fel kell raknom? Tehát csinál egy teljes formázástPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Azt a rohadt! Az Xposed Gravity Box zabálja állatul az akksit!!!Megtaláltam! Mielőtt felraktam volna, stabilan 65%-on volt, most meg már 5 percenként zuhan!
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Akartam ES explorerben root mappaba masolni. Elotte a felhasznaloi jogokat akartam modositani rwx rx rx--- rw r r-re de valahogy nem engedelyezi a jogokat atirni...pedig a toolsban a root explorer is bepipaltam meg superuser is leokezta
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz architect26 #4453 üzenetére
Tudna valaki segíteni erre a kérdésemre?
Vagy tudtok mondani egy jó fájl kezelőt, amiben meglhet változtatni a root könyvtár jogokat? ES explorer kizárva
Köszönöm!Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz mrbig25 #4467 üzenetére
jaj ez sem jó, mert tegnap beketyózott tőle a mot G mikor megváltoztattam a system file jogait, utána sötét képernyő és hibaüzenet, hogy blabla comandroid.systeui has stopped blabla és azon kívül nem volt semmi, még kikapcsolni sem lehetett fizikai kikapcs gombbal....Na én azt hittem, hogy haza vágtam, tégla lett belőle. De nem.
Per aspera ad astra
-
-
architect26
aktív tag
mit tud az új frissítés?
Per aspera ad astra
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest