Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vibranium
csendes tag
Hello! Még ismerkedem a telefonnal és az androiddal is. Szeretném az android telefonkönyvét lecserélni egy másik alkalmazásra, vagy ha nem is lecserélni, csak azt elérni hogy a kezdőképernyőn lévő kapcsolatok gomb azt indítsa el ne a rendszer alap progiját. Van erre lehetőség? Ha igen akkor hogyan? (Phonebook 2.0-t feltettem és sokkal barátibb felület, ezt szeretném használni)
-
Vibranium
csendes tag
Üdv! Én egy olyan problémát tapasztalok, hogy ha vakuval fényképezem bármit, bármilyen messziről, akkor az eredmény egy fekete kép... Szerintetek hol a hiba?
-
Vibranium
csendes tag
válasz #71562240 #32614 üzenetére
Nem tudok kórtörténetet mivel hazahoztam a vodától és az első dolgom a frissítés volt, félve attól hogy ha beállítom meg minden akkor esetleg frissítés után kezdhetem előről. Tehát frissítés után jelentkezett a dolog de azt nem tudom hogy előtte is ilyen volt-e. A clear data próba következik. Még nemtom mi az de Google a barátom....
-
Vibranium
csendes tag
-
Vibranium
csendes tag
Kösz az okítást! Mivel voltak furcsa factory reset started... meglátjuk mi lesz... max 1-2 hét mire minden rendben lesz újra....
-
Vibranium
csendes tag
Sziasztok. Nyár óta van egy Defym, azért választottam ezt a típust mert mindenhol dícsérték, mind a sebességét mind az üzemidőt, és a strapabírósága is vonzó volt számomra. Sajnos most már úgy érzem nem azt kaptam amit akartam. Vásárlás utány frissítettem android 2.2-re és feltelepítettem a widgetsoid-et és a LauncherPro 08.1.1-et. Ezek a folyamatosan futó alkalmazásaim.
Eredmény: a telefon használat nélkül egy asztalra letéve budapesten full térerővel nem bír 1,5 napot, ha használni akarom, soxor perceket kell várni rá a power gomb megnyomása után, hogy induljon, a "billentyűfeloldás" sokszor szintén percekre elgondolkodtatja a készüléket, max 30 percnyi wifi használat után lemerül, néha van hogy csak úgy magától újraindul...
Szóval szaggat, gyakran megáll, kevés ideig bírja. Mostanában nem figyeltem az eseményeket, és nem is vagyok nagy GURU a témában, de gondolkodom rajta, hogy le kellene írtanom mindent, majd a nulláról újratelepíteni az egész rendszert. Ti mit ajánlanátok? Esetleg ha volt valakinek hasonló baja, hogyan tudta orvosolni? Előre is köszi. Terjedelmesebb leírást tippet szívesen fogadok a vibra@freemail.hu címen is. -
Vibranium
csendes tag
Két nap alatt, a WajkIUI telepítése után, egyetlen-egyszer akadt meg a vas kb 10 másodpercre. Ezt előtte naponta kb 10szer is elkövette, volt hogy több percen keresztül szenvedett. Az üzemidővel kapcsolatban nem tudok összehasonlítást egyenlőre mert nyúzom, főleg, hogy tegnap végre WiFit is telepítettem otthon...
-
Vibranium
csendes tag
Wajk féle MIUI-ban be lehet valahogy állítani, hogy a lezárt képernyőn mutassa az aktuális beállított ébresztés időpontját? A gyári Defy tudta a Samsungom is tudja és nagy segítség. Több különböző ébresztési időpont van nálam beállítva és mindig be kell mennem az ébresztőbe ellenőrizni, hogy épp jó van-e élesítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest