Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz pixelking #35705 üzenetére
Én olvasgatom a Galaxy Ace fórumot is (párom céges telója) és hát ott nagyságrendekkel több gáz van a romokkal, mint itt... Defy!
(Illetve a két teló között is nagyságrendnyi a különbség... ugye nem kell mondani, melyik javára...)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
Nem csak adatok szerint,volt szerencsém összevetni a kettőt, a Defy jobb-haverom azóta már lecserélte A felbontás semmi gondot nem okoz,pláne,hogy nem írod,melyik az a játék(ok),ami érdekelne...2.2.2-es a legfrissebb és itt meg is áll a dolog egyelőre. Azonban ezen a "főzött" romok nagy többségben sokkal jobbak,mint a gyáriak...pláne,frissebbek is (van 2.3.7-es is....)
-
Lacopapi
addikt
válasz pixelking #35710 üzenetére
Gameloft kínálatából minden jól fut - igaz,ők erre (is),optimalizálják..Asphalt 5-öt néztem a minap,röccenésmentes,szép és gyors.
Az igazsághoz tartozik,hogy nekem sem gyári rom van fenn,de anno azzal is ment szépen.Ebből a szempontból nagyon össze van rakva a gép.[ Szerkesztve ]
-
AST
csendes tag
Én is sokat gondolkodtam hogy melyik legyen (MT Defy, SAM G ACE, HTC WILDFIRE S)
Aztán elmentem a T-hez, és megnéztem élőben mindegyiket - és egyértelmű lett
Azóta is tökéletes a Defy...
T-s forrásból tudom (nem egy üzletből), hogy gyári 2.3-at biztosan terveznek még rá, de utána semmit.BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
Lacopapi
addikt
válasz pixelking #35720 üzenetére
Mint kiderült,elég sok mindent,de leginkább a felvételi lehetőségek behatároltabbak a zöld lencsés verziónál....azt lehet mondani,hogy az a rosszabb.Jellemző,hogy nekem ilyen van
De erről leginkább a Mélyvíz topikban olvashatsz,nagyjából az utolsó százötven hsz részben erről szólEgyébként többféle is van,de jellemzően zöld (SOC) és piros (BAYER)
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
-
szabof1
őstag
válasz pixelking #36473 üzenetére
"1.6 A Reboot system now soron vagy, nyomd meg a bekapcsoló gombot! A kijelző törlődik, a led fehér lesz, majd megjelenik a Motorola logo, aztán az ANDROID felirat, ami most kicsit hosszabban lesz látható a szokottnál. Végül betöltődik a telefon és megjelenik a zöl Android robot a beállításokhoz.
Ennél a pontnál előfordulhat, hogy megjelenik ugyan a Motorola logó, de nem lép tovább, esetleg folyamatosan újraindul. Ilyenkor vedd ki az akksit kb. fél percre, majd tedd vissza, és lépj a következő pontra!
De ez az akksikivevős akció elkerülhető, ha a Reboot system now soron a bekapcsoló gomb megnyomásakor már benyomva tartod hangerő fel gombot! Ebben az esetben már simán bejön a bootloader."A vastagított rész áll fenn nálad?
-
tzl
senior tag
válasz pixelking #37622 üzenetére
Semmit sem ment le, csak az apk-t. Pont ez benne a jó, ha teljesen tiszta rendszert akarsz összerakni. Minden frissen telepített lesz, csak nem kell marketet böngészni meg letölteni.
Egyébként a gameloft játékok a kártyán tárolják a beállításokat, úgyhogy újratelepítésnél is megmarad minden. -
Sommi
aktív tag
válasz pixelking #42054 üzenetére
Nézegesd meg a launcherben hogy van-e ilyen beállítás, vagy szedd le, nézd meg hogy úgy jó-e, tedd fel megint, ha nem jó akkor se akkor a laucher rontja el, de valószínűleg állítható, zongorázd végig a launcher menüjét, nem szoktak bonyolultak lenni.
cm romban pedig külön állítható ezHello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Bernyó84
aktív tag
válasz pixelking #42054 üzenetére
Én azt vettem észre a telefonomon, hogy ha hívnak, akkor egyszer úgy kell felvennem a telefont, hogy a csúszkát kell használnom, egyszer pedig úgy kell felvennem a hívást, hogy nincs csúszka, csak gomb... Nem tudom, hogy miért van ez. Full gyári állapotban van a készülék... 1-2 játékot töltöttem rá a Marketről, de semmi mást nem csináltam vele... :S
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest