Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz Sanzaa #31890 üzenetére
Háát!
Kb 15-20 perces saját munkát egy hét alatt végzik el, vagyis annyi idő múlva kapod kézhez újra a telót"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Sanzaa #31895 üzenetére
Háát!
A kérdés tényleg nem ez volt, de elég bugyutaság, amit írtál. Azzal, hogy a telefonoddal te foglalkozol, jobban megismered, az, hogy nem netezel asztali gépen, az nem jelenti azt, hogy mindent a telefonnal kell megcsinálni, pláne, ha sokkal könnyeb és gyorsabb a számítógéppel összekötve frissíteni és a programok letöltése is egyszerűbb. De ez a te dolgod, úgy csinálod, ahogy szereted és szoktad"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Enton
addikt
válasz Sanzaa #31900 üzenetére
Akárhogy tapiztam meg próbáltam letakarni az öt csíkból max 4-re esett vissza(vodkafone/megyeszékhely).
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Flexy90
senior tag
válasz Sanzaa #31914 üzenetére
Ilyesmim van, legalább is anyagra, teljesen jól passzol, formatartó.
Én ilyet vettem.RootRulez: Mikor gyártott a google telefont? Eddig is csak gyártatott, és azért a htc-t meg samsungot sem "sz@roznám" le..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest