Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
nem találtam a következő kérdésemről semmi választ..
Szóval a Barátnőmnek nagyon tetszik az egyik csengőhang a defy-ról és át szeretném küldeni de nem találom sehol, hogy hogy tudom átküldeni. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem össze volt valahol gyűjtve, a "jó "programok egy listába (amiket mások használnak és ajánlanak) egy helyre, de nem találom.. Tudja valaki, hogy hol van?Másb fél éve vagyok én is defy-szenvedélybeteg, de csak pár napja vettem meg, viszont én egy kicsit gyorsabbra számítottam Ha elfordítom, akkor is megakad, a menü lapozásánál is lassúcska egy pár program is lassan tölt be, a navigáció kimondottan lassú (láttam másnál is gond) igaz a sygic próbaverziója van fent, de kíváncsi vagyok az IGO-ra milyen lenne.
Egyébként gyári 2.2.2. van rajta és próbálom kilőni a nem fontos appokat is. Esetleg valami ötlet, amitől gyorsabbá válna, (szoftver cserén kívül) vagy "csak" ennyit tud ?Még egy láma kérdés: hol van a factory reset?
-
csmat
senior tag
Flexy90
Szombó
Pyxee
kammerer
Rootolás még nem volt,azzal várok egy kicsit (bátorságot gyűjtök ), így a SetVsel is vár még..
Gondolom csak rootolt-nál lehet procit húzni ugye? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ahogy visszaolvastam class 4-es memóriát ajánljátok bele, de ha jól emlékszem a 32 gb-sal gondok voltak, vagy rosszul emlékszem? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes a gyári 2.2 mellett a procit felhúzni mondjuk 1000-re, vagy inkább tegyem fel a cm7-et (ugye ott is 1000-en pörög ) és ráadásul magyar is. Melyik egyszerűbb? kb 1 hete van meg, ráadásul ez az első androidos telóm és kicsit félek ezktől..
Más: aki Igo-t használ melyik verzió a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy 16 gb kingston class4 memória kártyát a defymbe (valaki innen ajánlotta, igaz 32-est). viszont most vettem észre, hogy amit vettem az micro sd HC, és ha jóll emlékszem, amit adtak hozzá,az nem HC. Ebből lehet probléma? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mindegyik Battery Calibration-höz rootolt telo kell? Illetve tud valaki olyat mutatni, amihez nem kell rootolni? -
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Van valami turista navigációs app, vagy térkép? -
csmat
senior tag
szerk.
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam választ a kérdésemre, pedig elolvastam a kézikönyvét is és a keresőt is használtam..
szóval hogyan lehet wi-fi-n csatlakozni a notebookhoz? a mobil hotspot működik, de most csak úgy szeretném használni, mintha Bluetooth lenne. Az gond, ha a teló közben másik wifi hálózatra van csatlakoztatva? egyébként gyári 2.2 van rajta..
Azért kéne, hogy tudjam szinkronizálni a myphone explorerrel.
(sajnos bluetoothzal sem tudok csatlakozni a géphez, pedig adatokat tudok ide-oda küldeni)[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Én úgy értettem, hogy tud a teló egyszerre 2 helyre csatlakozni?
Oké, én eddig úgy próbáltam, hogy a telon lévő phone portalt elinditottam, az kiadott egy számokból álló kódot, amit a gép böngészőjébe kellet beleírni, de az meg azt írta, hogy nem lehet csatlakozni a hálózathoz.[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Én szerintem még egy lépéssel korábban el vagyok akadva, mégpedig ott, hogy nincs ugyan arra a hálózatra csatlakoztatva a teló és a notebook. Gondolom sz. gépen kéne létrehozni a hálózatot, de azt meg a telefon nem látja.
A telón az ad-hoc hoz be kell rakni a pipát?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Szeretném húzni a procit, de előtte a rootlásnál SuperOneClick-et kell használni ugye? Gyári 2.2.2 van fent és a mélyvíz első hozzászólását olvasva akadtam erre a SOC-ra. -
csmat
senior tag
Sziasztok! Mi a helyzet a hivatalos frissítéssel a sima defy-re?
Ahogy olvasgattam az előző hozzászólásokat nem nagyon találtam arról infót, hogy lesz e..
Mint ahogy sokan mások én is tartok a cm7 felrakásától pedig tudom hogy minden jól le van írva.. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
ha uninstalálok egy programot, akkor ki is törli a memóriából, vagy bennmarad?
Ha átmásolom a memóriakártyáról azokat, amiket megakarok tartani a számítógépre, utána mindent letörlök a memóriakártyáról és később visszamásolom akkor is fog minden app működni?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
ha uninstalálok egy programot, akkor ki is törli a memóriából, vagy bennmarad?
Ha átmásolom a memóriakártyáról azokat, amiket megakarok tartani a számítógépre, utána mindent letörlök a memóriakártyáról és később visszamásolom akkor is fog minden app működni? -
csmat
senior tag
válasz #71562240 #40634 üzenetére
Nem tudtam, hogy nem volt egyértelmű..
A poblémám az hogy lassan betelik a memóriakártya és mivel eléggé sok appot töltöttem le majd kipróbálás után uninstaláltam, mivel nem tetszett. Gondolom ettől még megmarad a memóriakártyán a program, csak nincs installálva.
Ezért gondoltam azt, hogy átmásolom a számítógépre azokat a mappákat, fájlokat stb, amik kellenek, majd letörlöm az egész memóriakártyát, végül visszamásolom a gépről amit meg akarok tartani.
Ha ezt így megcsinálom, akkor utána megint telepíteni kell a programokat és azokat beállítani, vagy nem kell már ezzel szarakodni.. -
csmat
senior tag
válasz #71562240 #40676 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a nem használt, nem is instalállt programokat és annak minden maradékát szeretném letörölni. Viszont nem tudom sajnos melyik mappa mihez tartozik és ezért gondoltam, hogy amit meg akarnék tartani lementem, letörlöm a kártyát, majd visszamásolom amit megakarok tartani.
De a market megjegyzi a letöltött programokat és onnan vissza tudom tölteni ha jó tudom.[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
sziasztok!
nem tudom járt-e már így valaki,de úgy tűnik elromlott a tőltőm..
aza része amit a falba kell dugni, de az adatkábel jó szerencsére, így gépről tudom tölteni. Ugye a töltőre is vonatkozik a garancia? t-s kb fél éves. elég elvinnem a legközelebb t-be ugye? -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Keresnek egy navit a defyre, ami domborzatot is mutatja, tudom nem akarok warezkodni,de várom az ötleteket Sygnic tetszene, de sokszor belassítja es lefagyasztja a telót. (gyári 2.2 rom van még rajta) -
csmat
senior tag
válasz HakeApeSee #42155 üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld meg a MyPhoneExplorer-t hátha az tudja azt, amire vágysz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest