Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
SzaboZE
addikt
válasz jaja1981 #182 üzenetére
Hát jobb ha rákészülsz, az utolsó vizsgámon az alvázszámot és a motorszámot is egyeztették... Ezen kívül ugye ellenőrzik a zöldkártya értékeket is és azok sem fognak stimmelni egy nagyobb motorral. Úgyhogy simán nem megy át csak okosban.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
rudi
nagyúr
válasz jaja1981 #189 üzenetére
Pontosan! Egy idősebb autónak esélye nem lenne átmenni a fullos szigorúságú vizsgán, zöldkártyán. Ez elméletben szép és jó lenne, csak a gyakorlat az, hogy a mezei magyarnak nincs annyi pénze, hogy ilyen állapotban és max 6-8 évesen tartsa a kocsiját. Bár lenne... Ezért kell aztán okosban vizsgáztatni...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
No-kia
addikt
válasz jaja1981 #206 üzenetére
off :
nem 100% de szerintem mi már találkoztunk a budapesti gameshow-n, pont parkolót kerestél és tőlem kérdezted meg hogy szabad-e abban a bekerített részben parkolni
bár te erre úgyse emlékszel szerintem,de ezt most megkellett osztanom
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
k.
őstag
válasz jaja1981 #204 üzenetére
Jövő nyártól lesz. Hidd el, már most elintéztem, hogyl egyen jólfizető melóm hozzá
Utálok fősulira gyalog menni, a szar autó meg még a gyalogolásnál is cikibb a köreinkben
Egyébként pedig a családunkban mindenki megtudta örizni. Úgylátszik a hiba a ti pénztárcátokban van.[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz jaja1981 #224 üzenetére
Szerintem a balesetveszélyes használtautót gondolta cikinek. Én is szólok a környezetemben levő embereknek, hogy azért gondolkozzon el rajta, hogy nem csak magát veszélyezteti. Egy rendben levő öreg autó abszolút nem ciki szerintem. Azt viszont én sem bírom ha valaki azzal az indokkal hogy nincs pénze, nap mint nap veszélyeztet másokat. Olyan szinten tényleg inkább járjon gyalog, nem kötelező az autózás - egyszerűen nincs olyan indok amely mások épségével szemben megáll.
Más. Én magam konkrétan pont azért járok régivel, mert egy 3-4 éves ugyanazt tudja aránytalanul drágábban.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest