Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Azt hittem, hogy Sony Xperia T- lesz.szerk.: Kommentelés előtt olvasni is kellene.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Várom
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
veterán
Várjuk.
1 hét kemény használat után mondom, hogy nagyon jó teló az Xperia T, higgyétek el. Minden benne van, mi szem-szájnak ingere és az S4 ereje nagyon ott van.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Zol01
tag
Telefonról tudom majd nézni?
Előre is köszi! -
lanszlo
csendes tag
Szerintem korrekt kis mobil lesz ez, na majd kiderül a stream-ből.
-
-B-
senior tag
Na ez engem is érdekel!
Kár, hogy pont nem jó a gépem, de majd utólag visszanézem.
Youtube-ra mikor kerül fel, ma vagy csak holnap? -
zord01
senior tag
Hát, ezzzzs annyira nem izgat. Totál rákészültem a "T"-re, meg a 13 VVVegapixeles kamerára. Attól lehet még megnézem, de nem ígérem... Sadpanda...
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
boletus
aktív tag
válasz szabogabor10 #3 üzenetére
Ez mind rendben is van,csak a vezérlő gombok elhelyezése....
És, -legalább is nekem- ez meghatározó.
Nem pedig a magok száma.
Ha jön egy 8 magos,csapot - papot ott hagyunk,vagyis ION -t,T - t csak hogy a miénk legyen?
Jön az ODIN,és akkor a T is megy a levesbe ? " MAGŐRÜLET". -
veterán
-
aram01
nagyúr
várjuk,erre kíváncsi leszek
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Lennier
tag
Ennek a tesztnek jobban örülök, mint a Sony Xperia T-nek, mert a Desire X a tervezett készülékek között van, amire cserélnék!
-
félisten
Én elvagyok az egymagos 600MHz-es ARMv6-os procival és 196MB rammal megáldott X8-ammal, de mindig is szerettem volna egy HTC telefont, mert tetszik a formavilága és mivel ez a típus olyan speckókkal bír, ami nekem pont megfelelő, ezért elgondolkodom rajta erősen, ha a T-nél bekerül a kínálatba valami jó alacsony áron.
Egyedüli kételyem azzal kapcsolatban van, hogy nem fogok tudni rajta kernelt cserélgetni, meg ROM-ot főzőcskézni.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Legendd
senior tag
FONTOS!
Egy pár percet lehet csúszunk, mert még nem érkezett meg a futár...sietünk, ahogy tudunk, rakjatok minket egy ablakba és egyszer csak meghalljátok a hangunkatYouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
zord01
senior tag
Auuuu - hát az újakkal nincs tapasztalatom, régen híresen jó kameráik voltak. (Tapasztalatból mondom). Ha az új Sony-k tényleg ilyen tramplik, akkor az kellemetlen. Mindegy.Az új Sony-kal dizájn fronton amúgy sem vagyok kibékülve, így nem túl esélyes, h. Sony-m lesz. Csak technikailag érdekel a dolog.
Ez valszeg nem is fog változni, míg marad a mostani dizájn felhozatal. Eleddig összesen a Sony Xperia SX SO-05D tetszett (mondjuk az nagyon) de az is inkább a mérete, az arányai és a lekerekített sarkai miatt. Egyik másik sem bejövős. SX-et meg nem kapni itthon...***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
mrlujoak
veterán
"Újra szomorkás hírt kell közölnünk Tisztelt Olvasóinkkal, hiszen a piac pangása miatt jelenleg nem tudunk olyan telefont bemutatni, amely a nagyérdeműt lelkesedéssel tölthetné el, így a mai Mobilaréna TV adása elmarad. Öröm az ürömben, hogy pénteken újra egy érdekességgel jelentkezünk, méghozzá a Sony Xperia T személyében. A szolgáltatói kínálatban is elérhető csúcstelefon jó ajánlatnak ígérkezik a japán gyártótól, mivel a 4,55"-os kijelző alá egy kétmagos, 1,5 GHz-es Krait processzor és Adreno 225 került. További információk pénteken, addig is még egyszer elnézést kérünk a mai kimaradásért."
Köszönjük... Legalább az a kijelentő mód lett volna némiképp feltételes...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Legendd
senior tag
5 perc már itt van a masina
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Legendd
senior tag
Ne haragudj, de nem rajtunk múlott..ezt az ígéretet kaptuk, mégsem tudták teljesíteni. Nem dől össze a világ, hétfőn legalább benne lesz a TV-ben...
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Piwi
veterán
akkor egy pisi még belefér
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
tomatos
aktív tag
Most akkor a Sony lesz vagy a HTC?
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
NiGrR
csendes tag
ott vagyunk már??
NiGrR
-
dredd17
tag
Hang, kép O.K.
-
lanszlo
csendes tag
Nálam jó a kép és hang
-
sdd2
veterán
Látlak titeket (KÉP ok) és hallak titeket (HANG ok)
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Johnny1982
csendes tag
Kép hang, jó.
-
Urna
tag
kép- hang oké
S10 + Galaxy Watch 3
-
HZoli87
veterán
Kép, hang ok.
-
Gooffancs
tag
minden ok
-
FatalEror
addikt
képhang ok
HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Gamdias félkörpanorámás Atlas házcsaládja
- Novemberi hardverkavalkád
- VPN topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest