Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz Psychonaut #14064 üzenetére
omnia 7, omnia w, dell venue pro, lumia800/900. talán a focus-okba is az van, de azt itt úgy sem forgalmazták
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #14081 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15424 üzenetére
1. Igen, meg kell adni, es csak az adott orszag Marketplacet tudod hasznalni.
2. Talan, hogy nehezebb lesz vele elfogadtatni egy bankartyat. Elonye, hogy tobb alkamzas.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Gorneck
legenda
válasz Psychonaut #15426 üzenetére
Nekem az ausztrálhoz simán elfogadta az OTP-s mc karim...nem azon múlik milyen régióba vagy sztem...
Gorneck#1239
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15426 üzenetére
Tobbnyire szerencse, hallotam olyat is, hogy azonos banknal, hasonlo karty es magyar MP sem fogadta el
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15429 üzenetére
Anno en Liverpooli cimel regeltem, es egy viragosuzlet szamat adtam meg.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15434 üzenetére
Kapcsold ki a FB szinket.
Vagy, ha akarsz kepet is csatolni hozzajuk, akkor ha jol remlik, van egy olyan lehetoseg, hogy csak azokat mutassa, akiknek van google accountjuk is.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #15434 üzenetére
beállítások -> kapcsolatok -> névjegyalbum szűrése
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15437 üzenetére
Akkor meg torold a FB synvet egeszen.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15442 üzenetére
Most ingyen adjak. Marmint a Nokia majd visszateriti
Fenneb linkeltemWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #15506 üzenetére
Az Orange San Fransisconak ugyanolyan a kamerája is, mint a mezei Pengéknek? Úgy tudtam, hogy volt 5MP-es verzió is.
Szoftverileg ugye "ha láttál már egy WP7-es telefont, láttad az összeset", de nem tudom, hogy mekkora hátrány az első generációs hardver? Egy éve még az aktuális csúcsot jelentették, ma meg "csak" az élmezőnyben vannak. Egy Lumia 710 az már második generációs?
Gabesz77: WP8?! Ilyen gyorsan váltani fognak? Remélem kompatibilis lesz a 7-tel.
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #15515 üzenetére
Akkor átfogalmazom: fizikai a vissza, a windows és a keresés gomb. Azért ebben az ármategóriában elvárható a hangerőszabályozó-, a feloldó- és a kameragomb.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #15529 üzenetére
Ua. a helyzet
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #15529 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy majd tudom-e könnyen és szabadon mozgatni a gépemen levő zenéket a majdani Lumiámra.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #15622 üzenetére
Megvolt!
-
mrhitoshi
veterán
válasz Psychonaut #15641 üzenetére
Ez ugye vicc ?
Nálam van rengeteg zene, amiknél nincs borítókép, de még az előadót sem ismeri fel.
Ez azért elég gáz.Vagy: sok zenéhez ugyan azt a borítóképet rakja be, pedig nem is egyezik az előadó.
(#15646) polonic: Persze, van rá lehetőség. Vagy letiltod a Roaming-ot, vagy pedig az egész Mobil netes hozzáférést.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Psychonaut #15649 üzenetére
De azért érzed az iróniát ?
Szóval van egy 80e Ft-os telefon, és egy jó rendszer, és akkor ha azt akarod, hogy a zenéid információi helyesek legyenek, akkor magadnak kell megcsinálnod ? Szóval ez kicsit sok.PS4
-
negyedes
addikt
válasz Psychonaut #15657 üzenetére
nincs. nokia most fejleszti a lumiakra.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Maateeo
aktív tag
válasz Psychonaut #15657 üzenetére
S milyen ez a Call Credit? Kipróbáltad, vagy csak megtaláltad?
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #16030 üzenetére
de az, csak olyan regios zune reg kell hozza, ahol van zune pass.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
csab2
veterán
válasz Psychonaut #16015 üzenetére
Én is azt használom, és mondhatom, hogy remek.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
törölt tag
válasz Psychonaut #16220 üzenetére
ilyenkor anyázik az ember, hogy megvette drágán, de hát ilyen ez az ipar, gyorsan változnak az árak
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #16579 üzenetére
Nagyabol
-
balcsida
senior tag
Na, grat, azt is imádom, mikor ezt mondja valaki WP7-re vagy BlackBerry-re.
Ne tessék már emiatt rossznak titulálni egy platformot, köszönöm! -
Sn[4k3]
senior tag
Khm, balcsidával értek egyet. Igaz, hogy most a samu inkább a Tizen felé mozdulna el, de ettől függetlenül nem rossz rendszer, főleg a telefonok: azért egy Wave S8500 igen csak ott van a szeren.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #16584 üzenetére
Tudtommal nem kértem kioktatást, otthon kapok eleget, de mindegy, hidd el tudok olvasni. Az, hogy "halott", azzal tisztában voltam, az, hogy "nem rossz" szimpla tényközlés volt - tudod tőmondatokból nehezen értik meg az emberek egymást, pláne írott formában. Arra is következtethettem volna, hogy neked nem tetszik a bada (felőlem, magánügyed) és/vagy rossznak látod. Viszont kérdőre se vontalak, hogy neked miért nem tetszik, csak állást foglaltam egy oldalon.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #16638 üzenetére
Egy linkkel akkor dobj meg PÜ-be arról az egykattintásos gen2-ről.
Én csalódtam ebben a telefonban. Miért? Mert a korabeli vetélytársai jobb képeket csinálnak, jobban nénzek ki és/vagy jobb anyagokat használnak, gyorsabbak - egyedül csak a felbontás az ami a Blade mellett szólt, emiatt sem akarom már WVGA alá adni a következő mobilomnál.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #16662 üzenetére
En HD7 ota ockodom a nagy keszuleketol. Nallam a Lumia 800 jatszik (meg a felar miatt is inkabb 800)
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #16664 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy mennyi volt az említett készülékeknek az ára, mire megjelent a Blade. Volt egy 50%-os csökkenés, míg a Blade ára sosem csökkent ennyit. És még mindig ott tartunk hogy nekem csalódás. Éppen a mobilarénás cikk miatt lelkesültem fel, továbbá az osztálytársamnaknis Blade-je, pontosabban import, AMOLED-es San Fransiscoja volt. Az alapján sokkal jobb készüléknek tűnt, sajnos én csak akkor tudtam meg, hogy van olyan, hogy Orange San Fransisco, amikor a két telefon egymás mellé nem lett téve. Utána jöttek sorozatban a kiábrándulások, hogy a volt Xperia X8-am gyorsabb volt nála (szintén főzött ROM-mal), az azelőtti Galaxy Minim is jobb képeket lőtt és mindkettő jobban is nézett ki nála. Képeken jobb volt a telefon, az anyaghasználat nem valami jó (és akkor még enyhén fogalmaztam), összeszerelés szintén, a játékok, amikkel a korábbi droidjaimon játszottam, mind akadtak vagy nem is találtam meg a Marketen (Contract Killer .apk-ját is el kellett elkérnem a haveroktól) - ez alól valamilyen relytélyes oknál fogva kifolyólag az Angry Birds kivétel volt.
Mindegy is, megmondtam: ha kell, a kezedbe adom a telefont és varázsolj belőle SGS-t megszégyenítő bestiát, hogy ne csak Launcher 7-tel lehessen élvezhető sebességgel használni. De mindegy, remélhetőleg minél hamarabb lecserélhetem végre.
Omnia 7-et számíttatnál be? Én lehet megvenném, holtversenyben az van a wanted-listámon a Wave-vel és a Galaxy S-sel - szeressük a Super AM-OLED-et, engem meggyőzött. Kár, hogy csak Samsungokban vannak.
Apropó Samsung: felmértem az évfolyamon fellelhető okostelefonok számát (189 diák):
- 39 Samsung (9 Galaxy Mini, 2 Galaxy Ace, 5 Galaxy Gio, 15 Galaxy Spica, 2 SGS, 3 Wave, 1 Wave 723, 2 Omnia 7) +41 Samsung Star GT-S5230 +2 Star II (ezeket csak mellékesen írtam fel, mert ugye már az eladott TOP10-en belül vannak)
- 12 LG (5 Optimus GT540, 2 Optimus Me, 2 Optimus Chic, 1 Optimus Black, 2 Optimus 7)
- 3 HTC (1 Wildfire S, 1 Desire, 1 Trophy)
- 17 Nokia (5 5230, 1 5250, 2 5800, 1 C5-03, 3 C7, 2 N8, 1 500, 1 700, 2 X3-02)
- 1 Blackberry (8520)
- 19 Sony Ericcson (5 X8, 4 X10 mini, 2 X10 mini pro, 1 X10, 3 Live with Walkman, 2 Xperia mini, 1 Xperia Ray, 1 Xperia arc)
- 2 Motorola (Defy)
- 5 ZTE (4 Blade (egyik az enyém), 1 Arizona)
- 9 Huawei (2 Vodafone 845, 4 Vodafone 858, 3 Ideos X3)
- 4 Alcatel (3 T-Mobile Move, 1 OT-950)
- 3 iPhone (1 3GS, 2 i4)
A többiekek mind más, "nemokos" telefonjuk volt, rengeteg Walkman mobil és hagyományos Nokia.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Gorneck
legenda
válasz Psychonaut #16691 üzenetére
5 giga? És az hogy? Nekem 25gb van.
Skydrive nem megy a telódon? Vagy milyen kliensre gondolsz?
Gorneck#1239
-
gzbotii
nagyúr
válasz Psychonaut #16691 üzenetére
Van kliens WP7-re
-
Alexios
veterán
válasz Psychonaut #16701 üzenetére
wtf? Akkor legalább vették volna ki a menüpontot, ez így elég gány. Meg amúgy is szarjanak sünt, mert akkor most mindenképpen mobilnettel kell letöltenem? Eddig direkt innen telepítettem a programokat, de ugye az se működik, hogy megosztom a gépről a netet, mert akkor nem jön be a marketplace mondván hogy szinkronizál. Nem, esetemben a wifi nem opció..
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #16742 üzenetére
whatsapp-ot használjuk, de ekkora egy bugos fost régen láttam már
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs