Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
BB gomb lenyomva tart -> nem kívánatos app-ba belépsz -> vissza nyilat nyomkodod, amíg nem jön be a főoldal, vagy ahonnan beléptem az alkalmazásba, illetve olyan opció is van, hogy ha beléptél a progiba, akkor röviden 1x megnyomod újra a BB gombot és ott tekerd le vagy fel és keresel "exit", "quit", "alkalmazás bezárása"...stb. feliratot és arra rányomsz.
Pl. opera mini-ből is csak így lehet kilépni, illetve van egy pár gyári cucc, amiből nem lehet egyáltalán kilépni (böngésző, bbm, e-mail...)
https://ingatlan.com/33821564
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem azért de ebben most annyi tévedés van hogy az iphone-okról sokan példát vehetnének támogatás terén. Pl 3gs 2009-es modell és még jelenik meg rá szoftverfrissités, gyárilag támogatott hogy feltehető rá a legújabb szoftver.
Értem én hogy most "újteló-eufóriában" vagy de attól még ferdíteni nem kell. -
lugosi
MODERÁTOR
A homa gomb elromlása csak a 4-et érintette (szériában). Nem volt jó a kosz szigetelése.
9900-ad van most? Írj pár tapasztalatot milyen. Főleg az alábbiakra lennék kíváncsi (ha megteszed).
- naptár app (átláthatóság, használhatóság)
- böngészés mennyire használható, mi fér ki egy oldalra
- akkuidő hogy alakul
- skype van-e rá, ha igen mennyire használható
- gmail accounttal megoldott-e a szinkronizálás -
Cheesy
őstag
Tudom javasolni az androidon megismert, ám itt is ingyenes "IMO" nevű progit. Örültem mikor mult héten rátaláltam, azóta 0/24 online. Kezel egy csomó instant messaging szolgáltatást.
Ha képet küldesz rajt keresztül, előbb feltöllti az imo szerverére és egy linket küld a fogadónak.Szerk:
Van benne alvó mód??![ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Praetorianus
aktív tag
Internet Explorerhez van AppWorld plugin. Gépen kiválasztod amit telepíteni akarsz, rádugod a telót a gépre, és automatikusan feltelepíti. A másik variáció (én ezt szoktam használni), hogy letöltessz valami QR kód olvasót (nálam a NeoReader bevált), ezután a gépen kiválasztott programnak csak be kell olvastatnod a kódját, és már települ is.
-
Dani_kp
addikt
Nekem is ugyan ez volt a bajom, kb. 4-5 hónapja próbáltam utoljára, azóta még nem néztem.
Én a telefonom blackberry world-jét frissítettem és ott szoktam böngészni. Adtam hozzá paypal-t is, mert sose lehet tudni... .Amúgy nyilván kinek mi az igénye, de számomra alig van pár hasznos alkalmazás.
Ami nekem telepítve van az a Documents to Go és PDF to Go, de ez gyárilag is rajta van.
Amiket meg már én raktam fel, mert hasznosnak találtam, az a Dropbox, Whatsapp, TuneIn Radio, Opera mini és egy Flashlight, ami csak annyit csinál, hogy bekapcsolja a telefon led-jét, mivel nincs zseblámpán így, ha nagyon sötét van, akkor jól tud jönni, de kb. havonta, ha 1x használom/használtam.Illetve még a nimbuzz van fent, de az akkor is rajta volt mikor megvettem. Ezt soha nem használtam még.
Játékok terén sincs túl nagy igényem: Texas Hold'em King 2, solitare és brick breaker.
De a lényeg, hogy szerintem telefonom keresztül is elég a bb world-be böngészni .
szerk.: azt tudom ajánlani, hogy ha itt kinézel valamit és megtetszik és továbbra sem jó az a plug in, akkor a telefonom keresztül keresd meg és töltsd le. Ha van otthon wifi-d, akkor még mobilnet sem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Nekem még igaz régebbi bb-vel vannak tapasztalataim, de ott nagyon nem így kellett beállítani. A beállítások menüpont egy szolgáltatói net-oldalra visz ahol be tudtam állítani. Ezt az általad leírtat így nem tudom most magam elé képzelni.
Ja, sms-t kaptál, hogy a bis szolgáltatást aktiválták a kártyádon?
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
-
Dani_kp
addikt
Meg azt hiszem van egy menüje is a dolognak, ahol egybe gyűjt pár dolgot, tehát fényerőt is lehet állítani, hány mp múlva kapcsolja le a kijelzőt...igazából ezek mind olyan dolgok amik amúgy is benne vannak, csak különböző helyeken, ez pedig egybegyűjti. Szerény véleményem szerint teljesen felesleges alkalmazás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest