Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz nulzkukac #2841 üzenetére

    valójában rákérdeztél az összes olyan gyengeségre, amivel én is a kezdetektől küzdök, és nem találtam még rájuk megoldást... :D

    az említett alkalmazások valóban képesek arra, hogy beragadjon a szinkronizálás...sajnos ez valószínű. hogy még egy ideig így is fog maradni. míg androidon a messenger például folyamatosan frissül a háttérben, itt csak az értesítést kapod meg az új üzenetről. ha visszalépsz messengerre, akkor meg kell várni, hogy ott be is töltse az adott beszélgetést. nem látom át pontosan, hogy az egyik miért működik, a másik miért ilyen nehezen....valóban elég nyögvenyelős.
    böngészéssel mondjuk nálam nincs nagyobb probléma. bár én korlátozott molbilnetet használok javarészt (100MB van a csomagban, ami kb 10 perc minden hónapban :) ) tehát nálam mobilnettel alapból nincs elvárás. wifin keresztül viszont rendben van minden, ez egész biztos.

    win10 frissítés - eddig kb tippek alapján - két hullámban fog érkezni. az első most december 14-én indul, és sehol sem szerepel az 535 van éppen 730...a második hullám pedig elvileg majd február 1-én várható (egyébként itt se szerepel a mi készülékünk...ezért se tartom hitelesnek ezeket az infókat)
    a legfrissebb build viszont mindig elérhető lesz insider program keretein belül, tehát ha nagyon vágysz rá, bármikor kipróbálhatod. én azt mondom, egyelőre felesleges, ne tedd...talán 1-2 hónap múlva már rendben lesz. egyelőre még érződik, hogy nincs teljesen befejezve (bár az RTM már kint van, a legújabb készüléken már a friss Win10 build fut - 950 és 950XL)
    alkalmazások terén viszont - egyelőre - ez sem hozott változást...tehát ugyanúgy hiányoznak alap alkalmazások, vagy épp ezek végtelenségig kiherélt verziója jut csak el hozzánk. ami sajnos még jó ideig így is fog maradni valószínűleg. vagy legalábbis addig, amíg a Win10-et ráncba nem szedik.(hivatalos youtube kliens viszont kb. soha nem lesz, ez majdnem biztos :) )
    a zenéléssel én is küzdök, egyik másik albumomnál minden számot külön albumként kezel...én egyébként ezt a részét a Folder Player nevezetű alkalmazással oldottam meg. elég kis primitív app, viszont jól teszi a dolgát.

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés