Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Úgy néz ki én is kipróbálnék egy pixel 7 pro készüléket.
Szeretném feltenni a Hentai romot és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.Ha jól értem ehez először a bootloadert kell nyitni.
A letöltött dolgokat a platform-tools mappába kell tenni?
Az instlkit ha ki van csomagolva mappákat tartalmaz. Ezek jól vannak így vagy a mappák tartalmát is ki kell szedni?
A letöltött rom így jó ahogy van vagy át kell nevezni másra? -
TODI1111
veterán
Akkor egész pontosan hogyan néz ki? Bocs hogy kissé értetlen vagyok de nem akarom elb..i
Ha csinálok egy ilyen mappát és ebbe pakolok bele mindent akkor itt kell egy powershell ablakot nyitni?
Fent van a gépen a minimal ADB and fastboot. Itt ha beírom, hogy adb devices akkor simán felismeri a készüléket[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
K82 fórumtárs segítségével (ezúton is köszönöm a segítséget)felment a Hentai rom. A készülék rendben újra is indult csak még nem akarom belakni mert szeretném a bootloadert visszazárni.Illetve mire ezt leírtam addigra már TaylorPro fórumtárs segítségével (szintén köszönöm) már a bootloader is újra zárva.
-
TODI1111
veterán
Milyen hálozatot vagy hálózatokat használsz? Ahogy olvasgatom a topikokat azt szűrtem le, hogy többnyire yettelel fordul elő. Például a samsung s22 ultrában is benne van a kapcsoló, de mivel a yettelnél még nincs vowifi szolgáltatás aki bekapcsolta annál gyakran vannak hívási anomáliák. Amint kikapcsolták a funkciót helyreállt minden.
-
TODI1111
veterán
válasz Robert73 #2332 üzenetére
Kis [olvasnivaló]
-
TODI1111
veterán
válasz mrThomi #2753 üzenetére
Ahogy nekem írták csak át kellett rakni másik telefonkönyvre és mást mutatott. Illetve mint fentebb írtam én kipróbáltam, hogy hívás közben kikapcsolt wifi mellett interneteztem. Tehát biztosra mondhatom, hogy Hentai romon 100% működik a volte és az 5G, Yettel e-sim használatával.
-
TODI1111
veterán
" de mondjuk az S22 Ultra szerintem gyengébb."
Szerintem ez nagyban függ a használt alaklmazásoktól is. S22 ultráról váltottam én is, de nálam az ultra akkuja, ugyan azokkal az alkalmazásokkal jobban bírta. Ebben például szerepe lehet annak is, hogy egy galaxy watch 4 órám van és az ehez tartozó samsung health alkalmazás sokkal többet fogyaszt ezen a készüléken mint a samsung saját szoftverében. Mindenesetre nálam a pixel is simán kibír egy napot pedig építóiparban dolgozom és napközben soha nincs wi-fi. -
TODI1111
veterán
Nálam is Hentai van fent. Minden alkalmazásom és azok beállításai ugyan azok mint az ultrán voltak. A pixel viszont nem bírja úgy mint az ultra. Mondjuk ez csak egy megfigyelés és nem izgat annyira, mert én minden este felteszem tölteni a készüléket akár 20%-on akár 50%-on áll az akku.
-
TODI1111
veterán
válasz tomboy0013 #4538 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy nem csak a cseh vagy szlovák szolgáltatók hanem a magyar szolgáltatók sem és arra nem hívják fel a figyelmet.
-
TODI1111
veterán
válasz tomboy0013 #4541 üzenetére
Ezt benéztem, bocsi.
-
TODI1111
veterán
válasz atillaahun #4992 üzenetére
Stabil verziónál ez azért nagyon gázos.
-
TODI1111
veterán
válasz atillaahun #4994 üzenetére
Nálam is volt egy pixel 7 pro amig vártam az S23 ultra megjelenését. Összességében pozítiv véleményem volt róla. Nálam most az S23 ultra az a készülék ami ha minden funkciót összességében nézünk akkor torony magasan viszi az első helyet. Az ultránál az akkuidő is teljesen megfelelő a számomra. Például
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz szabi__memo #5945 üzenetére
Nehogy a telefonon is [így] működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest