Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz dajkopali #64 üzenetére
Nem, nem részletkérdés, hanem alapvetően fontos kérdés, amit nem később, hanem most kell tisztázni.
Mikor fogják tisztázni ha nem most?
Miért nem tisztázzák most?
Mi az érdekük a szerződésmódosítással?
Miért jó ez nekem?
Hogyan fognak tájékoztatni?Ezt kellene kiverni belőlük, és neked mint újságírónak ezt lenne feladatod körbejárni, és a sz*rt is kitaposni a részvevőkből, ahelyett, hogy blikkfangos félrevezető félig igaz címeket találsz ki, és ekézed az olvasóidat.
Pontosan te vagy az a civil szféra, pontosan te vagy az a kontroll, akinek ebben az esetben dolgoznia kellene, érdeklődni, tájékoztatni és sarokba szorítani, ahelyett, hogy gyártasz egy PR cikket, hogy a labanc hatóság nem tudta megfogni a kedves vállalkozót. De nem teszed.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
Ahogy feletted idézték, mivel a UPC-sek nem ráutalással hanem írásban szerződnek, ezért a 2 oldalú változtatáshoz is ez kell. Ha ők ráutalással akarnak módosítani, akkor szerződjenek is ráutalással...
Nyílt internetvonalak, minden lakáshoz AUTOMATIKUSAN kiépített vonallal, csatlakozókkal. És ha én bedugom a gépem és használom, akkor azzal ráutalásosan szerződök.
Telefon Dettó! És ne számlázzák ki a rendelkezésre állást meg minden bizbaszt, amíg nem dugom rá a telefont/tv-t/ gépet.Ennyire egyszerű. Vegyék már észre, hogy vannak szabályok, amit még a nagy atyaúristen szintű monopol upc-nek is be kell tartania.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
luciferc
őstag
Szerintem a legnagyobb gond, hogy az UPC új szerződésre tett ajánlatot, miközben a régit megszüntetné az új hatályba lépésekor, ugyanakkor ráutaló magatartással nem lehet megszüntetni a szerződést sem a törvény, sem az ÁSZF szerint. Erről mi a véleményed? Ez masszív jogszabálysértés szerintem. Ha igazam van, nagyon szívesen látnék egy pár milliárdos büntit, mint a fogyasztók jelentős részének megtévesztésére irányuló kísérlet jutalmát.
A ráutaló magatartáson alapuló szerződéskötéssel semmi gond alapvetően, csak megfelelően kell megkötni, átverési kísérlet nélkül. Mellesleg ezek után már csak ráutalóan fog az UPC szerződést kötni? Vagy mi lesz az új előfizetőkkel? Erről mit tudsz? Ha ugyanis ők írásban kötik meg a szerződést, akkor mit is egységesít az UPC?
Mellesleg nem tartom meglepőnek, hogy éppen most kapott észbe az UPC jogi osztálya, hogy nov 17-én változott a jogszabály. És az sem nagyon meglepő, hogy dátum nélküli levélben próbálkoztak. Ez normális hatóság esetén önmagában 100 millióba fájna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest