Hirdetés

2024. április 13., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) d@vee


d@vee
őstag

Haveer, lassabban és érthetőbben beszélj amikor a kamerával szemben vagy :D Mikor a tabletet vetted, onnantól már rendben van, de míg te voltál a kamerában. alig lehetett érteni :DDD
Ne sértésnek vedd, csupán építő jellegű kritikának szántam :)

Ja

(#2) The.End válasza d@vee (#1) üzenetére


The.End
csendes tag

Köszönöm szépen a tanácsot :) Picit még izgulok a kamera előtt de legközelebb próbálok lassabban beszélni :)

(#3) d@vee válasza The.End (#2) üzenetére


d@vee
őstag

Az izgalom látszik rendesen :D Jól gondolom hogy csak egyszer vetted fel magadat kamerával? Vagy többször is elpróbáltad és a jobbat raktad bele?
Gondolj arra a kamera előtt hogy magadban vagy előtte :K Kicsit lazábban.
Amúgy egész jó lett a videó :) Csak mikor a kijelző minőségét demonstráltad egy videóval, hát sajna én nem IPS kijelzőn néztem vissza hanem a laptopomban lévő TN+film kijelzőn, így annyira nem jött át :O
És tetszett hogy megmutattad, hogy visz-e rendesen 3D-s játékokat ;)

[ Szerkesztve ]

Ja

(#4) The.End válasza d@vee (#3) üzenetére


The.End
csendes tag

Örülök hogy tetszett a video :D Minden jó tanácsot köszönttel elfogadok:) Egy párszor meg kellet próbáljam hogy ennyire is sikerüljön xd Sajnálom hogy nem jött át a kijelző minősége. Te mit tanácsolsz hogy tudnám ezt jobban bemutatni ? :)

(#5) d@vee válasza The.End (#4) üzenetére


d@vee
őstag

Rakj mellé egy gyenge (pl. TN paneles XD ) kijelzőt. Úgy rendesen át fog jönni a különbség akkor is ha nem jó minőségű kijelzőn nézi vissza az ember ;] Annál a résznél bele is tekertem mert nekem az nem volt látványos :D Amúgy próbáltál OTG kábelen keresztül rákötni valamit? Illetve úgy tölt más készüléket, pl. telefont? :)

Ja

(#6) The.End válasza d@vee (#5) üzenetére


The.End
csendes tag

Oksa majd legközelebb úgy csinálom :) Igen pendrive-ot csatlakoztattam rá és az működött, telefon nem próbáltam hogy tölti-e :/

(#7) zsolt501 válasza d@vee (#1) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Nekem is ugyan ez a bajom, hogy borzalmasan hadar, és nem artikulál.
Sajnos az iskolákban már erre a "beszéd hibákra" már nem figyelnek oda, pedig egy is odafigyeléssel és gyakorlással tökéletesen javítható ez a probléma.
Azt vettem észre, hogy ez nem csak általános iskolai probléma, de egyetemeken is óriási problémát jelent az ilyen jellegű beszéd és előadás, főleg vizsgákon, ahol a vizsgabiztos tépi a haját az előadótól.
Az általános iskolákban a rengeteg tesi óra helyett erre is oda figyelhetnének, mert nagyon meg tudja keseríteni a delikvens és környezete életét, ha nem tud normálisan hangsúlyosan beszélni.

Remélem ebből a kritikákból tanulni fognak, mert ez nem méltó az oldalhoz és magához azokhoz sem akik idejárnak.

NE vegye sértésnek az illető, inkább jó tanácsnak és figyelmeztetésnek a jövőjével kapcsolatban.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.