Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Már nem azért, de ez a bejegyzés a logout "kulturált" fórumozói miatt bizonyult életképtelennek. Egy olyan fórumon, ahol nem sz.rják le magasról a másik kéréseit, sőt, nem mennek direkt azokkal szemben, nem lett volna törölve. Néha kiábrándító tud lenni ez a fórum...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
-
-
Воланд
titán
Süllyed a színvonal.
Amúgy ő bizonyos időközönként törölni szokta a bejegyzéseit, nem? Szóval én ezen nem lepődnék meg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
localhost
Közösségépítő
Nála is azt látom, még van kábé hat hónap addig, amígnem TV-hír lesz Őbelőle is, hogy nem bírta tovább oszt' felmászott a Szabadság-hídra, hogy levesse onnan magát!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Weißturul
senior tag
óhe én akartam
szerkessz, én akaroomsőt:
[Weißturul:] Ne várjatok
tőlem cikket
én bejegyzésem (volt)[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
-
hoffman_
nagyúr
Nem emlékszem már pontosan, de egy asszem area51 nevű tagunk örült meg az új rangjának, és amikor elkezdtünk poénkodni, hogy biztos ott melózik - öcsém, zöld nagyszemű űrlény avatar, hát ziccer - akkor megsértődött, és befenyített hogy offolja a topicot. Erre senki semmi reakció, következésképp zárta. Kár érte
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest