Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Krugszvele


Krugszvele
senior tag

A feleségem is netfone-os. Aki nálunk kevesebbet utazik az országban, az hazudik, boltba is hetente egyszer megyünk :) De, amikor megyünk, akkor a vodának folyton elmegy a térereje. Visszadobál 3G-re, edge-re, akkor pedig a mobilinternet megszakad, vagy teljesen (edge) vagy fél-egy percre (3G)
Tehát annak érdemes, aki együtt tud ezzel élni, mivel árban viszont nyugat-európai szint: feleannyiba (se) kerül, mint ugyanez egy kartellezett bűnszövetkezeti szolgáltatónál (pannon, matáv, vodafone)

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ki az a perverz, aki fizeti a teljesáras voda csomagot és folyton el-elmegy a térereje. :)

Ami még felháborító ebben, az a pofátlan hazugság, amit a saját weboldalán a lefedettségi térképen művel. Úgy mutatja, hogy mindenhol van térerő, mikor ott állok: és nincsen! Átverés. Büdös kutyák!!

Másikrészrűl pedig én kb 15 éve vagyok telekomos és semmilyen szolgáltatói sztorim nincsen. Mindig, minden esetben 100%-os volt minden. Nincsen egy negatív kis tüskényi tapasztalatom sem.

(#2) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Viszonylag hosszú ideig vodás voltam, voltam mindenféle tarifacsomagban. Nálam ott szakadt el a cérna, amikor előzetes tájékoztatás nélkül átraktak drágább díjcsomagba, és hozzácsaptak sok giga netet is, holott csak egyszerű nyomógombos telefonom volt/van, internet kapcsolat nélkül. Akkor kezdett gyanús lenni, amikor a szokott fél év helyett kéthavonként kellett töltögetni háromezerrel.bementem, megkérdeztem, mi a lótúró ez. Ja, megszűnt a régi tarifacsomagom, és átraktak az újba.A régibe nem lehet, ez a legolcsóbb. Na, ekkor szűntem meg vodás lenni. Azóta telekomos vagyok. Jobb? Nem sokkal, de legalább használható a szolgáltatás. Kisebb nagyobb zökkenőkkel.
Úgy mutatja, hogy mindenhol van térerő, mikor ott állok: és nincsen! Átverés. Büdös kutyák!!
Ez jó volt, sokáig röhögtem rajta :D

(#3) Littoral válasza Krugszvele (#1) üzenetére


Littoral
aktív tag

Nekem van jó sok szolgáltatói sztorim, 8:2 arányban a kellemetlenek javára. Mind a 8 az adott szolgáltató hatalmas egójának és magas lóról való kommunikációjának, valamint az ugyanebben a kórban szenvedő alkalmazottainak a hibája volt. Talán egyszer majd azokat is leírom, bár nem célom a savazás, ami történt, megtörtént. Én is úgy állok hozzájuk, ahogy ők hozzám, ezért van most netfónos kártyám.

A térerő itt, az én életteremben és abban a néhány megyében, ahová járok, teljesen megfelelő. A többi szolgáltatónak is az volt, míg vissza nem fejlesztették. Nem gondoltam soha, hogy egyszer eljutunk arra a pontra, hogy itt a Vodafone fogja a legjobb elérhetőséget adni. Sőt, amikor ide költöztünk (20 éve), az akkor másodlagosként használt Vitamax kártyát ki kellett dobnom, mert itt egyáltalán nem volt térerő rajta. Ez még egy Ericsson T65-ben volt, és jelöljük meg a területet is: egy (kicsi) megyeszékhely jobb kerülete.
Mára megfordult az egész, a két nagy gyengélkedik itt, a Vodafone felfejlődött. Mondom ezt úgy, hogy mobilban a Vodafonnak az ügyfele mostanában egyáltalán nem lennék, kinek kellenek az olyan rémtörténetek, amiket akár ebben a fórumban olvas róluk az ember.

Végkövetkeztetés: mindenki fizessen oda, ahol neki a legjobb és emberként bánnak vele. Nekem ez a Netfone eddig olyan, mint egy régi ismerős, félszavakból is megértjük egymást, összekacsintva. Olyan, mint pl. a Pannon volt valamikor. De már elmúlt olyannak lenni.

[ Szerkesztve ]

(#4) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Ez most új szolgáltató vagy ilyen virtuális szolgáltató más hálózatán? (Kicsit még tántorog az agyam, mert este sokat olvastam.)

(#5) Littoral válasza KISDUCK (#4) üzenetére


Littoral
aktív tag

Vodafone és Telekom hálózatokon értékesíti a saját díjcsomagokat.

(#6) DrBubo77 válasza Littoral (#3) üzenetére


DrBubo77
addikt
LOGOUT blog

Majd a 4iG is elkezdi állítgatni a hálózatot, meglátjuk mi lesz belőle.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#7) pojakcs


pojakcs
senior tag

Előfizettem én is egy 20-as csomagra a gyerekemnek. Kicsit szívtunk a beüzemeléssel, mert a papíron, amit küldtek, nem volt jó az apn beállítás. A weboldalukon lévő beállításokkal működik. Eddig jónak tűnik. Valaki próbálta esetleg külföldön az EU területén?

Üdv: Csaba

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.