Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz vadonka #22403 üzenetére
Kösz! Próbálom is! Eddig az összes kerneled nagyon fain volt. Már jó ideje használtam a 3.0.28-at minden gond nélkül.
Tényleg, nem tudtok valami recoveryből telepíthető rilt, baseband-ot? Mert azt vettem észre mostanában, hogy pár perc beszélgetés után darabos lesz a hang. Eddig ilyen nem volt, kb1 hete tapasztalom.... :S
-
zsoltiz
aktív tag
válasz vadonka #22403 üzenetére
Vadonka:
Próbálgatom a 3-mas béta kerneledet, elsősorban a wkpark overheat patch miatt.
Eddig iron-t használtam, egyébként teljesen elégedett voltam vele, de néha előfordult az éjszakai töltés közben fagyás és túlmelegedés hiba, és a fejlesztésre nem sok remény van. A te kerneledet viszont agyon dicsérik , úgyhogy váltottam.
Egy "gondom" illetve kérdésem lenne:
a minimum UV beállításokat felül lehet valahogy bírálni a kerneledben? (már újrafordítás nélkül Iron kernellel a te minimum beállításaidnál is agresszívebb UV beállításokat használtam és úgy is stabil volt a rendszer. És -gondolom emiatt- mintha egy kicsit az akksi is jobban bírta volna.Iron alatt ilyen UV beállításokat használtam:
216 MHz -- 700mv (de 650-680-nal is próbálkoztam, igazából ott sem volt gond)
503 MHz -- 750mv
655 MHz -- 800mv
912 MHz -- 850mv
1100 MHz -- 950mv
1312MHz -- 1050mv
1408 MHz -- 1150mv
1504MHz -- 1275mvIgazából 1300MHz fölött ritkán használtam, úgyhogy az nem is annyira érdekes, de az alacsonyabb órajeleken szívem szerint még levennék mindenhol -25 -50 mv-t a kerneled minimum értékeihez képest. Biztos vagyok benne, hogy ha eddig ironnal simán ment 1100MHz-en 950mv-tal, akkor most az 1015MHz-hez elég lenne 900 mv is, az 1216MHz-hez meg 1000-1050mv.
Illetve, még egy kérdés: az iron-t 64MB ram hack-kel használtam és úgy is ment az 1080p video felvétel (kostjaV féle kamerát használom). Te a kerneled leírásánál azt írod, hogy 48MB rh fölött nem megy a 1080p felvétel. Próbálni ugyan nem próbáltam, de ez a különbség mitől van?
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest