Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz god992 #40462 üzenetére
Feltoltam,próbálgattam,videóztam,majd átkapcs fényképezőre,vagyis csak volna,de nem reagált,majd kilépett,és mikor léptem volna be ismét a "nem lehet kapcsolódni a kamerához" üzenet fogadott!Ezt eljátszotta kétszer,úgyhogy repült is le a telóról!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz god992 #40466 üzenetére
Akkor nekem ez miért jött elő rögtön az elején? Na mindegy
Más:
Karburátornak nem megy ez romfeltöltés valahogy,mert még mindig nem ONLINE a rom...
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
Na közben én is DOWNGRADE-elgetek És ráakadtam egy ilyen gyöngyszemre: LG Optimus 2x CyanogenMod 7.2 Custom ROM Cyan-3D by Homero Oké hogy régi,oké,hogy 2.3.7,oké hogy CM7,de nagyon ütős!A fentebb linkelt Hybrid rom a nyomába sincs(tegnap azt is teszteltem)!Szép gyors,takarékos,és kompromisszumok nélkül működik benne minden!
Bár sokakat nem hat,de hátha valaki megunja a 4.x.x rendszerek hülyeségeit...
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
Úgy hogy az speciel valami FAIL feltöltés!Ki se csomagolja,mert hibát jelez!A jó feltöltés meg még nem létezik!(egy napja tölti fel,de valahogy nem jut a végére)
(#40473) Th3Ac3
Egy késő üzenet________egy elkésett levél________melyben üzenem,...................
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40482 üzenetére
Sőt a demográfiai helyzetre és a népszaporulatra is jó hatással volt!
Csak hogy értsétek:ha jó volt a rom,nem a telefonodat b@sztad,hanem az asszonyt (már ha volt)
Magamból indultam ki,de szerintem nem csak én jártam ebben a cipőben
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40489 üzenetére
Nekem ne mond azt,hogy még nem fordult elő veled,hogy az asszony már az ágyba kívánt,Te meg "máris drágám most bootol be,egy perc és visszaállítok mindent" duma,és bizony mire visszaállítottál mindent,addigra a kedves bealudt?!?!?
Mert szerintem aki okostelefont mókol,és romolgat már mindenkivel megesett!
(velem biztos)
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
Ja igen és mostantól az IGO sem WAREZ!!!!!!!!!Ugyanis megjelent a hivatalos verzió!!!!
Igaz közel 15000HuF!!!
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40548 üzenetére
Ne politizáljunk Ha Izrael ha nem kint van,nyilvános,megvehető!Innentől csak a kalóz verziók a WAREZ,de azt meg honnan látják a tisztelt Adminok?
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40552 üzenetére
Én se,de támpontnak,hogy lehessen róla beszélni tökéletes!
(#40550) Tutu7030
Egyszer ennek is be kellett következnie
Nem lehet hogy kifogyott a ramból?Mert jellemzően akkor szokott rebootolni!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40555 üzenetére
A CM10.1 alatt a kam milyen?Képstabilizátor van benne? De ezt eltekintve működik minden része?Reboot,FC ilyesmi előfordult a kamkezelés közben?Ja és videó milyen Fps-t produkál?Tudja a 30Fps-t?
Hálás lennék ha megnéznéd nekem ezeket!
Amúgy csak a térkép izraeli!A program maga tudja az angol nyelvet,és a Magyar is letölthető hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40557 üzenetére
Oké hogy sok szó esett róla,de engem kifejezetten az érdekelne amit kérdeztem És azt annyira nem publikálták,vagyis csak annyit hogy a vaku nem minden esetben működik...
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40559 üzenetére
Képstabilizátor van benne?
-fényképező>>>>beállítások,vagy menü gomb,és ha van akkor ott van,hogy "képstabilizátor"De ezt eltekintve működik minden része?
-Fényképez vagy nem?Vakuzik,vagy nem?Reboot,FC ilyesmi előfordult a kamkezelés közben?
-Fényképezel,videózol,gallériában visszanézed,majd ismét fényképezel.Ha dob FC-t illetve reboot-ot azt akkor dobhatjaJa és videó milyen Fps-t produkál?Tudja a 30Fps-t?
Rögzítel egy-egy 20 másodperces videót HD,vagy egyel kisebb felbontáson,feltolod PC-re,VLC-n elindítod,nyomsz egy pause-t majd a fejlécen eszközök>>>Kodek információk>>>>és ott ki figja írni a febontást,a hangsávot,és az FPS azaz képkocka/másodpercKb ennyi lenne!Köszi ha foglalkozol vele(m)!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz Pistiboy88 #40567 üzenetére
Ez amiről beszélsz hiba,ez ugye a bevilágítás hiánya lenne?Amikor "sötétebb foltos" a kijelző?
Mert ha igen akkor valamit észrevettem:Azt hogy leginkább alacsonyabb akkufesznél jön elő jellemzően!
-
csampei
senior tag
válasz Pistiboy88 #40574 üzenetére
Na erre nagyon kíváncsi lennék,hogy LG mit fog rá válaszolni,ha fog egyáltalán?Mindenesetre nagyon örülnék neki ha vagy itt vagy privátba,megosztanád a végeredményt,mert bár nekem nem mindíg jelentkezik,de akkor is elég zavaró,főleg ha valóban a fele nem megy a kijelzőnek normálisan!Mert olyan mintha 4 led világítaná meg,és balról mondjuk a 3. és a 4. áll le!Tehát vagy az egész jobb oldala sötét,vagy csak egy folt.
-
csampei
senior tag
válasz Pistiboy88 #40591 üzenetére
Pont ezt próbáltam magyarázni!
-
csampei
senior tag
Na beugrott egy újabb gubanc!Romolgattam,egy kicsit,majd végül visszatettem a 2.3.4-es Djangot.És döbbneten állok a kérdés előtt hogy mikor felteszem a proci frekit 1200Mhz-re (előtte ment rajta rendesen) most fogja és lefagy (akksi ki be) vagy jobb esetben reboot!Mi lelhette?Téglásodás?
Amit csináltam:
-bootloaderek cserebere régi/új
-az ICS unlocked bootloader felrakásde visszaálltam a régi partíció kiosztásra,fel is települt rendesen csak épp ezt csinálja amit írtam!IMEI megvan!
Mit csesztem el?Esetleg valahogy visszalehet állítani egy szűz nem széttúrt állapotra?
Ha lehet egy tőszavas leírást,és néhány linket kérnék,és persze ötleteket!
-
csampei
senior tag
válasz Pistiboy88 #40629 üzenetére
A v10-es szoft,és az Nvflash linkjét tudnák küldeni?Ja és utánna hogy tudok visszamenni a 2.3.4-es romomra?
Meg egy gyorstalpalót a használatához,mert még nem használtam....
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz csampei #40630 üzenetére
Na közben találtam egy ilyet: [link] Igaz 2.2.2 de Nv-s cucc fel is toltam vele és az AIO-val csak CWM-et telepítettem!Akkor elvileg ennyi?Mehet rá a 2.3.4-es rom?
-
csampei
senior tag
válasz Pistiboy88 #40632 üzenetére
Köszönöm!Megértettem!
-
csampei
senior tag
válasz Pistiboy88 #40632 üzenetére
A helyzet ugyanaz! Elpukkant az alaplap,vagy a proci?
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40636 üzenetére
Hogy miért GB?Mert gyakorlatilag végigpróbáltam a publikált romok 99%-át,és egyik sem hozta azt a sebességet,és stabilitást mint a 2.3.4.Egyedül a CM10.1 (temasek) féle tetszett,mert veszett gyors volt,és amíg teszteltem stabil is (pár ezt fél óra nyúzásból nem lehet kijelenteni,de volt ami 5 perc után beadta a kulcsot)de abban meg ratyi a kamera!!!!Akkora egy k@csög fókusz módja van hogy azt hittem földhöz vágom a telót(külön tapi,hogy fókuszáljon,majd,exponálás)!Nem elég hogy nincs benne a képstabilizátor,de még tapogasd össze vissza,mire egy kép elkészül Ezt leszámítva,ha bele lehetne tenni a GB kam szoftját biztos hogy azt a romot használnám!De mivel ez nem lehetséges,hát marad a 2.3.4!Ez van!Ja meg az időzónák...10-ből 8 rom élből azt se tudja honnan virrad,bár ez nem nagy cucc,de idegesítő tud lenni!
Az újraindulás,ha felhúzom a procit,teljesen egyértelműen a melegedésre jön elő!Stressztesztelem,és bírta,még 1400Mhz-en is,de amit kezd langyítani nem megy még 1200-n se
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40644 üzenetére
Egy linket kérhetek?Mert már annyi mindent szedtem le,hogy azt se tudom mi micsoda
Ja igen!Amit elfelejtettem!A wifi tether meg a CM10.1-en? A Blútyúk az nem érdekel,de a tether az szükséges!Tehát arra lennék kíváncsi hogy oszt e valójában netet,nem csak látja a cél gép!?
[ Szerkesztve ]
-
-
csampei
senior tag
Akkor köszönöm mindkettőtöknek az infókat,lehet belecsapok megint a lecsóba! Bár a tegnapi egész napos romolgatás után kicsit kisült az agyam
-
csampei
senior tag
válasz Koniman #40669 üzenetére
Nem tudom miért szenvedtek a TB backup-al???Én a GoBackup-ot használom,az ingyenes verziót,de teljesen jól ment,és és állít vissza mindent.Legyen szó GB-ről,ICS,vagy JB mindegy miről mit mentesz,menti,és vissza is állítja!
-
csampei
senior tag
válasz Koniman #40674 üzenetére
Kétféle üzemmódot tud!Az egyik a rootolt,amikor menti az appokat,és appok beállítását azaz app+data mentés és ezek mellett menti az SMS,MMS call log,névjegyzék,stb...A másik funkció a nem rootolt amikor csak app mentést,csinál,és mellette az SMS,MMS call log,névjegyzék mentését is elvégzi.Amúgy a Playről tölthető!Szerintem a használata is egyszerűbb mint a TB-nak.
-
csampei
senior tag
válasz kecske65 #40704 üzenetére
Szerinted miért használom én ezt: LG Optimus 2x CyanogenMod 7.2 Custom ROM Cyan-3D by Homero
Mert Jól bánik az akksival,gyors,stabil,és szép!Egy bug van benne,nem szereti az USB csatlakozást ha adattárként van csatlakoztatva,akkor néha dob egy rebootot,de amúgy is wifin pakolgatom a cuccokat.De a DJango 1.7.1 is nagyon bevált rom az 2.3.4.de az is nagyon stabil,és gyors,a TP pakkal meg széppé is tehető rendesen! Ajánlott a Swish téma!Olyan animált,hogy besza behu
Elég sok újdonságot kipróbáltam az ünnepek alatt,de csak visszakanyarodtam a 2.x.x platformhoz!És szerintem nem véletlen...szeretem használni a telót kompromisszumok nélkül,és pörgősen.És persze ha reggeltől estig bírja az sem hanyagolható!
De legyen elég ennyi,mert a többiek (4.x.x fanok) meglincselnek engem
[ Szerkesztve ]
-
-
csampei
senior tag
válasz Algotis #40708 üzenetére
Ez a "reális nézeteid vannak" gondolom a korommal jár A játékos korszakból már kinőttem,és a "suliba májerkedés" is már pár évtizede megvolt(mondjuk akkor még nem mobillal) Nekem munkaeszköz a teló,és minden funkciójára számítok,azaz:
-navigáció
-net
-net osztás
-fénykép
-videó felvétel
-IP kamerák figyelése azaz távfelügyelet,ami annyit jelent van hogy 16 kamera képét kell visszanéznem,egy IP-ről (viszonylag realtime-ban)
-és persze rengeteg telefonhívásEzeknek működnie KELL!!!Nincs időm se vacakolni,se várni,se szívni vele,de legkevésbé sincs időm,sőt lehetőségem napközben töltögetni.
Az hogy miket csinálok vele más sem bizonyítja hogy KB 240 telepített appom van,és gyakorlatilag nincs az a rendszer 4.x.x-en ami ennyi apptól be ne lassulna,vagy ki ne feküdne,Sőt kisebb katagóriás Androidos készülékek se tolerálják!
-
csampei
senior tag
A füledet??? Azt pucold ki fültisztítóval,vagy Audispray vel!!!!
Amúgy qrva halk,szerintem mindenkinek,gondolkozok egy SE vagy Nokia hangszóró belemókolásán,ha belefér...
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40732 üzenetére
Mivel hangtechnikával is foglalkozok,így meg tudom ítélni,hogy mi az ami vezérlés szintjén van fogva,vagy mi az ami hangszóró szintjén.Ez speciel hangszóró szintjén van fogva,mert "erölködő" az van benne rendesen.Ha túlvezérlem valami buhera proggal,akkor meg torzít,holott nem a jelszint van torzításig húzva.Szerintem ennyit tud!Rá fogok keresni,és egy ismerőst is meg fogok kérdezni aki telefonokat javít,hogy mi esélyt lát SE hangszóróra,mert az bír ordítani azt tapasztalatból tudom.Ez pont olyan mint a Huawei miatúró,olyan halk hogy beszarás!Na ez is azt a szintet hozza!Ha navizok vele gyakorlatilag az utcazaj el tudja nyomni!Ez nekem nem buli!
Más!Akkustat a mai napról(szerintem nem rossz,főleg hogy volt telefonálás rendesen):
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz andriska0725 #40736 üzenetére
Szerinted???
"WARNING
This build is using old bootloader"Az "old" rendszerint öreg,vagy régi! Azaz csak régi BL-en megy!
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40732 üzenetére
Na közben beszéltem az ismerősömmel (a szervizessel) és azt mondta,hogy szerinte bele lehet tenni SE arc hangszórót az LG-be,sőt még kisebb is,ráadásul az LG-ben nem panelra van közvetlen forrasztva,hanem két kis vezeték szállal van forrasztva!Vagyis lehet a héten rááldozok 3000Ft-ot erre az ügyre,és ha ordít akkor gól!Baja nem lesz,és rosszabb se lesz azt mondta,de ha esetleg mégis akkor visszateszi a gyárit bele!
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40740 üzenetére
A poén az,hogy mikor próbálgattam,és a leghalkabb rom (már nem tudom melyik) volt rajta,fülessel akkor is olyat szólt hogy vertem egy hátast tőle!Megint az Arc/S ből kiindulva,ami köztudottan nem szól rosszul,sőt jó kategória zenélés terén,de az nem szólt ekkorát!Most hogy 2.x.x.-et használok a hangszóró ereje,egy picit hangosabb,de a füles ugyanolyan hangos mint volt.Tehát a drivert is aláírom,hogy bibis lehet,de szerintem egy tisztességes hangszóróval többet ki lehet hozni belőle!Legalább a navit halljam,különféle hokuszpókusz booster appok,és torzítás nélkül!Egy próbát mindenképpen megér,elvileg 1-2 óra alatt megcsinálja,meg 3 rúgó,tehát nem egy nagy kiesés,se időben se anyagilag.De ha sikerül..... Nagyon boldog leszek!
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40742 üzenetére
Ha sikerrel jár úgysem fogom tudni magamba tartani! Ha nem azt sem!
-
csampei
senior tag
válasz laci laci #40746 üzenetére
AIO>>>>(4, Change...)>>>>>( 2, old.....)>>>>(1, GB stock....)>>>Teló kikapcs akksi kiszed >>> hang fel+hang le gombok EGYIDEJŰLEG NYOMVA TART,és közben USB rádug (mondjuk ezt ki is írja,csak angolul) Majd gépelsz egy "ok"-ot és enter.Elvileg megcsinál minden.Ha kész megvárod MÉG A KIJELZŐ ELSÖTÉTÜL,vagy az LG logó nem kezd el villogni.Ha az is megvan akksi betesz power,és elvileg a recoveryben fogsz kikötni.Onnan tudod mit kell tenni!
A FOLYAMAT ELŐFELTÉTELE HOGY A DRIVEREK RENDBEN FENT LEGYENEK KÜLÖNÖSKÉPPEN AZ APX DRIVER KELL HOGY FENT LEGYEN,EZT MANUÁLISAN KELL TELEPÍTENI,AZ ESZKÖZKEZELŐBŐL,ha ez nincs fent akkor semmit sem fog csinálni az AIO!!!(első hsz)
Ha FAIL vagy ERROR-t kapsz a folyamat közben akkor kezded előröl!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz laci laci #40749 üzenetére
Akkor bele se fogj!
AIO TOOLKIT (program),és ott vannak a számok,mint menük!Be kell gépelni,majd enter!!!
(#40750) SigmaW
AIO-se ismeri?Másik USB porton nézted?
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz laci laci #40768 üzenetére
Az akkuidő szerintem jó!Bár két feltöltés/merítés után kalibrálódik be rendesen!A hanggal nekem nincs bajom,erősebb mint bármi máson.Mondjuk a DSP manager-t ha engedélyezed,és a közép tartományt felhúzod,akkor már már elfogadható hangerőt ki lehet belőle csiholni!
(#40766) SBMke
A Play-en vannak sound booster appok,nézz ki egyet azt hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40782 üzenetére
Mi olyan nehéz benne?Az AIO fél perc alatt megcsinálja(igen a V30a-t)!Vagy csak nekem volt szerencsém?
Más : Ott tartok hogy földhöz b@szom ezt a szt@rt!Nem igaz hogy egy gyászos képlopó app nem létezik rá,ami működne,és nem csak a bootloader logóját rögzítené!!!!!!Tök mindegy hogy gyári ICS,vagy 2.3.4 egyedül a CM7-nél működik az összes!!!Valaki ha tud valami okosat ne tartsa magában,mert kezdek megőrülni!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nintendo Switch
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs