Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
válasz defy456 #35670 üzenetére
Így van, először wipe meg minden, aztán felrakod a recoveryt, reboot, majd mehet a rom az új recoveryből.
Ígéretes, az egyik hozzászóló 33 hívással tesztelte és nem jelentkezett a bug.Szerk: jó lenne egy CM, mert ez az ICS nekem nem jött be, de legalább lassú
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz defy456 #36128 üzenetére
Igen, ezt. Egy kérdésem lenne, kétféle lehetőség van (ill. 3, de nem CM10-ről jövök):
1. If you come from any ICS with unlocked bootloader (Topogigi, Carburano, etc...):
2. If you come from a GB Bootloader (cm7/9/10 - stock gb): (you can follow this guide or the excellent one posted by rugglez here)
Nekem most egy alap V30A van fenn, tegnap este óta, akkor melyik változatot kövessem?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Balázs1986
addikt
válasz defy456 #36732 üzenetére
Igen, ez ahhoz van, emiatt állhatott meg.
david_97: Már egy ideje (3 hete) elérhető XDA fórumon
-
peter_27
aktív tag
válasz defy456 #37478 üzenetére
S3-ból az LTE verziót néztem amit a t-mobile árul abban már 2GB ram van. Nekem nincs bajom az s3 anyaghasználatával a kijelzőjén meg nem látni a pentile matrix hátrányát. Hogy sikerült hozzájutnod nexus 4-hez, és mennyiért ha nem titok? Rokonom most kint van németbe de karácsony óta nem lehet play-ről nexus 4-et rendelni, az itthoni sakáloktól meg nem fogok 140e-ért megvenni egy 90e-s készüléket. Nemrég olvastam egy cikket, hogy talán február közepére lesz újra elérhető a nexus 4. Addig várok és olvasgatok róla tapasztalatokat, valamint utána nézek az asus-nak. Nekem o2x előtt omnia2-m volt.
Galaxy S10
-
zsoltiz
aktív tag
válasz defy456 #37691 üzenetére
Szerintem mióta mindegyikhez léteznek ugyanazok a jó kernelek (kowalski, pidozz, stb) nem marad más különbség, csak maga a tény, hogy más bootloadert és partíció layoutot használnak.
Illetve az új bootloader és partíció layout elég helypazarló (bazinagy system partíció, kihasználatlan OTA partíció), ez szerintem konkrét hátrány.
Részemről maradok a réginél, az a hivatalos, kevesebb helyet eszik, és biztos nem lesz vele szívás később sem. Az új bootloaderesek unofficial verziók, ha a fejlesztője egyszer abbahagyja, akkor nem lesz hozzá frissítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest