Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsolto #17871 üzenetére
Ne akard ilyen nyíltan eladni egy szakmai topikban
Próbáld ki, hogy elforgatod az N4-et az oldalára, és megpróbálod megkeresni, hogy pontosan fedésben legyenek a tekercsek (ha elfektetted jobbra balra mozgasd óvatosan lassan). Azért írja, hogy G3-hoz való, mert annak a tekercsátfedéséhez van belőve a tartójának a magassága, és a tekercs elhelyezkedése.
twon
Ez egy jó kérdés, hívd fel őket, és egyszer tudsz felmenni, akkor lehet a felküldés javításra és ha kész akkor felmenni érte. Ezt nem mondtad, hogy vidéki vagy, ilyen esetben ha nincs a közeledben LG szervizpont, akkor leadhatod a T-be, csak kérdéses, hogy ők a Telemaxhoz, vagy az LG központi szervizbe küldik, mert azért nem mindegy.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsolto #17877 üzenetére
Nem hát, mert nem arra van szabva.
Tedd fel HA!-ra, mert sokan kerestek/keresnek ilyet, csak nem ebben a topikban, amíg nem jött meg a sajátom ebayről addig én is napi szinten néztem a HA!-t hátha felrak valaki egy ilyen töltőt.
twon
Ha van bent készülékük, akkor adnak, de meg kell kérdezni, van amikor kifogynak belőle, ha annyi készülék van náluk, és nyilván nem G3-at adnak.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zsolto
őstag
válasz Zsolto #33018 üzenetére
Tanulságul leírom: a sűrített levegős kifújás nem segített, de egy fültisztító vattapálcika végéről leszedtem a gyári vattát, és nedves szemüvegtörlő papírból letépett csíkot tekertem rá vékonyan, ezzel kitakarítottam a jack aljzatot. Szöszök is jöttek ki, de komolyan be is koszolódott a papír. A füles azóta működik
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest