Hirdetés
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #69380 üzenetére
Köszi! 53 dolcsi huss...
szerk: +posta[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #69383 üzenetére
Ebayen sem lett volna sokkal olcsóbb, csak egyik ajánlatnál sem tudtam rájönni, hogy gyárit kapok végül vagy sem. Ezért is kérdeztem meg itt inkább. Plusz nem is foglalkoztam volna a telóval, ha nem gyárilag független, 32GB-os D802 modellről lenne szó.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #69387 üzenetére
Majd veszek egy mély levegőt mielőtt nekiállok, mert ahogy elnézem nem lesz egyszerű szétszedni és újra összerakni. Kár, hogy nem kétSIMes ez a telefon, még a végén megtartanám.
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #69393 üzenetére
Egy hátlaplevétel még kevés lesz a kijelzőcseréhez
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #69402 üzenetére
Le tetszik lenni maradva, a vásárláson már itt túl voltam. Kerettel, mindennel.
-
Thrawn
félisten
válasz Mesterlovesz #69413 üzenetére
Van minden ami kell, nem ez az első telefon amit szétkapok
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #69415 üzenetére
Mert ilyen lassú a posta. Tegnap rendeltem és még nem ért ide.
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz Mauzes #69816 üzenetére
A gyári kábellel próbálod?
Nálam többszöri próbálkozásra sikerült, volt, hogy 45%-nál állt meg a tudomány, volt hogy 90-nél. A megoldás az volt, hogy mikor megállt lehúztam a telót és magam raktam download módba (kikapcsolt állapotban nyomod a vol+ gombot és rádugod USB-re). Valamiért a 2. újraindulásnál nem download módba ment hanem csak simán bekapcsolt és az úgy nem jó.Tekmen: nem telepít TWRP-t csak rootol. Playről telepítsd a (D802) LG G2 AutoRec-Lollipop appot az telepít neked egyet (2.8.x.x nem emlékszem pontosan melyik verziót). XDA-n találtam egy 3.0.0-4 TWRP-t az feltettem utána recoveryből.
Tegnap este meg feltoltam a legújabb DorimanX kernelt (9.2beta) a [ROOT] DorimanX OTA LG-G2 FREE alkalmazás segítségével. A biztonság kedvéért ezután csináltam egy wipe cache wipe dalvik cache műveletet is.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Mauzes #69832 üzenetére
Számíthat. Kicsit válogatós ez a telefon, nem szerette az előlapi USB csatlakozót sem, pedig eddig a nálam járt összes létező telefont arról buheráltam gond nélkül.
Igen a grafikus felületű változatát használtam. Próbáld egymás után többször is, ahogy olvastam másnál sem jött össze elsőre a dolog, de még másodjára vagy harmadjára sem. Még egy tipp: amikor elakad a számláló akkor nézd meg a Fejlesztői beállítások között, hogy az USB debug be van e kapcsolva. Nálam kikapcsolta valamiért pedig nem nyúltam hozzá. Ez is lehet oka annak, hogy megakad a művelet. Plusz egy tipp: ha megáll a számláló próbáld meg, hogy váltasz az MTP és PTP módok között.
-
Thrawn
félisten
válasz Tekmen #69842 üzenetére
Próbálj belépni a recoverybe. Én ezt használom rá: Recovery Reboot
Nem kell pü-t írni, inkább maradjon itt a téma a fórumban, még másnak is hasznos lehet ha lesz tanulsága a dolognak.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Tekmen #69845 üzenetére
Semmi. De olyan nincs, hogy nincs recovery.
Indítsd újra a telefont és próbáld újra az AutoRec-et. Csak szép nyugodtan nem kell kapkodni, a telón legyen net. Izgulni nemigen kell, kb lehetetlen kicsinálni szoftveresen ezt a telefont.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Mauzes #69883 üzenetére
Ha a 9.2-es DorimanX volt fent akkor tedd fel a 9.3-ast. Előbbi rendesen melegítette és merítette a telefont, utóbbival épphogy langyos ha nyúzom és az akksi is jobbnak tűnik.
Levettem a CPU max frekvenciáját 1.5 GHz-re de nemigen vettem észre teljesítménybeli változást (játszani nem játszok rajta)Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
A merülés nem fog megszűnni attól, hogy újrahúzod az 5.0.2-t. Egyébként a menete benne van az összefoglalóban, én is azt használtam az EU Open romhoz.
Telefon gyári rendszerének visszaállítása
Ami nagyon sokat segít abban, hogy kevésbé zabálja az akksit a telefon az az, hogy felteszel egy másik kernelt, én pl a DorimanX-félét használom. Ehhez viszont kell root és twrp is.Itt találsz gyári Lollipop ROM-ot: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Fogalmam sincs mi a különbség. A tippem az, hogy a "sima" valamelyik telekom cégnek készült aki belerakta a saját alkalmazásait, témát, hátteret, stb, az OPEN meg sallangmentes, gyári LG. Szerintem bármelyik európai ROM-ot ráteheted, nem muszáj németet keresni, jó a Hungary is. Az én telefonom a rajta lévő eredeti ROM szerint szingapúri volt, alapból nem tudott 4G-t csak ha a szervizmenüben engedélyeztem. Én fogtam, lementettem az EFS-t, feltoltam rá az EU OPEN 32GB-ot, rootoltam, kapott TWRP recoveryt és egy DorimanX kernelt. Azóta hozzá sem nyúltam komolyabban, legközelebb majd akkor fogok ha megjön az új akksi hozzá.
-
Thrawn
félisten
válasz CartmanLand0 #70034 üzenetére
Rendszergazdaként futtatod?
-
Thrawn
félisten
válasz gyurcikaaa #70269 üzenetére
Nézd meg jó alaposan azt a kijelzőt, nem vált fel sehol a kerettől? Könnyen észre lehet venni ha valahol oldalt egy picit kiszűrődik a háttérvilágítás és/vagy van is egy kis játéka. Egyik ismerősöm pont így járt a külföldről rendelt keret+kijelző párossal, először középtájon lett egy kb 1 cm széles sáv ami érzéketlenné vált, pár napra rá már az érintések 90%-át nem érzékelte a telefon. Aki csinálta a kijelzőcserét nem volt elég alapos. Ez a telefon szinte tized milliméteres pontossággal van összerakva gyárilag, nagyon észnél kell lenni szereléskor. Nála a szétszedéskor meggyűrődött az akksit borító anyag, majd 'jóvanezígy' felkiáltással átkerült az új keretbe. A hátlapot szinte megerőszakolva lehetett csak a helyére pattintani, de fel lehetett és egy darabig nem is volt gond. A gyűrődés viszont addig feszítette a keretet, hogy szép lassan elkezdett felválni a kijelző mindenestől és jöttek is a gondok. Pár nap alatt használhatatlanná vált a telefon. A berendelt kijelzőre elbukta a garanciát emiatt (fizikai sérülés), a szét- és összeszerelő mossa kezeit (nálammégjóvót) és most ott tart ahol a part szakad. Vagy rendel másik kijelzőt keretestül-mindenestül és újra megpróbálja a cserét vagy hagyja az egészet a fenébe, mert már túl van a gazdaságosság határán a történet.
-
Thrawn
félisten
válasz gyurcikaaa #70281 üzenetére
Honnan rendelted?
-
Thrawn
félisten
válasz Feri1977 #70679 üzenetére
Merítsd le teljesen hogy kikapcsoljon magától, aztán töltsd fel maxra. Lehet 1-2-szer ez el kell játszani vele, de valamennyire normalizálódni fog az akksi.
-
Thrawn
félisten
válasz Feri1977 #70684 üzenetére
Ezzel nem az akksit formázod, az androidot "idomítod" hogy jobban kezelje. Néha elfelejti meddig ér a takaró és kevesebbet/többet ír a valóságnál.
-
Thrawn
félisten
válasz SirRasor #70691 üzenetére
A dolog ott kezdődik, hogy nem tudod magát az akksit túlságosan lemeríteni, mert megvédi a saját elektronikája. Ehhez nem kell android fejlesztő
-
Thrawn
félisten
válasz goblin1983 #70931 üzenetére
Határeset a dolog megtérülés szempontjából, de szerintem megéri a kijelzőcsere még mindig, tudva azt, hogy az egy patent új kijelző, nem pedig egy x éves, használt darab.
-
Thrawn
félisten
válasz F-ECT$ #71616 üzenetére
BetterBatteryStats?
Valószínűleg a Google Play-szolgáltatások vagy a Google Szolgáltatások keretrendszer a ludas (esetleg mindkettő), valamit nagyon elszabtak Google-ék vele az utóbbi időben. Törölj ezeknél adatot+cachet, reboot aztán hagy szedje össze magát újra.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #72065 üzenetére
Már kint van
Csak nem G2-re
-
Thrawn
félisten
válasz rvgy75 #72086 üzenetére
Jó lenne kideríteni a pontos típust. Írd be ide az IMEI számot és nézd meg mit dob ki Modellnek.
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #74126 üzenetére
Ha rádugod töltőre csinál valamit?
-
Thrawn
félisten
válasz norbert1998 #74131 üzenetére
Az baj
-
Thrawn
félisten
Beállok én is a sorba, elbúcsúztam a G2-től. Sajnos a GPS teljesen elszállt, semmiféle trükkel vagy hardveres módosítással nem tudtam visszahozni, így mennie kellett. Az utód egy snapdragonos Redmi Note 4 lett.
-
Thrawn
félisten
válasz [lAyCsI] #75032 üzenetére
Itt van nálam, már nyúzom pár napja. Szokni kell, mert nagyobb (5.5") de más problémám nincs vele. Tetszik a MIUI 8, developer ROM-ot tettem rá egyből ami már Android 7-es, a GPS 2-3 mp alatt talál jelet. Az akksija nagyon jó, holnap teljes feltöltéssel kezdi a hetet, kíváncsi vagyok meddig bírja majd. Nem lennék meglepve ha csak szerdán kérne először töltőt.
-
Thrawn
félisten
válasz [lAyCsI] #75035 üzenetére
Nagy mancsom van, hamar megszoktam a méreteit, ahogy anno a G2-t is megszoktam 4.7" után (azelőtt meg 3.5" volt). Pénteken közel 500km-t autóztam, végig stabilan tartotta a jelet, nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- LG V30 - vezércsel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest