Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2947) Harcipók


Harcipók
csendes tag

Sziasztok!

Én is - LG G2 32GB fekete - tulajdonos lettem és szeretném megosztani veletek az első tényleg csak pár órás tapasztalataimat.

De első körben a szokásos kérdéseket megelőzve:
-ujmobilshop-ban rendeltem és vettem meg (az online megrendelés és az átvétel között 3 óra telt el úgy hogy nem volt a boltban a telefonkészülék), bolti 1 év garis, ~147990-fizettem. A normál SIM-et ingyen egy mozdulattal méretre vágta kedves eladó kisasszony egy célszerszámmal, előttem bontotta ki a telefon dobozát és kézbe is vettem megnéztem NEM ropogott, recsegett, huppogott (remélem ez így is marad) TÖMÖREN - egyben volt és van mint egy nagy darab fekete lapos kő.
Be is kapcsoltam - kijelzőn nem volt és még mindig nincs pixel hiba.. (és nem EU-s a rom van rajta) Így aztán jött velem haza a kis dobozában.. Én a bolti kiszolgálással meg voltam elégedve.

Egy régi 2009-es akkor csúcskategóriás HTC Blackstone-ról váltottam - hűséges társam volt 4! évig.. szóval elég megfontolt vásárlónak tartom magam. -és ha valakit az is érdekel - olvastam az eddigi fórum hozzászólásokat is..

De a telefonra visszatérve azt kell hogy mondjam eddig - Lenyűgöző!
Dobozból kivéve gyorsan feltöltöttem (83%-ról) amit kb ~15-20 perc alatt abszolvált.. (nem is értem hogyan).. én nem ehhez vagyok, voltam hozzászokva.
Pár mondatot még így az elején..
Szempontjaim: Nagy aksi, kiváló kijelző, jó kamera és hogy tegye a dolgát és ne szaggasson, akadozzon nekem használat közben.
Eddig ezt mind tudja, és ha majd lesz majd bővebb tapasztalatom azt is megosztom.
Még egy apróság: nálam már minden távirányítós eszközt felismert és kezdek azon gondolkodni hogy kiveszem a távirányítókból az elemet.. :) :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.