Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz FrankMonzano #47327 üzenetére
Igazad (igazatok) van, ha ez a mostani filléres tartóm beszarik nekem is Exogear lesz a következő, már csak a kíváncsiság kedvéért, meg azért valóban megérdemelhet a teló egy minőségibb darabot.
Abban reménykedek, hogy nem úgy fogja magát megadni a mostani tartóm majd valamikor, hogy vele együtt megsérül benne a telefon is.Real_Necro:
Szerintem nézzetek utána a Motorola G-nek vagy ha mindenképp LG, akkor középkategóriában vannak jó darabok!
Pl ha jól emlékszem, akkor nyáron talán az F6 volt, amit sokan legjobb ár/érték aránynak mondtak.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #49188 üzenetére
Én a tecso elött vettem, ő is felrakta volna...nem baj szerdán lesz rajta új,de a matt fólia begyere(meg sokaknak, mert mindenhol elfogy)...volt ferrari-s flippes tok,az is tetszik...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
firemanus82
senior tag
válasz FrankMonzano #49950 üzenetére
Akkor ez régiófüggő vagy az enyém "szériahibás". 1-2 sec alatt jelet talál, (lakásban 5-10sec) és tartósan tartja és nagyon pontos. Én a 3 betűs navival használom. Már gondoltam arra is hogy a navi programokkal is lehet hiba!?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
w333
félisten
válasz FrankMonzano #51784 üzenetére
Magától megjavult, persze várjuk ki a végét !
(#51781) gabenn4241
Papírnak a szélével mondjuk !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #51925 üzenetére
Ha nem látod első körben a futó appok közül lődd ki.Ha nem segít,akkor töröld le a here-t majd rakd fel újra. Nekem is az asszony sonyján ezt kellett tennem....akkor utána ott lesz. Kicsit macerás,de utána jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest