Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz nadam69 #7846 üzenetére
Ha a kijelző rendesen müxik,akkor csak üveg,ha megtört az is(nincs egységes kép),akkor mindkettő,ha az üveg és a kijelző össze lett ragasztva és nen bontható akkor szintén mindkettőt...volt már nekem is hasonló, fél kijelző megszünt,lcd panel tört ketté(1 hetes volt a telo)
Fapuma
Pl :air call accept[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Hű mi van itt....minden lg topikban megy a veszekedés?
Hamár füles meg fejhallgató...most voltam Osloban,és a reptéren volt egy műszaki bolt,ahol csomó ilyen cuccot lehetett kapni.Ilyeneket mint: Bose,Beats,Bang & Olafsen,Bower & Wilkins,Harman Kardon,Sony(ez volt a legolcsóbb),AKG,Sennheiser....áruk is volt,de azért csorgattam a nyálam[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nem toom volt-e mán,de a rotyafon is betette a red csomagba a G2-őt.(kb 29900ft+24*5000ft vagy 1ft +24*8000ft)szal nem a legtutibb ajánlat...ja és "hamarosan rendelhető"az opció....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
na ma én is megnéztem,megfogdostam végre ezt a telót(vodánál és nem huppogott a hátlap) és irigyellek titeket élőben sokal jobb mint képeken,az tuti....el is bizonytalanított,mert a sony dizájnja bejött nagyon eddig,de így már nem....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz sanyika987 #16754 üzenetére
engem is elbizonytalanított rendesen mióta kézbevettem... A sony Z meg Z1 tetszett,de hát lehet maradok LG-s.. ja és nem volt bekapcsolva,szal akkor KO lenne ha a kijelzőt is meglátnám....ráadásul a hátsó gombok nekem tuti helyen voltak..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #16916 üzenetére
És azt még elfelejtetted hozzátenni,hogy "bezzeg a samu,meg a htc ......az vmi űber ehhez képest"..... na persze....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #16981 üzenetére
Hajaj...Én is ezt a telót nézegetem,de hát ha nem szól úgy mint egy Bang & Olafsen és nem fotóz úgy mint egy Nikon DSLR,akkor felejtős... ja és az elvárásaim még,hogy tudjon reggel kávét főzni,délben ebédet adni és este legyen benne egy szopo-nyaló automata funkció is....ej ha ez nincsen benne ,akkor szifon lesz,mert az legalább tud szódát is csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz GLOCK34 #16999 üzenetére
Én vettem már tőlük telót,ami ázsiai szürke importos volt,másfél éve megy gondtalanul. Én is azt ajánlom tegyél fel egy eu open romot kdzvel,oszt annyi.Aműgy nem ők kapcsolják ki a függőséget,hanem a nagyker ahonnan veszik és mivel onnantól kezdve nem lesz semmi gondja a telónak nem foglakoznak rom cserével...sőt nekem mivel ázsiai volt a 4x a tools-os frissítés után nem volt magyar nyelvem,visszavittem és gariban tett rá egy hun romot a szervizes,majd mivel megtanultam a kdz-t magam csináltam.Ne tojj be,nem lesz bajod a teloval.
-
Quqesz
nagyúr
Múltkor megnéztem vodánál a G2-őt és elsőre elöntött a wow érzés(pedig be sem kapcsoltam). Na mondom megnézem az N5-öt is végre,mert képekről tetszett. Nos a wow elmaradt...igaz a hátlap anyaga tetszett de oldalról a kinézete...jaj...szal nem.....a slusszpoén,hogy megnéztem ugyan ott egy Alcatel Idol X-et és egy az egyben ugyan úgy néz ki oldalról,csak előbb kijött....szóval aki e kettő között vacillál(G2 vs N5),annak ajánlom nézze meg élőben,mert csalódás érheti.....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz horimiki72 #17786 üzenetére
Azt az LG MLT-t kilőheted nyugodtan a hidden menüben,az lg-nek gyűjt adatokat...
-
Quqesz
nagyúr
válasz rayoliviero #17927 üzenetére
Ilyenek a városi legendák...
Ha ázsiait veszel,akkor csak úgy megy el a magyar nyelv,ha ota v lg frissítő progival frissítesz..De a kdz arra van,hogy fogod és felraksz bármilyen gyári romot,olyat amiben van magyar nyelv(általában HU v EU open-t szokták). Vásárláskor a gsmben rákérdezhetsz,hogy eu v ázsiai szürkeimportos...ha eu-s,akkor megy az ota frissítés és a magyar nyelv is megmarad...tehát ne szarj be ott a kdz bármi eshetőségre...nekem a 4X-em ázsiai pl és lassan 1,5 éve nem volt baja(b-telben vettem)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz lord.lakli #17931 üzenetére
Az érdekes és elhiszem neked,de lg esetében még nem hallottam ilyenről,pedig jó páran gsmben vettük....megvan mêg a nexus s-ed?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz rayoliviero #17934 üzenetére
A gond az szokott lenni,hogy az ázsiai telók az ottani sim regisztrálásra vannak beállítva,ergo egy ottani simmel kellene elindítani először a regisztrálás miatt.Nos a nagykerek ezt nem teszik meg,ezért nem tud frissíteni a teló/nincsen frissítés....de ha lenne,akkor is az ottani rom-ot húzná le,amiben nincsen magyar nyelv....ergo kdz...de sok gsm boltban lehet kapni pár ezressel drágábban gyári garisat is(b-tel,xxl),ha bizonytalan vagy miért nem veszel olyat?
lord.lakli
Nekem asszony nyúzza,de az aksija kezd meghalni,úgy,hogy ő leginkább telefonál...lehet G2 váltja,főleg az aksi miatt...régi szép idők[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz apaszka #17938 üzenetére
Az érdekes lehet,hogy pl nagy cégek ilyen sufni boltokból rendelnek pár száz darabokat.....én pl fültanuja voltam,mikor egy nagy biztosító a sufniból rendelt 100 db telót és nem a szeplőtlenül fogantatott szűzies szolgáltatótól(ahol garis ügyben ugyan úgy leszarhatnak)...mind1 nem akarok okoskodni....mindenki ott veszi,ahol akarja...
Gazsi
Én a helyedben ha nem megy szolgáltatótól,akkor olyan helyen venném,ahol van gyári garis és bemennék a boltba átvenni úgy,higy először megnézném adnak-e LG garipapírt lepecsételve,ha igen,akkor fizetek....[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz rayoliviero #17946 üzenetére
Én pl T-nél nem kötelezném el magam,sz@r egy banda,volt szerencsém hozzájuk.......hacsak nem domino....nornál meg van pár ismerős,hagyjuk...sok szerencsét..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz rayoliviero #18099 üzenetére
Ez attól függ melyik böngészőt használod...pl a chrome(kb a gyári is) ha beírtad a jelszót,akkor felajánlja az értesítő sáv alatt sárga csíkban,hogy mentse-e.
-
Quqesz
nagyúr
válasz szabo.norbi #20316 üzenetére
Köszi,hogy leírtad,most cserélek és az ucso 3 közül választanék...
Más
Gsmarena azt írja,hogy a francőzik szerint márc 3. jön a 4.4.2....legyen igazuk....
Más
Aki spigen tokot használ az meg van vele elégedve?(gyorséknál 6e)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz szabo.norbi #20318 üzenetére
Thx! Ide billeg nagyon a mérleg
-
Quqesz
nagyúr
válasz drmotto #20655 üzenetére
Látom itt is kezdődik a gps mizéria...Az ajánlatom: beáll/Hozzáférés tartózkodási helyhez/gps bekapcs,de a "GPS antenna" mellöl vedd ki a pipát-->marad az agps és a gogli fióknál is kapcsold be a helyhozzáférést-->kilépsz-->wifi bekapcs-->gogli térkép indít és keresd meg a pozidat ami nem lesz pontosabb kb100m-nél.Ha ez megvan kilépsz és utána kikapcsolod a GPS-t és lehet használni az értesítő sávból,de arra figyelj,hogy az értesítő sávi gps kapcsoló csak az antennát kapcsolja be,az agps-t nem!Csak a beáll menüből tudod mindkettőt aktiválni. 4X-en is segített jó pár embernek,mert így letöltöd a Mo feletti GPS műhold pozikat.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na ha vki le akarja cserélni a g2-t egy samu s5-re,akkor sógoréknál az mm-ben már előrendelhető 699 euróért......mert hülye azért nem vagyok!....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Jaja ez a koreai verzió,az amazonon is fent van...ahogy néztem kisebb az aksija és 659$ az ára...a garival kapcsolatban beszélj az LG-vel,mit tudna,bar nekem az a tippem,hogy h hibás megy vissza gariztatásra koreaba,nem itthon csinálják....
-
Quqesz
nagyúr
Hi
Na úgy fest honap belépek a klubba....vodafonos telóra kijött a KK már OTA-n?(keresőben nen dobott fel semmi érdemlegeset)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na hosszú vágyakozás után beléptem a klubba.Vodás a teló(kaptam a red mellé biztosítást is),de a dobozon 6HU kódot láttam(független?).Nagyon tetszik a teló,a duppla kopp remek,tokot/fóliát kapott.Most a V20a van rajta,ezt is írja a legfrissebbnek.Eddig ok minden,de a francért sem jövök rá,hogy kell az állapot led színét változtatni.A kijelző beáll menüben meg van a led beállítás,de csak a ki/bekapcsolást tudom megcsinálni,a színváltoztatást nem(pedig rémlik,hogy van rá lehetőség).Vki help! A hangerő ok,fülessel ok,tiszta(csak néha hallok vmi alapzajt ha nem megy semmi),de nem fogok vele sok zenét fülesen hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Illusion1010 #28020 üzenetére
Ok,Thx!
Akkor nincsenek illúzióim....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Aki vodás,annak van újabb verziója a v20a után? Eddig fullos a teló,nem bántam meg, és minden telót elkezdtem kopogtatni a kijelzőn....
Szia toto,megjöttem
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz laca.1 #28213 üzenetére
Én egyből csináltam egy maps keresést,amivel lejött a holdak helyzete és a GPS test mire elindult megvoltam...viszont nekem is úgy tünt,hogy a Glonass-t nem használja(földgömbön jelzi háromszöggekkek a glonass-t és piros,ha használja is)...de mind1 ha jól müxik(4X-en is tökéletes volt,pedig azt is szidták)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nos pár nap után nagyon tetszik a teló.Kèt napja megy egy töltèssel 44%-on(nem piszkáltam sokat ez tèny). A képek nekem ok,viszont videó fevételnél mintha akadozna a hang,a messzebb levő hangokat mint zaj kiszűrné,de ettől nen megyek a falnak(esetleg vmit kihagytam a beállnál?)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz toto0569 #28434 üzenetére
Ettől nem megyek a falnak....szóval itt is van pár"La-coo".... Nos a zavazatom pozitív apszolult. Azt meg nem értem egy fényképet miért kell fullon nézni,hisz max 10*15-ben fogja kinyomtatni.....4X de javu-m van topik terèn,pedig azzal is meg voltam elégedve.
Resch,Zack,mflex,toto
+1 kamera terén[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
na egy kép tőlem:[link]...nekem ez így rendben van
-
Quqesz
nagyúr
válasz b.daniel #28445 üzenetére
Ajánlott minden frissítés után,mert akadhat a rendszer...
Toto
Így-így
Nekem tetszik,hogy a kerítés is és az ég is rendben van egy képen,nincsen az,hogy pl az ég fehér mert beégett....
Amúgymeg akinek gondja van a g2-vel miért nem adja el...neten bármit el lehet és vesz olyat ami neki tuti...nem kell itt gyötrődni......[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nos akinek volt gondja a mikrofonnal beszélgetésnél,az nem toom ezt megtalálta-e: hidden menü-->settings-->audio-->micamp calibration.....gondolom itt a mikrofon erősítő kalibrálható.Lehet ez segít.Sajnos első körben az AGC-t nem találtam.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz firemanus82 #28466 üzenetére
Sajnos szolgáltató....van akiné van javulás,de néha a vonal katasztrófa....tudod beázott ezért xar
Amúgy nem 1 ismerősre szoltam már rá,hogy tegye a mikit a szájához és ne vízszintesen tartsa a telót beszélgetés közben.....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Valaki tapasztalt olyat,hogy a hangnál az éjszakai üzemmód a beállított időben nem kapcsol be,de a megadott időben viszont kikapcsol? Este 20h-ra van állítva és az első két nap után nem kapcsol be(bár az értesítő sávba most raktam be a toggle-jét)...nem egetrengető,de 4X-en működött rendesen.....
Más
Bt nekem is 4% az akkuidőből,de 84h-ból 4 h az ébrenlét...hiddenben van bt menü,esetleg ott állítani rajta?
Tibee77
Majdnem,Dunavarsány....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok