Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcellusz
csendes tag
válasz brumi1024 #651 üzenetére
Aham, akkor mindegy kb. Viszont pasztára megérett a gép, igaz h 28-29 fok van idebenn, most játszottam World of Tanks-t és 78 GPU 78 CPU, ilyen még nagyon nem volt 70 foknál mindig megállt. Ami érdekes h küldi a levegőt a hűtő rendesen, de nem különösebben meleg, emlékszem még az elején kicsit égette is a kezem, most meg alig hiába tolja elvileg a 78 k forró CPU-ról.
-
Sischo
tag
válasz brumi1024 #701 üzenetére
SZiasztok egy elég reménytelen problémával állok szemben :
Májusban vettem egy y570-et elsősorban azért hogy legyen egy gépem amin a Diablo 3 elfut rendesen, azonban hiába felel meg a gép simán a gépigénynek a játék mégis szaggat. Ez elég kiábrándító, ugyanis már kb mindent kipróbáltam : Frissítettem a drivert a legújabbra nem segített, most visszaraktam arra ami a lenovo oldalán van fent az se segített (az jó régi) , a game settingsben a video beállításokat hiába teszem low-ra az se segít , a controll panelen is próbáltam állítgatni dolgokat amiket javasoltak, de nem sok sikerrel. Valakinek esetleg van valami tippje , vagy esetleg más is játszik diabloval innen, mert akkor elmondhatná hogy nála hogy fut a játék, mert akkor lehet csak nálam szar... -
B-L-A-C-K
titán
-
Bitpalace
senior tag
válasz brumi1024 #823 üzenetére
milyen fedél? én nem szoktam lecsukni a kijelzőt, meg nekem nem is mozog a hangszoro. szimplán csak 5-6 hónap használat után véletlen kihúztam a hangfalat, és a laptopon hallgattam zenét, de jobb oldali gyengébben szól mint a bal. Nekem eza bajom.
amúgy a hangfalaimnál az nem gond, hogy a rca kábeleket felcseréltem? mert be van kábelezve, kötve minden rendesen, és nem tudom megcserélni a hangfalakat, így a rca-kat megcseréltem (piros-fehérbe fehér-pirosba) és így jó a hangkép.
[ Szerkesztve ]
-
Sischo
tag
válasz brumi1024 #828 üzenetére
Srácok az lehet , hogy a Throttlestop rossz adatokat adott meg a Cpu hőmérsékletére? csak mert a Realtemp adatai szerint a max hőmérséklet ami játék közben van az 80 fok , még a throttle szerint 93 . Én inkább a realtempnek szeretnék hinni . Egyébként nincs ötletetek, hogym iért van az hogy ha egy Arma2 nevű játékkal játszok akkor az fpsem 20 körül mozog ( http://gepigeny.hu/games.php?id=687 ) ,és ha a Skyrimmel akkor meg 50 ( http://gepigeny.hu/games.php?id=1355 ) . És tuti be van nyomva az Nvidia kártya , mert néztem úgy is hogy ki volt kapcsolva és akkor meg 8 fps-em volt . Egyébként a Dayz nevű moddal szeretnék játszani nemtudom ismeritek-e ...
-
aizen92
addikt
válasz brumi1024 #847 üzenetére
mindenről részletes beszámolót kérünk!!! így átfogóbb képet kap mindenki a szervízről esetleg azok is olvasnak minket akik tervezik egy ilyen gép vásárlását és szerintem nem kell félni a lengyel szervíztől meg az ügyfélszolgálattól eddig rossz tapasztalatokat nem hallottam
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Puma K
nagyúr
válasz brumi1024 #1148 üzenetére
Anyum Asus netbook-jának a tápkábele romlott el mégpedig úgy hogy a 2 villa ami a dugaszba megy, az becsúszik a töltő házába... és csak bizonyos konnektorokba lehet több perces szórakozás után megoldani, hogy árammal lássa el a gépet...
Na már most... elmentek kocsival a Dunaplázában található Extreme digital-ba ahol vette anyum a gépet, hogy ez a probléma és ott útbaigazították, hogy ott a boltban nem foglalkoznak ilyennel és menjen Észak-Pestre. Elmentek egy irodaház szerűségbe, ott a recepciós nő azt mondta, hogy ők nem foglalkoznak ezzel, és adott egy címet ahol viszont igen. Oda ment anyum immáron a harmadik helyre hogy egy nyavalyás kábelt kicseréljen jóval garancia időn belül. Ahol egy roppant bunkó öregebb nő volt aki az édesanyámmal elkezdett fennhangon beszélni, hogy ő ezt nem tudja kicserélni. Anyum képletesen az asztalra csapott, hogy mégis mit képzel magáról kivel beszél ilyen hangon? A második meg az, hogy kifizette a gép árát, amire kapott garanciát így nagyon gyorsan cseréljék ki a kábelt. Hebegett-habogott a nő mire kérdezte hogy hol a gép. Mire anyum mondta, hogy a géppel semmi gond nincs és nem fogja szállítgatni nehogy valami baja legyen és csak a kábelével van gond a gép tökéletesen működik. A nő fújtatott mint egy ideg beteg... majd eltűnt kábellel együtt, vissza jött kábel nélkül papírokkal, hogy akkor adja meg anyum az adatait és elküldik postán az új kábelt.
Ez az egész július 30-án hétfőn történt... azóta is kapjuk a kábelt, pedig azt mondta a nőci, hogy augusztus 1-jén érkezik postán.
(#1147) Sk8erPeter :
Kikérem magamnak, nem vagyok semminek a mániákus imádója!
Az én napi szinten történő internetezési szokásaimat a Firefox tökéletesen kitudja szolgálni. Ezért használom 2005-2006 óta.
A Google Chrome-ot pedig háromnegyed évig használtam, és nem nyerte el a tetszésemet így vissza tértem az FF-hez.Ezzel nagyon úgy tűnt, hogy te is egy átlagos, a youtube videóknál lévő reklámokat, felugróablakos reklámokat és a többi helyen lévő reklámokat néző internetező vagy még ha csak a kepfeltoltes.hu-ra vonatkozik:
"Léccccccci, léccccccccccci, léccccccccci, hadd kérjelek már meg rá, hogy a képfeltöltés.hu-ról (ha már erre a fostalicskára töltesz fel) linkeld már be KÖZVETLENÜL a képeket, hogy ne kelljen már állandóan látnunk a szaros reklámjaikat bal és jobb oldalt!"
A "Haha" pedig arra vonatkozott részemről, hogy egy újabb Chrome-ot használó aki nem használ reklámblokkoló programokat.
Amúgy engem jelenleg a munkára használt és javasolt böngésző teljesen hidegen hagy, én nem dolgozom böngészőben, én csak használom.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz brumi1024 #1148 üzenetére
Uhh, ez nem hangzik valami jól......
Pedig nekem is lenne két szervizes problémám, ami miatt el kellene küldeni, egyik jelentős, a másik kevésbé, de ha ez így néz ki, akkor eléggé megfontolandó, hogy igénybe vegyem-e...
A kevésbé jelentős az a para, hogy ha a PgUp gomb jobb szélét lenyomom, akkor egyszerűen kiugrik a helyéről, és úgy marad, lásd ezt a két képet, itt igen jól látszik:
http://i.imgur.com/6RUpI.jpg
http://i.imgur.com/oTj1y.jpg(tudom, jó poros )
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz brumi1024 #1215 üzenetére
Hát ez tényleg hihetetlen, hogy ennyit szerencsétlenkednek. Engem is dühít, pedig nem is az én gépemről van szó.
De ezzel az én márkába/szervizbe/ügyfélszolgálatba vetett bizalmamat is erősen csökkentik.
Korábban egyöntetűen azt hallottam a Lenovo-ról, hogy nincs semmi gond az előbb említettekkel, sőt, a szervizes ügyintézés gyors és problémamentes. Lehet, hogy addig volt jó ez a részleg, amíg ki nem költözött az egész Lengyelországba, és most ott még egyelőre újonc amatőröket osztottak be, azok szerencsétlenkednek.Mostanában amúgy sem hallok túl jókat a Lenovo-ról. Haverom pl. most vett egy gépet (Z575 széria valamelyik darabja), kibontotta a csomagolásból, örült neki, mint majom a farkának, aztán látja, hogy a Delete gomb eleve félreáll (kb. feleannyira, mint az enyém most, ha lenyomom a PgUp gomb szélét), csúnyán kattog (hát igen, mint ami el van b@szva), ha nyomogatja.
Egy vadiúj, bontatlan gép, ami most érkezett frissen, ropogósan a forgalmazó boltba is, miért nem lehet teljesen tökéletes állapotban? Miért van elb@szódva a billentyűzete? Haveromnak szerencsére a boltban saját költségre gond nélkül kicserélték (USAnotebook; gyorsan rendeltek egy újat, nem küldözgették vissza, és vártak a válaszra), de ez akkor is eleve csalódás volt számára, amit nem is csodálok.
Ezentúl azt mondta, hogy a már kicserélt gép beépített hangszórója néha érdekesen torzít, pl. bootolásnál van egy hang, és van, amikor egyszer csak rekedtesen kezd el szólni, és ez váratlan időpontokban néha játéknál is előkerül...
OK, lehet erre mondani, hogy "előfordul", de azért felmerül az emberben a kérdés, hogy akkor vajon milyen minőségellenőrzés van a Lenovo-nál, ha ilyen elég látványos hibát kezeletlenül hagynak (egy gomb félreáll), vagy a másik kérdés, hogy vajon csak hozzánk küldik-e a szart (mondjuk Közép-Kelet-Európa térségébe), mi vagyunk-e ilyen "kiváltságos" helyzetben.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
brumi1024
veterán
válasz brumi1024 #1371 üzenetére
Na előzetes eredmények: csak cpu terhelés alatt a proci 74-75 fokos maximummal fut turbo órajelen, megszűnt a throttling. 40 perc sleeping dogs után a gpu változatlanul max 70 fok(ez így volt a paszta előtt is), a proci viszont max 84 fok turbo órajelen. Ez egy jó 15 fokos javulás
-
windchill
csendes tag
válasz brumi1024 #1449 üzenetére
Múlt kedden délelőtt tönkrement sajnos a Lenovo B560-as gépem. Még aznap délután bejelentettem a call centerben, másnap (szerda) reggel elvitték és péntek délelőtt visszahozták megjavítva.
Hol itt a probléma?Lenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
windchill
csendes tag
válasz brumi1024 #1461 üzenetére
Kicsit nagy a különbség a két sztori között
Nos, biztos be volt rúgva az operátor, vagy nem tudom. Vagy én voltam nagyon szerencsés, vagy te nagyon peches.
Privát üzit pedig küldtem neked, hogy hová írj a Lenovonak, ha panasszal szeretnél élni.
Lenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs