Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi319
tag
Mit ajánltok akkor erre a célra? ahogy láttam a d-n csak driverek és programok vannak, ezekhez hozzányúl az okr funkció használatakor?
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #292 üzenetére
milyen programot ajánlanál hozzá? a windows 7 lemezkezelőjét ismerem, s szerintem ha kötetzsugorítás majd kötet kiterjesztést használnék akkor az okr (gondolom az az oem partíció) ugyanott maradna csak a c-ről a d-re kerülne pár gb nem? s a windows is működne gond nélkül
-
tomi319
tag
Egy újabb "hülye" kérdésem lenne. Hogy lehet kivenni hogy a Lenovo EE Boot Optimizer ne optimalizálja minden windows indításnál a gépet? Az automatikus optimalizálás kivan véve és nem úgy kapcsolom ki hogy most optimalizálni szeretném, de minden win indításnál bejön, sikeres optimalizáció után is egyből.
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #371 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, de ugyanúgy windows indítása után behozza, hogy optimalizációra való előkészítés és esc-el enged kilépni, utána jön be csak a windows login. Kép a te általad ajánlott beállításokkal csatolva, de így is csinálja...
[ Szerkesztve ]
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #373 üzenetére
Köszi, ez nekem is eszembe juthatott volna, hogy letörlöm Egyébként mind2-nél "ki"-re volt kapcsolva a kis gombocska a programban, de most nincs így jó minden.
-
tomi319
tag
Valakinek lenne ötlete arra, hogy a gépem mért áll vissza minden nap 2009 december 31-re? Minden este leállítom majd kihúzom a konnektorból de másnapra elfelejti, hogy milyen nap is van és a vírusirtó is bezavarodik miatta. Egész héten ezt csinálta, aksi benne van természetesen mindig.
-
tomi319
tag
újan, ennyi idő alatt nem szabadna lemerülnie, ha van benne
-
tomi319
tag
elég jó helyre betették azt az elemet ahogy néztem videón, de megpróbálom hátha, mert az hogy naponta időbeállítás az elég durva sajnos. Csak a szétszedést akartam elkerülni
[ Szerkesztve ]
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #1529 üzenetére
Aksi alap hogy kiveszem Ahogy az orosz szétszedős videón néztem a másik oldalon a hdd mellett van az elem. A BIOS-ban is régi dátum van, ma már 2010-es dátum volt, de most úgy kezdtem hogy biosba átállítottam mielőtt betöltött volna, de ma megpróbálom szétszedni megnézni azt az elemet.
-
tomi319
tag
válasz windchill #1531 üzenetére
Nem félek, tudom, hogy ilyen nem jár gari vesztéssel (csak a törékeny dolgok szeretnek tönkremenni a kezeim között ), de most jobban megfigyeltem mi történik. 3 percre kihúztam a konnektorba majd következő bekapcsoláskor elindult, de képet nem ad, s 3 mp múlva újra indul és visszaáll a dátum.
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #1536 üzenetére
[link]
Első bekapcsolásnál felpörög a venti, felvillannak a ledek 3-4 mp múlva pedig mintha újra indulna, utána van kép és minden rendben megy csak az idő áll át. Erre csak most figyeltem fel, mert nem szoktam bekapcsoláskor a gép mellet lenni. -
tomi319
tag
Sk8erPeter: majd egy beszámolót kérünk az ssd-ről
Nem tudjátok a gép támogatja az 5 Ghz-es wifi sávot is?
[ Szerkesztve ]
-
tomi319
tag
válasz Nakivagyok #1705 üzenetére
kár, de azért köszi, akkor nem ruházok be egy komolyabb routerbe még.
-
tomi319
tag
Sziasztok, a legfrissebb (hivatalos) BIOS update-et honnan lehetne leszedni a gépemhez? Amit a lenovo oldalán találtam az régebbi és nem engedi. S ma állandóan behal a lenovo.com.
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #2476 üzenetére
Bocs, akkor tényleg rosszul emlékeztem Akkor nemtom hol volt egybe
-
tomi319
tag
sziasztok, bocsi, de csak félig tartozik ide, nincs valakinek eladó Samsung M471B5273CH0-CH9 ramja? Szeretném bővíteni a lenovomat.
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #3299 üzenetére
Milyen ramot vettél bele pontosan?
-
tomi319
tag
válasz Sk8erPeter #3301 üzenetére
köszi, én sztem egy ilyet rendelek a gyári mellé: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest