Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osztraksajt
őstag
Igen működik, meg lehet osztani. Nekem laptoppal, tablettel, sőt egy itt vendégeskedő angol ismerősöm iphone-jával is ment.
Előtte nekem is wave-m volt, hidd el igazi felüdülés lesz azután használni, legalább olyan gördülékeny mint az 1.2 volt, de sokkal logikusabb és jobban kézre áll. Kivitelezésben és minőségérzetben a wave szinte mindent üt, viszont a használat kényelme és a programválaszték többszörösen kárpótol.
-
iMaverick
addikt
Ezekben a kütyőkben Li-os akku van, ezeket már pont nem szabad teljesen lemeríteni. Told csak rá a töltőre. Esetleg ha nagyon parázol, akkor az első pár töltésnél mindenképp töltsd 100%-ra. Boztos-ami-biztos.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
vegyszer
addikt
Én a ZTE blade készülékkel sem bántam kesztyűs kézzel. Mikor otthon voltam, folyamatosan az USB-n lógott. De két év alatt max 4-5 alkalommal halt éhen. Ez még soha. (és a gyári töltő nem lett a dobozból elővéve még. Vagy USB a maga 500mAh-jával, vagy a Nokia 1300mAh töltő a nyerő)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Dexxter182
tag
-
Dexxter182
tag
Na az az nekem is az hülyéskedett persze lehet hogy csak jól kellene fel"konfigolni" de egyszerűbb ha leszeded eléggé bírja ennek az akksija és az 5 órás Real Racing-en az sem segít
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
nagyúr
Tud.
Én Lexar 32GB class10-zel használom, eddig 3x fagyott le a telefon, pedig már elég régicske.
(A kis fájlok használata miatt lehet, hogy elegendő a class 6-os is. Mintha ezt olvastam volna az android szakmai topikban valamikor)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest