Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • borsodika

    őstag

    válasz sajo13 #7599 üzenetére

    Akkor most leírom, hogy hogyan. :) .

    EU Stock, spemall rom lecserélése gyári MIUI 7/8 dev / gyári stable romra.

    0. Xiaomi hivatalos oldaláról letölteni az éppen aktuális fastboot developer/stable romot redmi 3/pro-hoz
    0,5. MI flash letöltése, rendszergazdaként futtatása és telepítése. Miután az MI Flash feltelepült és a fastboot rom lejött, ki kell csomagolni a romot. A rom elérési útvonalába ne szerepeljen ékezetes karakter illetve szóköz.
    1.MI flash elindítása, kicsomagolt fastbootos rom betallózása
    2. Telefon kikapcsolása
    3. Telefon bekapcsolása hangerő fel+power segítségével
    4. Bejön 1 választó menü ahol a download feliratra kell rányomni. Ezután a telefon kijelzője elsötétedik és ekkor lehet PC-re csatlakoztatni.
    5. Várni, hogy a PC feltelepítse az illesztőprogramot közben az MI flash-ben a Refresh gombot kattintgatni amíg meg nem jelenik comxx névvel a telefon.
    6. Miután látható a programba a telefon alul a Flash_all menüpontra érdemes átkattintani (mindent töröl a készülékről) utána flash gomb-al indítható a frissítés.
    7. Frissítés végén kiírja, hogy a frissítés művelet sikeresen befejeződött. Ezután Usb-ről lehúzhatjuk kb 4mp-ig nyomva kell tartani a bekapcsoló gombot utána elengedni és újra kb 4mp-ig nyomva tartani. Ha mindent jól csináltunk a telefon bekapcsol és meg kell várni amíg az első rendszerindítás befejeződik (akár 8-10p is lehet de ez normális)
    8. Örülsz és használod.

    A gyári romokban nem lesz magyar nyelv, se google play helyette viszont több kínai alkalmazás is megtalálható. Ez a leírás csak gyári rom feltelepítéséhez szól, xiaomi.eu-s vagy miuihu-s romot így nem lehet feltelepíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés