én egyszer készítettem (vagyis csak próbáltam) hermelint, mert hallottam hogy az milyen jó, csehek is azt küldik sör mellé camembert sajtot amúgy is szeretem, szépen bepácoltam olajos-fokhagymás-borsos-fűszeres cuccba és érleltem kb 1 hétig a hűtőben... első fogyasztásra sör mellé fogyasztva reggel voltak problémák, de a sok sörre tippeltem... utána 1 nappal később este már sör nélkül ettem belőle... furcsán folyós lett a sajt (valószínű már rohadt rendesen) és bukéja is akadt, de erre azt hittem, hogy ilyennek kell lennie (pálpusztait szeretem, arra emlékeztetett) ...hát nem ilyennek kellett: elég gyorsan megkönnyeztem a budin ...a maradékot kidobtam, azóta nem is próbálkozok inkább ilyennel, viszont aki jó gyomorrontást akar, annak tudom ajánlani a receptet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris