Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
én is megnéztem ezt, a wd6400aacs (green) 2,5 év alatt 1267-en van...míg az 1-2 hónapos wd20ears-ok már 2530 és 3510-es értékűek... pedig a wdidle3 mindegyik lemezhez 8s-t írt...most kikapcsoltan mindnél, megnézem lesz-e valami trendváltozás.
szerk.: ...és mindegyik lemez max teljesítményű (FEh) akkusztikai szintre volt és van állítva.
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
válasz PhoenixK #340 üzenetére
Olvastam, megnézem milyen lesz így hosszabb távon, majd átállítom... (asapdrive-ra full dos mellé is fér mindenféle ilyen bűvészprogram )
de mint írtam, érdekes, hogy az előző 640-es green-nél nem okozott gondot a 8s se...lehet, van itt más is, ami a probléma forrása? (és ez a 300s-re átállítás csak egy áthidalása a valós problémának?)
-
El Kebir
őstag
válasz hackeeeee #436 üzenetére
wdidle3 /d
disable timer
23.-án kapcsoltam ki...[ Szerkesztve ]
-
El Kebir
őstag
-
El Kebir
őstag
-
El Kebir
őstag
elírták azt a pdf-et... és az 12V lenne, ahogy a felugró ablakban látható specben van, de csak a felpörgési csúcs áramfelvételt jelenti. (a többi színnél jól van írva a pdf-ben is...)
nálam az egyik 20EARS-nak annyi... úgy néz ki az olvasófejjel lehet valami, mert megugrott a smart raw read és write error értékei az utóbbi két hétben.
mondjuk lassan haldoklik, mert még októberben tettem rá torrent mappát , hogy dolgoztassa egy kicsit a lemezt... (akkor láttam pár hibát, de kb januárig alig változtak az értékek... most kezd elszállni, már a rövid önteszt se fut le, így jótállásérett )
(ja és /d kapcsolóval ment 3000 parkolás 520 nap alatt, ahogy a másik is, ami meg hibátlan és még 1,5 hónappal öregebb is)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs