Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Feketelaszlo #2 üzenetére
Itt se arra gondolj, hogy minden szabályozva van. A szomszédból növő szarokkal több bajom van mint a sajáttal. Kúszó növény ami mondjuk a kertbe akar menni meg ilyenek. Eleve nem laknak mellettem felettem csak ki ki járnak. Egy alap pofát kell elképzelni amit tartunk, amire jó ránézni.
Amire te gondolsz az pár utcával lejjebb van. Az a túl zöld, túl tökéletes.
Mondjuk a nyári almát kivágattam. Rohadt rajta az alma, ház fölé nőtt, alatta szerettek a meztelen csigák, szomszéd szólt, hogy hozzá is hullik a rohadt alma stb. No probléma. Helyén egy magnólia növöget. Talán jövőre lesz rajta virág, 40 év és fa lesz belőle.Fred23! És kb úgy tudod mivel jár ez munka terén? Mert én amikor ide jöttünk kb sejtettem, azóta 2-vel megszoroztam a dolgot és mák, hogy még így sem tekintem nyűgnek, óriási mák.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Jhonny06
veterán
válasz Feketelaszlo #2 üzenetére
Az ilyen újgazdagéknál tökéletesre megcsinált fűtől, meg centira pontosan belőtt tujasortól nekem is feláll a szőr a hátamon..
-
Eastman
addikt
válasz Feketelaszlo #129 üzenetére
Mi körben megegyeztünk a szomszédokkal, hogy a vasárnap du. csöndes.
(Aki nem áll be a sorba, a részeg hajóskapitány lerendezi. ...vagy az egyik szekszuálatlan kismama a zaszfaltozott lakó"park"ból.)
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest