Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Én is azt vártam,h a lány hazudik a végén és le is bukik. Engem már nagyon nehéz meglepni sajnos.
A megcsalással pedig ugyanúgy vagyok mint mindenféle olyan dologgal, amivel fájdalmat lehet okozni. Ha a "tettes" pontosan kifejti a körülményeket, elmondja, hogy mit érzett pontosan és miért tette, akkor megpróbálom megérteni. Ha meg tudom érteni akkor meg tudok bocsátani, pontosabban el tudom fogadni. Viszont a legtöbb embernek halvány lila gőze sincs róla, hogy mit miért csinál, csak azt tudja,h mitől érzi jól magát. Én mindig megpróbálom rávezetni az embereket arra, amiért képesek ilyet megtenni. Ha belátják, akkor tudják úgy befolyásolni a körülményeket, hogy ne forduljon elő ilyen. Volt barátnőmmel sajnos azért nem működött a dolog, mert még túlságosan fiatal, és csak az egyszerű és kellemes dolgokat szereti. Pedig ha belegondolna dolgokba amik számomra már egyértelműek a viselkedésével kapcsolatban, akkor könnyen válhatna jobb emberré. Meg is beszéltük,h ő még nem akar felnőni\komolyabb lenni, csak jól akarja magát érezni, neki még szüksége van erre. Csakhogy ezzel eltaszította magától az egyetlen embert aki elfogadta a hülyeségeivel együtt, és nem csak ágyba bújni akart vele.
Az írás minősítéséhez nem értek. A lényeg,h nekem tetszett mert elérte a célját: kiragadott a mindennapokból, és teljes átéléssel olvastam végig. Ugyan az első részt nem olvastam el de valamiért nem is érzem szükségét.
Viszont erőt adott, hogy nekiálljak a saját írásom folytatásának, egyelőre csak a prológus van kész, de a fejemben már sok sok oldal van
Grat a cikkhez!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- intel i5-6500 3.2GHz LGA1151+Gigabyte Alaplap+16GB DDR4 Ram félgép félkonfig
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad INTEL i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, INTEL UHD Graphics 620
- Keresek Xbox Series S konzolt, kontroller nélkül
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- Újszerű Kingston 32GB/3200MHz DDR4 HyperX Predator XMP (Kit! 2db 16GB) (HX432C16PB3K2/32) memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest