Tudom nem erről szól a téma, de mivel takarítjátok ezeket a mosogatókat? Április óta használjuk, ketten vagyunk szóval nem mosogatunk egész nap, de ahogy kinéz...
Vízfolt hiába van letörölve foltosan ott marad örökre, meg mellé full karc az egész, mintha 100 éves lenne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
- Teszt Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Meggyi001:] Bányászni akartak a videókártyámmal...
- [Re:] [D1Rect:] handras hétköznapi harakirije
- [Re:] Meizu 20 Pro
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [SP!T:] Első negatív Hardverapró értékelésem...
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
szabonagyur
félisten

kenand
veterán
Melyikre gondolsz az IKEA-s mosogatóra?
Nálunk az egyik az a másik TEKA, annak jobb a bevonata.
Takarításban feleségem a szakértő, én építek, barkácsolok
Nagy csalódás nálam az IKEA design mosdó csap, takarítószer lemarta róla bevonatot, többi régebbi csap makulátlan.
És a vízszűrőjét sem lehet kivenni ha már lerakódott rá a vízkő
[ Szerkesztve ]

szabonagyur
félisten
Igen IKEA mosogatóra. Sajna utána olvastam kommentben is csak, hogy ez általános hiba vele De nem gondoltam, hogy fél év...
Csaptelepnek szerencsére mást vettem, az egész jó.

kenand
veterán
Sajnos mostanában IKEA úgy tarja az árat, hogy csökkenti a színvonalat
karnis is gagyi, írtam, róla itt
[ Szerkesztve ]
Melyik modell? Nálunk is van IKEA mosogató, de tálca nélküli, azzal nem látom, hogy ilyen gond lenne - az is kb. fél éves.

kenand
veterán
Még nálunk sem gáz, tálca nélküli : LÅNGUDDEN, de a Tekanak jobb a bevonata.
Gond hogy az 1 medencés+tálcásak nincsenek csap furatozva, fa munkalapot nem akartam. Ahol a Tekat vettem a 2. konyhánál ott kifúrták 1000 Ft-ért

szabonagyur
félisten
Konkrétan ez: [link]
Ha lefotóznám sírnál tőle, hogy néz ki.
Fogok is venni belőle tartalékot mert sajna sehol nem találtam más márkát hasonló méretben. Még lehet egy fekete sem lenne ennyire kényes (vagy kevésbé látványosan).
(#8) Krugszvele

Krugszvele
aktív tag
eső után köpönyeg, de pont emiatt vettem a 20 ezres fém helyett a 40 ezres kő mosogatót. nincs karc, nincs vízfolt. Vagyis van, csak nem látszódik
Nekem ennyit megér.
Nem igazán értem, nálunk van egy 20 éves fém mosogató, és lehet hogy vannak benne karcok, de nem szoktam közelről nézegetni, csak használni
De a kisasztal szép lett, nekem tetszik.

szabonagyur
félisten
Délután lesz időm lefotózom, sajna ez nem kis karc
Szülőknek is van 30+ éves mosogatótálca és jobb állapot.
Ez az első IKEA Cucc eddig ami nem olyan amilyen, szóval a kardomba sem fogok dőlni tőle.

kenand
veterán
Jó ötlet lehet én is veszek, nem akarok másik lyukat vágni majd
(#9) UnA
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]

kenand
veterán

szabonagyur
félisten
Menő lett

nemlehet
őstag
Bár a karcokat nem tünteti el, de a foltosságon sokat segít az inox tisztító. (pl cifnek is van) Én pár hetente áttörlöm citromsavas vízkőoldóval, azzal lejönnek ezek az apró kis vízfoltok amitől tisztán is retkesnek néz ki és akkor kb 1 hétig azt mondom szép.
Amúgy az a baj ezzel az ikeás mosogatóval, hogy a szemcsék túl finomak a felületén. Ez nem tudom hogy a megmunkálás miatt vagy az anyag ilyen, de ha egymás mellé rakod egy régi tálcával elég szembetűnő a különbség. Aztán onnantól meg tényleg minden meglátszik rajta.
Amúgy nyilván használati problémát nem okoz, csak esztétikailag bosszantja az embert.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

szabonagyur
félisten
Utána nézek, bár ehhez már valami felújító szett, de még inkább csere kéne

nemlehet
őstag
Valami nem túl abrazív anyaggal talán fel lehet csiszolni. Ha van elfekvőben pl olyan kit amivel kocsik lámpabúráját lehet felcsiszolni házilag esetleg megpróbálhatod rajta, de valószínűleg nem lesz elég kemény a szemcse benne fémhez.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

szabonagyur
félisten
Akkor marad az, hogy veszek egy újat belőle és majd utána megnézem mit lehet vele tenni.

hege8888
aktív tag
A Xeonos írásod óta feigyelem az írásaidat, és le a kalappal előtted, igazi polihisztor
vagy a szememben!
Meg irígyellek is ezért a megfontolt precizitásért, ahogy csinálod a dolgaid, 'szal gratula!
https://logout.hu/cikk/retro_kocka_kucko_2/bemutatkozom.html