Hirdetés

2022. szeptember 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26) Eastman válasza dabadab (#23) üzenetére


Eastman
őstag

Köszi az észrevételt! ...kicsit módosítottam a megfogalmazáson. :)

...remélem, hogy gépészek és lelkes biotechnikusok ma már nem járnak erre...

Az biztos, hogy erkölcsi, etikai kérdéseket vethet fel a kiállítás, de az, hogy hatalmas ismeretanyagot nyújt, az megkérdőjelezhetetlen!

...s, mint mondtam, számomra kötelezö! ...és egyben lenyűgöző...

Amúgy lehet, hogy nem mindenkinek tiszta, hogy ez nem az a kiállítás ahol műalkotásokat készítettek emberi testekből! Azt egy másik csóka csinálja. Ez tárgyszerű és informatív volt. Mintha egy (több) boncolást nyitottak volna meg a nagyközönség számára. ...csak vér és szagok nélkül.

Nem tudom, hogy tudod-e, hogy kevés az orvostanhallgatók számára tanulás céljából használható emberi holttest. Egyre kevesebben ajánlják fel a holttestüket a tudomány számára. Ez az anyag sok olyan egészségügyisnek lehetőséget biztosít új ismeretek megszerzésére, akik csak könyvekből tanultak és nem jutnak valódi boncolás közelébe. Ha pl. Te kerülsz egy gyógymasszőr vagy csontkovács kezei közé, gondolom, hogy szívesebben fekszel egy szakmailag nyitott, felkészült és képzett szakember elé. Nem?

Tudod pl, hogy a prosztatadaganat hogy' néz ki? Tudod, hogy hol a prosztatád és mi a feladata? Pedig Téged is érint a kérdés és nem is kicsit! A 60-70 év körüli férfiak ! 50%-a ! prosztatagondokkal küzd. Tudtad? Mit teszel ma azért, hogy Nálad ez időskorodban ne következzen be? Ha nem figyelsz erre már
! most ! elég nehéz perceid lesznek később. ...ha meg ne adj' Isten daganat, kipakolják gondolkodás nélkül és onnantól csak pisilni tudsz majd a fődarabbal és max. akkor érzed magad férfinek, ha a Legszebb autók képekben! topikot olvasgatod.

Láttál már prosztatát közelről? Láttál már daganatos prosztatát közelről?

A Bodies-on megnézheted.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.