Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Ami ráadásul új (régi) helyszínen játszódott, szóval még a rókabőrt se lehet rásütni.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Aki keres és nyitott, az mindig találhat magának olyan aktuális játékot, amivel jól tud szórakozni, akár 2-3 órára, akár hosszabb időre. Persze, lehet élni a múltban, nincs azzal semmi baj. Vannak nekem is olyan időszakok, amikor inkább újra olvasok pár kedvenc könyvet, minthogy egy újnak álljak neki.
-
ldave
félisten
válasz Lajos8721 #70 üzenetére
A Civ új része is érdekes lett,,azt nem értem hogy az 5-lett sztem a legjobb rész,,akkor miért kell a következöben kibatyuzni az űrbe ?
Az esetleg nem lehet, hogy a Civ 4 és 5 után a készítőknek valami új helyszínhez és az azzal kapcsolatos új megoldásokhoz volt kedve? Valakinek az a baja, hogy változnak a dologok, másnak meg az, hogy nem. A játékfejlesztés alapvetően kreatív munka, ha nem kapnak az emberek néha a kiadói nyomás alól valami kis szellemi szabadságot, akkor annak gyakran rossz vége lesz. Ott van pl az Ubisoft Montreal csapata, akik a sok Assassins Creed és Far Cry közben pihenésképpen letették az asztalra a Child of Light című csodád, ami a tavalyi év egyik leghangulatosabb játéka lett számomra.
-
ldave
félisten
válasz szupermacs #80 üzenetére
Egyébként nekem az indie játékokról mindig a pixeles retro hatású ócska fostaligák jutnak eszembe amiket napok alatt összedobnak és olcsón árulják, aztán mindenki elfelejti őket.
Akit manapság nem érdekelnek az indie játékok (és nálad úgy látom ez főképp a látvány miatt van) az elég sok jó élményből kimarad.
Az meg, hogy a pixelart-os játékokat napok alatt tennék össze, az nevetséges gondolat. Azt utóbbi év egyik legjobb ilyen játéka, a Shovel Knight 2 évig készült és nemrég jött hozzá egy jó nagy adag ingyenes tartalom.
Vagy ott van az Axiom Verge, mely szinte 100%-ban egy ember munkája, 5 év alatt készült el vele.Hogy te ezeket a grafika miatt nem tudod élvezni, az sajnálotos tény és a te személyes veszteséged.
-
ldave
félisten
válasz szupermacs #93 üzenetére
Azért azt látod, hogy az 1 hónap alatt megalkottok valamit magatoknak és a 2 év alatt elkészülő és megjelenő majd több, mint félmilla példányban fogyó 85+ metacrities játék között van valamennyi különbség.
-
ldave
félisten
válasz t72killer #114 üzenetére
Aki új korában vette meg a SC-t és a BW-t, az nem 1800 Ft-ot fizetett érte, hanem annyit, mint most is egy új játék ára. Igaz ez a D2-re és a LoD-ra is.
Az SC2 pedig igaz, hogy három darabban jelent meg (én se vettem meg, bízom benne, hogy lesz egy teljes kiadás majd idővel), de ne nevezzük már ugyanannak a játéknak ezt a három kiadást. Főleg a most érkező befejező epizód, mely a protoss történeten kívül elég sok új újdonságot, új játékmódot tartalmaz majd.A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Vistaboy #231 üzenetére
Kettős dolog ez, ha nem vennék meg az emberek ezeket a season pass és hasonló dolgokat, akkor a kiadók se ebbe az irányba mennének. Nem tudom mi az oka annak, hogy a játékos társadalom egy része (és a trend alapján ez jelentős része) gond nélkül befekszik ennek a megoldásnak.
Lehet ezt jól is csinálni, példának ott van a Nintendo és mondjuk a Mario Kart 8. Amikor megjelent a játék, 90%-ban hozta a korábbi részek tartalmát, a balloon battle módon leszámítva ugyanannyi pálya volt benne, mint a korábbi részekben. És erre jött rá a season pass / dlc csomag, ami hozzáadott a játékhoz még 8-8 új pályát. Vagy ott van a Splatoon, ami picit tényleg szegényes csomag volt megjelenésekor, de azóta ingyenesen bővül a játék, majdnemhogy heti szinten jön vagy egy új fegyver vagy pálya.
-
ldave
félisten
válasz KubanitoS #236 üzenetére
Lehet hogy reálértékben kevesebb ott 50$, de a ként fenti videón két amerikai srác emeli fel ezen a hangját, szóval azért ott is zavarja a játékosok egy részt ez a dolog, nem csak nekünk fáj, hogy kétszer annyiba kerül idén egy játék, mint pár éve volt.
-
ldave
félisten
válasz Döglött Róka #250 üzenetére
Én meg a döglött rókákat utálom, bödüsek és betegségeket terjesztenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest