Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apic
csendes tag
válasz everestHUN #1037 üzenetére
Hi.
Akku Használatról lőnél majd egy screenshotot ha időd engedi?
-
apic
csendes tag
Ma felraktam hungobungo 38-as magyar valtozatát, és benyomtam az adatforgalmat fel akartam lepni chrome-val es kiirta hogy vmi youlong alkalmazás leállt, és azóta nem jó a coolmanager
Valakinél esetleg jelentkezett ugyanez? -
apic
csendes tag
Nem tudja esetleg valaki hogy az unskillfull féle magyar miui [ebben] hol lehet áthelyezni alkalmazásokat az SD kártyára?
-
apic
csendes tag
Link2SD-t is próbáltam tegnap már de az se ment, csinálja kiírja hogy oké, de nem pakolta át végül,
ezt a change dolgot is benyomtam, ezzel most meg azt értem el hogy a gép többé nem látja a telefont vagyis a gép csatlakozna de az MTP eszköz sikertelenül csatlakozik, csak a fényképeket hozza be, pedig a drivert is újra raktam. -
apic
csendes tag
Üdv.
Valakitől lehet egy olyan kéresem hogy gyári vagy teljesen mindegy milyen Coollife UI-t feldobjon nekem? 038 vagy akármi.. mert mire itt megtalálnám megőszülnék
a 039es megvan de az nemjó... -
apic
csendes tag
-
apic
csendes tag
válasz janaman01 #1624 üzenetére
Már megvan
Amúgy valaki nem tudja az miért van MIUI-nál hogy amikor hív valaki csak a telefonszámot írja ki? Aztán amikor belemegy a hívásokba kiírja a nevét is?
Már végig nyomtunk mindent és nem találtuk meg miért van.
Haver Coolpadján 4.8.8-as MIUI... de lehet előbbi verzió -
apic
csendes tag
Köszönöm, de sajnos ez sem segített +36-os az összes névjegy rendeztem ezzel a Contacts Optimizer-rel is de nem akar működni. Ugyanúgy kiírja +36....x számot és utána híváslista ott meg kiírja a nevet...
-
apic
csendes tag
Valaki megtudna dobni egy linkel hogy konkretan melyik gravity boxot hasznaljatok? Mert en csak Xposedet lattam de nem tudom hogy most az ugyanaz lehet-e inkabb megkerdezem
-
apic
csendes tag
Raktam fel már millió romot de ennél most énis inkább kérdezek..AOSP V4 laek.17 KitKat REPACK (v3 kernel) ebbe azok a boot.img-k azok micsodák? Meg honnan szerzek hozzá gapps csomit?
-
apic
csendes tag
válasz Picturemaker #3107 üzenetére
Egy másik lockert, lock screent próbálj felrakni, ha jól gondolom az alap 015-ös romban a locker az a napsugaras van neked, mert azon nekem se volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
apic
csendes tag
Valaki aki esetleg ezt a MIUI 4.9.26 használja, kipróbálná hogy neki működik a kék meg a zöld, meg satöbbi színű jelző LED között a váltás?
Én átraktam kékre az nem jó, arról meg nemtudom visszaállítani zöldre.Turbobacsi nekem a gyári nagyon egyszerűnek tűnik és gagyinak néz ki tőle
[ Szerkesztve ]
-
apic
csendes tag
válasz Sanyika1 #3118 üzenetére
Én ha jól értelmeztem akkor az a boot.img cuccos tartalmazza a friss kernelt szóval ha azt felrakod nem lesz piros felkiáltójel. Legalábbis nekem nem volt, a másik kérdésedre nemtudok válaszolni mert én mindig újra belakom a telefont, szóval teljes törlést végzek.
Bjorngolf milyen op.rendszer van fent?
[ Szerkesztve ]
-
apic
csendes tag
-
apic
csendes tag
[EMUI_Multilang_4.4.2_8297w]Ebbe nem lehet beállítani hogy világítsanak a gombok alul? Mert amúgy nagyon durván bejönBocsi csak nemlátszódott világosba
[ Szerkesztve ]
-
apic
csendes tag
válasz Picturemaker #3214 üzenetére
Rakj fel szerintem inkább MIUI-t 4.8.8-at az magyar, vagy ezt az Emo UI 4.4-et ezekben tuti jó a zenelejátszó.
Másrészt meg titánium backuppal könnyedén törölheted azokat a kínai appokat amit amúgy nem enged.MÁS, az Emo UI-ben az Advenced Settingsbe ti betudtok lépni?
-
apic
csendes tag
Tudom hogy nem tartozik nagyon ide de úgy gondolom itt sok az okos emberke és tudnátok segíteni.
Az a problematika,hogy másik telóm szervízbe volt 1 hónapot és a 32 gigás SD-t átraktam a cseretelóba és egyszercsak megszűnt létezni.. aztán gépne beolvastattam az SD-t akkor MÉG felismerte de most hogy visszakaptam a telót már se a telefon se a gép nem ismeri fel az SD-t, nem tudjátok mi lehet a bibi? -
apic
csendes tag
Esetleg valaki aliexpressről rendelt normális minőségű Tempered Glass-t, már rákerestem de vagy döglött volt a link vagy ebay-ről rendelt.
Ilyet esetleg valaki?
Nem akarok valami ratyiságot venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest