Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
zsemlemorzsa, sonka, aszalt gyümölcsök, hogy csak néhány szerves anyagot említsek, ami nem penészedik.
az, hogy a mekkes krumpli nem penészedett meg (pláne lezárt üvegben), az kb. semmit nem jelent, max. annyit, hogy az a sült kaja csíramentesebb volt, mint a másik.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Huma
addikt
"Penész=gomba. Szerves anyagok velejárója (kellene, hogy legyen) a fent említett folyamat. Szerintem."
Ez nem feltétlenül igaz. Először is nedves közeg kell hozzá. A sült krumpliban eleve nem marad szerintem túl sok víz ezért ha száraz körülmények között tartod akkor egyszerűen teljesen kiszárad és kész.De mondok egy jobbat. Az asztalomon van egy mandarin. Már kb fél éve. Kőkeményre száradt. Egy darab penész nem volt rajta soha. Most díszként funkcionál. A legszebb dolog a szobámban, természetesen közvetlenül utánam.
(#52) Keldor papa:
Sajna nekem csak 10k-s telefonom van. De ha lenne 20k-s akkor sem a meki honlapját nézegetném rajta.
Ha meg már a mekiben vagyok akkor minek használjam a wifit ha van szám is?Én olyan 600-750 körül szoktam látni gyrost. Viszont egy gyrosttól nem lakok jól.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs