Honnan szereztél ilyen házat?
vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.
Honnan szereztél ilyen házat?
vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.
Vette
Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal
Jófogáson véletlenül találtam. Egyszer eszembe jutott, aztán rákerestem és pont volt egy eladó. Zsír új, sosem használt. Egy cég hirdette. Nem hagyhattam ott.
Eladó: SMSL sAp-12
Ha szabad tudni, mennyi volt?
Persze, 12-ért megkaptam.
UPP a rendszernek, és a háznak is!
Várom a fejleményeket....
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
Köszi!
Nemsokára bővítem a blogot képekkel és leírással.
Várjuk a blog befejezését. Köszönjük
X1 okos VISA acél bankkártya. Húzónevek: Max Levchin, David Sacks PayPal alapítók. Nincs havidíj, sem külföldi tranzakciós díj. Ingyenes virtuális kártyák egyszeri használatokra. Meghívó mellyel négyszeres(!) visszatérítési bónusz jár: privátban. Jelenlegi várólistán ~300.000 ember ('21 jan. 23)
érdekel, hogy milyen lesz
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
Update 2.
A szoftverezést most nincs időm leírni magyarul.
Nem ismerem az ubuntu server-t, de akkor lényegében ez egy minimal os némi driver mókolás és kodi akar lenni?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Pontosan.
bejegyzés HTPC 2