Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Something_ #12843 üzenetére
Hát én mondjuk 4.6.1től kezdtem el használni azis tökéletes volt,most 5.1.5 van ezis tökéletes,jó telepíteni is a grafikus telepítő miatt meg egyszerűen csak jó
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
CyberSoma
tag
válasz Something_ #12861 üzenetére
Köszi, tényleg nagyon jó az ára
-
WiZARD
addikt
de van
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Májköl
csendes tag
válasz Something_ #12873 üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
-
CyberSoma
tag
Ez a NEXTEL megbizhato? Nem valami atmatricazott, kulfoldi darabot fog ramsozni? Bocs az ekezetek hianyaert....
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #12899 üzenetére
Vhogy úgy van a dolog, hogy megveszik, az áfát visszaigénylik, a telefont pedig bontatlanul eladják használtan, amire már nem kell áfát fizetni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #12901 üzenetére
Többet én sem tudok.
Csak annyit, hogy ez a "csalás" féle sajnos jogilag megengedett (ezért is van idézőjelek között), az összes sufni gsm erre épít.A szlovák rendszám mobilos megfelelője.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sasal1ty
tag
-
zool1
őstag
-
pap
senior tag
-
randras
veterán
válasz Something_ #12915 üzenetére
Szomorú... írd meg majd az árat... okulásképp.
-
randras
veterán
válasz Something_ #12926 üzenetére
Nem tudom, a T-n keresztül hogy megy. E-Care hivatalos szabályzata szerint a telefon átadásakor aláírt papírral automatikusan megrendeled a fizetős javítást is, de meg szokták előtt kérdezni, hogy kéred-e. Az, hogy a T mennyire gányol bele ebbe a folyamatba, illetve hogy megcsinálták-e egyáltalán, azt nem tudom, mi lenne, ha felhívnád az E-Care-t, és bemondanád az IMEI számot?
HIJ: Ez ilyen, a Telenor hálózatán számomra használhatatlan volt, mint telefon, az volt az eladás elsődleges oka. Próbálgattam radio-kat, visszaállítást stock rom-ra, semmi sem segített, SIM csere sem. Egyetlen hálózat, amivel jól működött, az a Vodafone volt, T-vel ugyan ez volt, szar volt.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Something_ #12934 üzenetére
Nem veszik fel
-
Sasal1ty
tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #12944 üzenetére
Írj egy mailt, arra gyorsabban szoktak reagálni.
OFF: másnak is megjelent a ph lapcsalád minden oldalán a bal felső sarokban egy nyíl?
Wtf?![ Szerkesztve ]
-
Newlocal
aktív tag
válasz Something_ #12944 üzenetére
Csak egy gyors kérdés. Mielőtt visszavitted fullra visszaállítottad a gyári állapotot?
S-OFF, gyári RUU, stb?''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Something_
őstag
válasz Something_ #12953 üzenetére
30 hívás után (nem kapcsolt, foglalt, próbálkozzon később, nem üzemel, stb) írtam egy e-mailt. Azért az kicsit kiábrándító, hogy nem lehet elérni őket. Várakozok én 5-10 percet a vonalban, de kapcsoljanak valakit. De semmi.
Írtam nekik e-mailt.Amúgy mennyi az esély arra, hogy a főzött rom miatt halt be a telefonomban a táp? Nem fogok púposkodni, csak kicsit szomorú és kiábrándult vagyok
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #12955 üzenetére
Pont 0.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #12957 üzenetére
Desire s-re amúgy van 3.0-ás sense 2.3.5 alatt, szóval nem értem a választ.
Többit privátban, ha már senki nem hitt nekem a múltkori figyelmeztetésemmel kapcsolatban.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Something_ #12955 üzenetére
Mostmár csak azt kellene kideríteni, hogy ki tud Sensationt javítani maszekban olcsón, ha már szemétkednek a garanciával...A Samsung szervízben bezzeg sose nézték, hogy rootolt e a telefon.
Jó lenne, ha nagyon gyorsan átgondolnák ezt a rootolt telefon=garanciamegvonás kérdést. Pl. a pc-m komponensei bőven garanciálisok, pedig én tettem rá az oprendszert....sőt még a procit is tuningolom, de attól még az is garanciális.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Newlocal
aktív tag
válasz Something_ #12953 üzenetére
uhh, ez kemény Sajnálom Akkor esélyed nem volt semmire. Mondjuk nem gondolnám, hogy a főzött rom hibája ez.
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
MerLinh
senior tag
mondjuk az a baj ezzel, hogy van gyárilag s-off-os ds, de mondjuk szerintem nem erre a régióra, de attól még egy gyanútlan vevő gsmboltból hozhat ilyen szürkeimportost... (asszonynak is olyan =P)
lolaron: és a telefonon is beléptél és engedélyezted?
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
mipityu
tag
Ha nem jutsz dűlőre másképp próbáld meg Őket.
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
törölt tag
válasz Something_ #13001 üzenetére
Hidd el, hogy ez a legkisebb problémám
-
Iomega
addikt
válasz Something_ #13039 üzenetére
Akkor rendesek az E-carenél.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
tucsok.
senior tag
-
hülyegyerek
addikt
válasz Something_ #13086 üzenetére
Az a sima Sensationra vonatkozik, a magyar T-s XE 99HNA120-00
(#13079) Ruh: Ha porosodni fog, akkor tuti, hogy sima Sensation
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #13094 üzenetére
Volt itt már wildfire s és desire s.
Úgy látszik ez az "átjáró" topic..
-
pap
senior tag
válasz Something_ #13094 üzenetére
Még mindig semmi?
Egyébként az jutott eszembe hogy az e-caresek is onnan tudták meg, hogy főzött rom van a telefonodon hogy bevizsgálták és tudták hogy ez táp hiba lesz.Kicserélték az alkatrészt, és mikor bekapcsolták akkor derült ki nekik is. Így vonták meg a garanciádat. Gondolom én,bár lehet tévedek.[ Szerkesztve ]
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #13097 üzenetére
Mondtam már neked, hogy ezt a T-nek kell bizonyítania független szervizzel.
És olyan, hogy garancia megvonás, mint fogalom, nem létezik.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #13100 üzenetére
Te a T-vel vagy kapcsolatban, nem az ecare-el, nem küldhetnek hozzá.
T-nek kell bizonyítania azt, hogy mi okozott mit.Bootloader pedig nem lett kinyitva, csak s-off.
-
Revan4126
csendes tag
Köszi. Akkor nem aggódom miatta.
-
pap
senior tag
-
pap
senior tag
válasz Something_ #13105 üzenetére
Én meg tegnap vettem észre napsütésben ,hogy két oldalt nagyon halványan de elkezdett porosodni. Bakpcsolt állapoban nem látszik,és egyáltalán nem zavar,sőtt ha nem süt a nap nem is lehet észrevenni. Most nem tudom hogy ez miatt visszavigyem-e és cseréljenek kijelzőt,vagy hagyjam még mert a sok szerelés nem tesz jót neki,és megjobban elkezd porosdni és járhatok vele állandóan szervízbe.
-
cotag
senior tag
Már indítanám is a D.A.S vonalat....
Nincs ilyened véletlenül? -
pap
senior tag
-
MerLinh
senior tag
válasz Something_ #13110 üzenetére
hát ez így igaz, harcolni nem tudsz ellene, ha s-off van az automatikus garancia vesztéssel jár tök mind1 miért vitted be, nyilván te is tudod =) csak az nem értem hogy miért mondják azt hogy harcolj az igazadért =) nyilván nem a főzőtt rom okozta de az illetéktelen behatolás hatás által itélt garancia vesztés az jogos, peched volt sajnos
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
CrAck69
senior tag
válasz Something_ #13113 üzenetére
De azt ugye nem mondták még, hogy kell e fizetni a javításért?
Reménykedjünk h nem kell, és "csak" a garanciád ugrottEgyszer fenn....
-
pap
senior tag
válasz Something_ #13113 üzenetére
Én is kezdek parázni lehet visszateszem a gyárit,nem ér ennyit a főzött egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Something_ #13115 üzenetére
Korábban paráztál, hogy olvassák itt is az ecaretől a megnyilvánulásokat, mosolyogva próbáltad szépíteni a leírtakat, most meg már buzik.[link]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #13110 üzenetére
Ismétlem: lehet általánosságokban beszélni, de a konkrét esetben kell független szerviznek bizonyítania, hogy a főzött rom és az s-off okozta a problémát.
-
pap
senior tag
válasz Something_ #13209 üzenetére
Nálad még semmi? Lassan már elavult lesz a sensation mire megkapod a sajátod
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #13239 üzenetére
Már rég bezúzták.
Szerintem inkább a T üzletet hívd, ahová leadtad, vagy menj be személyesen.
Magentáék gyakran "megfeledkeznek" az értesítésről, főleg ha még benne vannak a vállal határidőben..[ Szerkesztve ]
-
pap
senior tag
válasz Something_ #13239 üzenetére
Én ezek után már be sem mennék érte
-
Something_
őstag
válasz Something_ #13242 üzenetére
Háháháá, felhívtam őket, kész a telefon, mehetek érte és nem kell fizetni semmit!
-
pap
senior tag
-
mumk1
addikt
válasz Something_ #13243 üzenetére
Már megérte ennyit várni.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
randras
veterán
válasz Something_ #13246 üzenetére
Ez a modell biztosan...
-
Frozzy
őstag
válasz Something_ #13246 üzenetére
én gondolkodás nélkül elcserélném. sokkal jobb telefon az SGS2 mint a sensation. már a kijelző is jobb fényképező is proci is. sőtt 2 magos a procija. a Cserét nem bánnád meg.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
válasz Something_ #13249 üzenetére
hmm.. látod ezt nem tudtam miket meg nem tud az ember. hát a wifi5.0-ának nem tudom milyen a fényképezője de keress rá néhány tesztre de nagyon gyönyörű képet csinál nekem nagyon tetszik sőtt a video is 1080p lehet a sensationé is de nagyon jó a video is
(#13250) Xaels: bocsi nem voltam tisztába vele.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók